Y | yulaa |
![]() | Bilberry |
yulaa - nie etutora tylko roczny abonament+egzamin za 99zł ;p gdzieś w maju była taka promocja :)
-
12 lat temu
|
+1 |
radmar2 - Na groupon zniżka na etutora to była przynajmniej 3x. Przy okazji tej promocji dowiedziałem się o etutorze.
-
12 lat temu
|
|
zolty - Oferty na Grouponie były skierowane wyłącznie do nowych użytkowników. Użytkownicy dotychczasowi mogli skorzystać z Promocji wakacyjnej.
-
12 lat temu
|
|
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
![]() | TopMan |
yulaa - dobra, dobra, ale nie mów mi, że to było w cenie kursu na grouponie, bo ten test zrobiłam już jak założyłam konto "na próbę" jak zastanawiałam się czy kupić ten groupon ;)
-
12 lat temu
|
|
TopMan - Nie bardzo rozumiem.
O ile wiem to ten test moze zrobic kazdy. Wystarczy zalozyc konto na etutor. To jest tylko test pozycjonujacy, a nie zaden certyfikat. Pozdrawiam. - 12 lat temu |
|
yulaa - no tak :D a mi chodzi o egzamin zakończony certyfikatem, bo takowy był obiecany w ramach grouponu :)
-
12 lat temu
|
|
TopMan - Kiedys slyszelismy o certyfikatach etutor:
https://www.etutor.pl/egzaminy/ Poczytaj forum, dowiesz sie co uzytkownicy mysla o takim certyfikacie :( - 12 lat temu |
|
yulaa - wiem, czytałam ;) nie zależy mi na tym certyfikacie, ale na samym egzaminie skoro mam go miec za darmo :) choćby ot tak- dla sprawdzenia siebie :) a stronkę widziałam, myślałam, że będzie to tak rozwiązane, że w miejscu dokonywania płatności za egzamin wpiszę kod groupona, ale się myliłam ;) i stąd moje pytanie :)
- 12 lat temu |
|
![]() | Halius |
Z | zolty |
Używamy cookies i podobnych technologii do analizy statystyk odwiedzalności i innych celów opisanych w Polityce prywatności. Możesz określić ustawienia przechowywania plików cookies w Twojej przeglądarce.