ZALOGUJ SIĘ

Subskrypcja AI na etutor. Czy polecacie?

7 miesięcy temuostatnia aktywność: 4 miesiące temu
Czy ktos moze wypowiedzieć się,czy opłaca sie wykupic dostep do funkcji AI na etutor?
Shay
Johanesbur - Mnie się bardzo podoba.Nareszcie może nauczę się mówić.Samo czytanie i powtarzanie słówek to za mało. - 5 miesięcy temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 10

wlasnie dzisiaj wykupilam na miesiac i testuje czy warto
J
Jagodaja
Shay - Z chęcią poczekam na opiniey😁 Zastanawiam sie nad zakupem,ale w ciemno nie wydam pieniędzy. 😁 - 7 miesięcy temu

Na pewno nie dla mnie. Modele językowe oferują podobne funkcjonalności wydaje mi się. Ja to nawet nie korzystam z lekcji tylko dodaję słówka jakie napotykam w pracy czy książkach i... zakuwam :)
wp73
Shay - Tak testowalam wlasnie nawet w wersji darmowej, działa calkiem nieźle,wiec mysle,ze nie ma co przepłacać:-) p.s Swiwtne podejscie u mnie niestety brak takiego samozaparcia. - 7 miesięcy temu

Ściema. Działa tylko Buddy Chat
DamianRucki
basiaorzech - Buddy chat - to czat służy tylko do pisania, brak funkcji głosowej, tak samo Wizard,
Nauczycielka AI dostępna jest po wykonaniu kilku lekcji i raczej na zasadzie powtórek z danych tematów.
- 7 miesięcy temu
adrianna.wu - @DamianRucki, zachęcamy do zapoznania się z informacjami w wątku dotyczącym Premium, gdzie opisaliśmy gdzie znajdują się pozostałe funkcje - https://www.etutor.pl/forum/thread/1968620-Watek_eTutora_Nowosc_na_platformie_-_Premium.html?unread - 7 miesięcy temu

Wykupiłam,ale raczej nie warto.Nauczcielka AI to tylko 1 lekcja po zakończeniu niektórych tematów jako powtórka.
Do rozmowy ustnej z AI nie da się wrócić,raz i koniec.
Buddy chat to tylko odpowiedzi pisemne.
E
Eve001
adrianna.wu - Z naszej strony weszła poprawka dzięki której będzie można ponownie porozmawiać z Nauczycielką :) - 7 miesięcy temu

Dzięki, teraz już wiem, że nie kupię. Szkoda, zapowiadało się ciekawie.
Jabol2k

Dla zawiedzionych.
Możecie zrezygnować do 14 dni.
Cytat z https://www.etutor.pl/offers/premium-yearly-december-2025
"Tak, możesz zrezygnować z Premium w ciągu 14 dni od zakupu i otrzymać pełny zwrot. Wystarczy napisać do nas na adres: [...]@etutor.pl, podając imię i nazwisko, swój login w eTutorze oraz datę zakupu. "

ps. Może jednak doczekamy się tego o czym myśleliśmy.
M
marzim

Warto, jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Od teraz można powiedzieć, że rzeczywiście uczę się jezyka , pisząc , rozmawiając ,a AI mnie poprawia i koryguje, to jest mega. Polecam z czystym sumieniem, te 50zł, które było szkoda mi wydać zwrociło się w zasadzie po jednym dniu, bo tyle kosztuje lekcja z nauczycielem :)
darekisttoll
agnieszka.kw - Świetnie to słyszeć, Darek. Trzymamy kciuki za Twoje postępy. ✨ - 6 miesięcy temu

Odniosę się do AI nauczyciela, bo to był mój jedyny powód dla zakupu AI premium i po paru dnia użytkowania jestem zadowolony i usatysfakcjonowany. 7,5/10
Oczywiście są elementy, które mogłyby troszkę lepiej działać, ale to pewnie przyjdzie z czasem.
Pipstaker7
agnieszka.kw - Mateusz, dziękujemy za Twój komentarz. Cieszymy się, że Nauczycielka AI Cię do siebie przekonała. 👌 Jesteśmy ciekawi, jakie masz przemyślenia na temat Premium i co Twoim zdaniem warto poprawić. Czekamy na Twoją odpowiedź tu lub jeśli wolisz, napisz wiadomość na adres [...]@etutor.pl.
Pozdrawiamy 😊
- 6 miesięcy temu
Pipstaker7 - Narazie używałem tylko 4 dni. W nadchodzącym tygodniu mam dużo czasu, więc po dłużej obserwacji chętnie skrobne jakieś "feedback" 😉 - 6 miesięcy temu

Czy AI jakos wspolpracuje ze slownikiem ?
tzn jak klepie powtórki chce żeby AI wytłumaczył jakos szerzej znaczenie słówka, wykorzystanie etc
D
Dielektryk
aleksandra.rosiek - Aktualnie sztuczna inteligencja nie jest bezpośrednio zintegrowana z modułem powtórek w formie dedykowanego przycisku do tłumaczenia słówek. Posiadając usługę Premium, mamy jednak do dyspozycji narzędzia, które świetnie sprawdzą się w tym celu:
- Buddy Chat - możemy w dowolnej chwili napisać do niego z prośbą o szersze wyjaśnienie konkretnego słówka, podanie jego synonimów czy ułożenie przykładowych zdań.
- Chat z Wizardem - jego zadaniem jest wyjaśnianie trudnych zagadnień i rozwiewanie wszelkich wątpliwości językowych, więc idealnie sprawdzi się do wytłumaczenia szerszego kontekstu i użycia nowo poznanych słówek.
- 4 miesiące temu zmieniany: 4 miesiące temu

Nie warto, za cenę abonamentu premium lepiej wykupić sobie jakąś inną aplikację. Tutaj premium ma bardzo ograniczone funkcje, jest tego mało, i nie działa dobrze (mi np rozmowa z lektorem AI strasznie się wieszała). Za kilka zł miesięcznie można by się skusić, ale na pewno nie za 30.
E
ETUTOR-026897588
aleksandra.rosiek - Dziękujemy za opinię i najmocniej przepraszamy za problemy techniczne - jeżeli problem nadal występuje, prosimy o kontakt pisząc na adres: [...]@etutor.pl - sprawdzimy co się dzieje i udzielimy wsparcia.

Chciałabym również doprecyzować, że usługa Premium celowo nie jest ogólnym czatbotem, lecz narzędziem ściśle zintegrowanym z naszymi kursami. Funkcje takie jak Questy, Wizard czy Nauczycielka AI mają za zadanie utrwalać przerabiany materiał w konkretnych, życiowych sytuacjach. Jeśli od zakupu nie minęło 14 dni, przysługuje Ci prawo do pełnego zwrotu kosztów. Pozdrawiam!
- 4 miesiące temu zmieniany: 4 miesiące temu