Problem ze slowkami "do nauczenia"

tydzień temuostatnia aktywność: 3 dni temu
Nie wiem czy to błąd aplikacji czy po prostu u mnie cos jest nie tak ale w przypadku niektórych zestawów słówek zebranych w zakladce slowka - do nauczenia, nie mam możliwości ich otworzenia, po kliknieciu, trwa ladowanie i finalnie ekran przeskakuje i nic się nie dzieje, czy mozna cos z tym zrobic?
M
Minio97

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 4

W tej sytuacji zachęcamy do bezpośredniego kontaktu poprzez wiadomość e-mail: [...]@etutor.pl z dokładnym opisaniem problemu i dołączeniem zrzutów ekranu i/lub krótkiego nagrania - postaramy się pomóc.
aleksandra.rosiek
Pracownik eTutor

To jest dokładne opisanie, a screeny mogą być co najwyżej z tego, że jest liczba w nawiasie, a za chwilę nie ma (w powtórce już też słówka nie ma, choć ma status dodanego).
W
wilkwilk

Miałam ponad trzydzieści słówek, których nie zdążyłam „ogarnąć”. Znikły przy okazji niezbyt sensownych poprawek natury estetycznej. Tymczasem słownik diki niemiecki jak był niedopracowany, tak jest nadal.
Edit: Chyba znalazłam te słówka w powtórkach, ale nie jestem pewna. Serio? Jaki zrzut ekranu mam wysłać i jaką wartość diagnostyczną będzie on miał. Dlaczego znowu mieszacie?
Marg-g
3 dni temuzmieniany: 3 dni temu

Też dzisiaj tak miałem na hiszpańskim. Po zrobieniu wszystkich powtórek zaplanowanych na dzisiaj, w trakcie robienia kolejnej lekcji dodałem 3 elementy do powtórek. Przerwałem lekcję (x w lewym górnym rogu) i przeszedłem do ekranu lekcji w danym temacie (Góry, morze i jakieś tam). Wtedy przy powtórkach pojawiło mi się (+3). No więc kliknąłem w Powtórki, a tam informacja, że osiągnąłem dzienny limit monet za powtórki I żadnych nowych elementów. Oczywiście (+3) też zniknęło, więc żadnego screena nie dołączę, bo to, co mogłoby na nim być zniknęło.
darkobo
darkobo - A najlepsze jest to, że te elementy są na liście elementów w powtórkach z oceną "świetnie". Może dlatego, że były one w ramach lekcji w ćwiczeniu z obrazkami, ale chyba jednak nie tak powinno to działać. A przynajmniej jeszcze do niedawna tak nie działało. - 3 dni temu zmieniany: 3 dni temu