L | lechatgris |
Z | zielonypomidor123 |
|
lechatgris - Ja jeszcze nie wiem, czy na plus czy na minus. Ale ponieważ z natury nie lubię zmian, to na razie jestem na nie. Ale może się przyzwyczaję.
-
2 tygodnie temu
|
|
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
M | m.s.gumienn |
|
m.s.gumienn - zauważyłam, że najbardziej to przeszkadza, kiedy robię powtórki, po prostu oczy się męczą i utrudnia to skupienie, za tłuste i za okrągłe są te litery, nadają się może do nagłówków, ale nie jako podstawowa czcionka
-
2 tygodnie temu
zmieniany: 2 tygodnie temu
|
+4 |
Z | zbazinsky |
|
m.s.gumienn - Zgadzam się oraz trzymajm kciuki, aby opcja takiej dziwnie pogrubionej czcionki była jako opcja do wyboru co najwyżej, dla mnie to będzie bardzo duży problem, jeśli zostanie na stałe ta nowa czcionka, szczególnie w powtórkach (bo tam najbardziej przeszkadza, a robię naprawdę dużo powtórek); nie chciałabym musieć porzucać kursu w połowie z powodu takiej uciążliwości, ale dla mnie nauka bez codziennych powtórek się nie sprawdzi, a z tą pogrubioną czcionką po prostu nie wyrabiają mi oczy i jest bardzo męcząca
-
2 tygodnie temu
|
+3 |
![]() | Radek01265 |
![]() | munk2 |
|
Marg-g - Z wyjątkiem tych okropnych grubych linii oddzielających przykłady. Straszliwie walą po oczach.
-
przedwczoraj
|
0 |
![]() | darkobo |
|
darkobo - I widzę, że w przypadku dłuższych fraz, element do powtórzenia dotyka ramki. Tu też moim zdaniem przydałby się margines.
-
przedwczoraj
|
|
M | m.s.gumienn |
|
m.s.gumienn - Aha, jeśli ktoś ma do tego głowę proszę piszcie do nich na emaila. Pisałam bardzo szczegółowo jaki konkretnie był problem z tą pogrubioną nadmiernie czcionką i dostałam dość szybko odpowiedź. Warto do nich pisać na maila, ponieważ tutaj mało zaglądają niestety (a szkoda).
-
wczoraj
|
|
Z | zbazinsky |