powtórki - brak możliwości przewinięcia ekranu w dół

tydzień temuostatnia aktywność: tydzień temu
Dzień dobry, a właściwie dobry wieczór. W ramach kolejnych zmian, jakie serwuje ostatnio dość często eTutor, dziś zaobserwowałem kolejną, niestety mocno denerwującą zmianę.
Przy powtórkach, nie można przewinąć w dół całego okna. Jeśli przy danym słowie lub zwrocie, są podane jako przykłady użycia dwa, trzy zdania, to niestety ich nie widać, nie można ich odsłuchać itd.
Rzecz zaobserwowana przy używaniu eTutora przez przeglądarkę.
Udało mi się to obejść, zmniejszając widok. Ale im więcej treści, tym bardziej trzeba zmniejszać. Co jest mega bezsensowne, bo czasami tekst robi się strasznie drobny i ciężko się go czyta.
Czy jest szansa aby zostało to naprawione? Z góry uprzejmie dziękuję!
R
robert.73
marta.kopa - Poprosimy o kontakt na [...]@etutor.pl z informacją, na jakim urządzeniu ten problem występuje oraz o załączenie zrzutów a najlepiej nagrania ekranu. - tydzień temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 5

Masz rację! U mnie też pojawiła się ta zmiana, właśnie chciałam o tym napisać. Jeśli mam problem z jakimś słowem, to często dodaję zdania bezpośrednio z powtórek. Ustawienia na telefonie zaś mam takie, żeby dobrze widzieć i nie wysilać niepotrzebnie wzroku. :)

Więc to niekorzystna zmiana także i dla mnie. Poza tym bardzo mnie irytują te nieustanne zmiany. Po co?

EDIT: w komentarzu niżej. Ta mgiełka utrudnia wpisywanie zdań i wyrażeń. Proszę coś z tym zrobić.
L
lechatgris
tydzień temuzmieniany: tydzień temu
lechatgris - Wydaje się, że u mnie już się poprawiło. Jedyne, co pozostało, to taka mgiełka na dole, która wydaje się sugerować, że coś ucięło. Ale już da się przesunąć i zobaczyć, więc w moim przypadku alarm odwołany. Korzystam z telefonu i to, co napisałam dotyczy aplikacji na telefon. - tydzień temu
lechatgris - Jednak ta mgiełka na dole utrudnia mi wpisywanie słów. Prosiłabym, aby coś z nią zrobić. - tydzień temu

Czy u was również przyciski dla: äöüß są za bardzo na dole i nie da się ich wcisnąć? także robiąc powtórki mam problem bo muszę kombinować jak użyć äöüß.
M
m.s.gumienn
marta.kopa - A masz zaznaczone pole tekstowe? Dopiero po kliknięciu w to pole klawiatura ze znakami diakrytycznymi jest aktywna. Jeśli to nie to, napisz do nas na [...]@etutor.pl, najlepiej załączając screeny. Postaramy się pomóc. - tydzień temu
m.s.gumienn - klawiatura z äöüß pokazuje się, ale tak bardzo na dole, że widać ją w większości lecz jest nieaktywna, nie da się "dosięgnąć" przycisków i ich kliknąć, można je tylko zobaczyć, że są;
powtórki robię w hurtowej ilości od ponad roku i dopiero na dniach pojawił się ten problem; szkoda, że nie dacie tu opcji wklejenia screenu, było by szybciej i wygodniej niż wychodzić z apki i zgłaszać to opisując jeszcze w skrócie problem ponownie; dziwne też, że zmiany nie są testowane przed ich wprowadzeniem na tyle dokładnie, aby wyeliminować konieczność tak częstych zgłoszeń od klientów
- tydzień temu
m.s.gumienn - wysłałam mailem zrzut ekranu oraz krótki opis problemu, natomiast uważam, że powinniście Państwo wprowadzić lepsze testowanie zmian (na roznych systemach, roznych urządzeniach), ponieważ bardzo często użytkownicy muszą najpierw przez jakiś czas męczyć się z błędami i zgłaszać je, podczas gdy takie rzeczy powinny być wyłapywane przed wprowadzeniem zmian - tydzień temu

Ja mam jeszcze jeden problem & jak gram w pamięć to niestety nie mogę mieć pełnego ekranu i ciągle muszę mieć od góry do dołu ustawione po połowie okienka na ekranie
spajk

Kiedy wreszcie naprawicie ten problem z brakiem możliwości przesuwania strony w dół???
T
TediBan
marta.kopa - Tak, jak pisałam wyżej - prosimy o kontakt na [...]@etutor.pl najlepiej ze screenami informacją na temat urządzenia, na którym to występuje. - tydzień temu

Dalej nie można przesuwać strony w dół, urządzenie na którym to występuję od dwóch dni, to jest laptop to taki mobilny (przenośny) komputer.
T
TediBan