Znikające zdania w powtórkach po kliknięciu podpowiedzi

6 dni temuostatnia aktywność: 3 dni temu
Podczas kliknięcia podpowiedzi w powtórkach znika całe, nawet poprawnie zapisane, zdanie i zaczyna się od nowa.
Wygląda to tak, że wpisuje prawie całe zdanie w powtórce i gdy kliknę znak podpowiedzi (]), to znika mi wszystko nawet poprawnie zapisane zdanie i zaczyna się literowanie od początku. Nawet jak kliknę od razu podpowiedź, to za drugim kliknięciem zaczyna wpisywać słowo od nowa.
M
mieczyslawow

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 4

Rowniez u mnie pojawił się ten problem. Mając napisane całe zdanie i klikając na podpowiedź to ono znika i podpowiada tylko pierwsza literę.
H
HoolD

Dziękujemy za zgłoszenie, problem jest nam już znany od wczoraj - został zgłoszony do IT i oczekuje na naprawę. Dziękujemy za czujność i przepraszamy za utrudnienia.
aleksandra.rosiek
Pracownik eTutor
4 dni temuzmieniany: 4 dni temu

Strasznie irytujący bug. Trzymam kciuki za szybką poprawę.
mmoskit

Też to mam! Bardzo irytujące. Problem dopiero od niedawna. Niewykluczone, że pojawia się ten błąd od nowej aktualizacji wyglądu powtórek.

Nawiasem mówiąc, ta aktualizacja mi się nie podoba i mam nadzieję, że to też zostanie zmienione, bo w trybie ciemnym te białe litery na zielonym lub czerwonym tle bardzo świecą w oczy i jest to bardzo męczące.
L
lechatgris