R | robert.73 |
L | lechatgris |
|
lechatgris - Wydaje się, że u mnie już się poprawiło. Jedyne, co pozostało, to taka mgiełka na dole, która wydaje się sugerować, że coś ucięło. Ale już da się przesunąć i zobaczyć, więc w moim przypadku alarm odwołany. Korzystam z telefonu i to, co napisałam dotyczy aplikacji na telefon.
-
tydzień temu
|
+2 |
|
lechatgris - Jednak ta mgiełka na dole utrudnia mi wpisywanie słów. Prosiłabym, aby coś z nią zrobić.
-
tydzień temu
|
+2 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
M | m.s.gumienn |
|
|
|
|
m.s.gumienn - klawiatura z äöüß pokazuje się, ale tak bardzo na dole, że widać ją w większości lecz jest nieaktywna, nie da się "dosięgnąć" przycisków i ich kliknąć, można je tylko zobaczyć, że są;
powtórki robię w hurtowej ilości od ponad roku i dopiero na dniach pojawił się ten problem; szkoda, że nie dacie tu opcji wklejenia screenu, było by szybciej i wygodniej niż wychodzić z apki i zgłaszać to opisując jeszcze w skrócie problem ponownie; dziwne też, że zmiany nie są testowane przed ich wprowadzeniem na tyle dokładnie, aby wyeliminować konieczność tak częstych zgłoszeń od klientów - tydzień temu |
+3 |
|
m.s.gumienn - wysłałam mailem zrzut ekranu oraz krótki opis problemu, natomiast uważam, że powinniście Państwo wprowadzić lepsze testowanie zmian (na roznych systemach, roznych urządzeniach), ponieważ bardzo często użytkownicy muszą najpierw przez jakiś czas męczyć się z błędami i zgłaszać je, podczas gdy takie rzeczy powinny być wyłapywane przed wprowadzeniem zmian
-
tydzień temu
|
+3 |
![]() | spajk |
T | TediBan |
|
|
|