W | wilkwilk |
| aleksandra.rosiek Pracownik eTutor |
|
wilkwilk - Dobrze, przekażę, skoro panuje spychologia i w eTutorze zgłoszenia nie są przekazywane dalej (choć zastanawia, po co w takim razie to forum). Co do odtworzenia - wystarczy zrobić dokładnie to, co zostało napisane: po dodaniu słówek z segmentu ze słówkami, dodać jakieś inne słówko w innym miejscu, np. na poziomie dialogu. To wynika z pierwszego postu w tym wątku...
-
3 dni temu
|
0 |
|
darkobo - @wilkwilk masz tak ze wszystkimi elementami czy tylko z tymi, które w ramach lekcji były w ćwiczeniu z obrazkami?
Bo u mnie ten problem zauważyłem w odniesieniu do elementów, które były w takim ćwiczeniu. Inne dały się powtórzyć. - 3 dni temu |
|
|
|
+1 |
|
darkobo - Niekoniecznue. Nuby faktycznie na pytanie językowe dostałem dość szybko odpowiedź, ze zostało ono przekazane Zdo Działu Językowego.
I od ponad dwóch tygodni dalej cisza. - przedwczoraj |
|
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
| aleksandra.rosiek Pracownik eTutor |
|
|
|
W | wilkwilk |
|
Nowe hasła dodane do Powtórek mogą zostać potraktowane przez system jako powtórzone po raz pierwszy po wykonaniu ćwiczeń z obrazkami w trakcie lekcji. W związku z tym liczba powtórek widoczna w nawiasie mogła nie aktualizować się od razu po wykonaniu ćwiczenia, a dopiero po dodaniu kolejnego elementu do Powtórek. Problem z aktualizacją liczby powtórek zostanie naprawiony w najbliższym czasie. Po wdrożeniu poprawki liczba będzie aktualizowana prawidłowo po wykonaniu ćwiczenia. Przepraszamy za niedogodności i dziękujemy za zgłoszenie problemu. - przedwczoraj |
+1 |
K | Karolinak121 |
Shadowing – sprawdzona metoda na poprawę Twojego angielskiego