![]() | drHouse |
Z | zaskal |
|
agatastaniak1 - Tak, na to wygląda. Śledziłam cenniki dla tego serwisu zanim zaczęłam z niego korzystać i tak, wychodzi na to,że promocje od czasu do czasu są lepsze niż inne rabaty. Ale trzeba śledzić kiedy się pojawiają i od razu z nich korzystać. Słuszna uwaga, że obecna moda na abonament comiesięczny odstrasza. Sama zawsze wolę kupić subskrypcję raz, na dany okres czasu z góry i o tym zapomnieć. Dlaczego? Różne okresy w roku to różne wydatki. Masa subskrypcji to konieczność śledzenia ewentualnych błędów na końce bankowym w ich naliczeniu czy problemów z przelewami co się czasem bankom zdarza jak są jakieś awarie systemów bankowych. Ja lubię mieć tego absolutne minimum.
-
6 miesięcy temu
|
+5 |
|
adrianna.wu - @agatastaniak1, subskrypcja dostępna jest w planie miesięcznym i rocznym - zatem można wybrać najdogodniejszy wariant :)
-
5 miesięcy temu
|
-1 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
A | agatastaniak1 |
|
adrianna.wu - Dziękujemy za Twoją opinię. Planujemy wprowadzenie zakupu subskrypcji inną metodą niż podanie danych karty, zatem pojawi się zmiana na plus.
-
5 miesięcy temu
|
-2 |
| aleksandra.rosiek Pracownik eTutor |
|
brejk93 - Ułatwienie którego nikt nie potrzebował. Dzięki :)
A tak na poważnie, ręczne odnowienie kursu raz na rok to żadne utrudnienie dla użytkownika. Większą niedogodnością jest pobranie pieniędzy za usługę z której się nie korzysta. Pomijam już fakt zostawiania danych karty, Zmiana jest korzystna dla serwisu ale niekorzystna dla użytkowników. - 6 miesięcy temu |
+21 |
|
korkirw - Przecież etutor wiele lepiej, co jest dobre dla użytkowników. On zdaje sobie sprawę z jego nieuświadomionych potrzeb. Nawet wie, kiedy użytkownik mówiąc NIE myśli TAK.
-
6 miesięcy temu
|
+12 |
|
Chcemy jednocześnie podkreślić, że subskrypcja ma na celu zapewnienie ciągłości dostępu do kursu bez konieczności pamiętania o ręcznym odnawianiu. Użytkownik ma możliwość zarządzania subskrypcją oraz jej anulowania w dowolnym momencie przed kolejnym okresem rozliczeniowym. - 6 miesięcy temu |
-2 |
|
drHouse - A co do waszej odpowiedzi- a może ja wolę się martwić o to"ręczne" przedłużanie abonamentu ale dzięki temu miałam te 35% zniżki, a teraz mimo wieloletniej współpracy i wielokrotnego polecania waszej strony jej nie mam. Wolę zapłacić ręcznie ale mieć zniżkę.
Zaakceptowałabym te subskypcje gdyby nie odebranie czegoś co gratyfikowało wieloletnie korzystanie z etutor. Ale oczywiście moje zdanie i wielu innych sie nie liczy bo to przecież dla "naszej wygody". Wy lepiej wiecie co my chcemy. Zróbcie test i zostawcie wybór - kto chce subskrypcje a kto chce abonament. Zobaczymy kto ma rację i jak to wyjdzie w liczbach. My wieloletni użytkownicy chcemy mieć wybór i tyle. - 6 miesięcy temu |
+17 |
|
korkirw - Dziękuję za troskę, ale nie martwcie się o moją konieczność pamiętania o ręcznym odnawianiu. Dlaczego nie martwicie się o tych, którzy już nie chcą korzystać z etutora, a zapomną o anulowaniu usługi.
Bardzo, ale to bardzo proszę o odpowiedź dlaczego nie martwicie się o tych użytkowników? - 6 miesięcy temu |
+10 |
|
adrianna.wu - Rozumiemy, że zmiana modelu płatności jest dla Was niesatysfakcjonująca. Wiemy, że wybór jest istotny, jednak nie zawsze możliwe jest zachowanie takiej swobody. Na kursy abonamentowe w dalszym ciągu obowiązuje zniżka lojalnościowa. Natomiast roczne kursy subskrypcyjne często są dostępne w promocji ze znacznie wyższym rabatem niż 35%. Zatem kupując subskrypcję w niższej cenie, ta obowiązuje do momentu dobrowolnej anulacji - zatem Użytkownik decyduje jak długo będzie z niej korzystać. Dodam, że aktualnie w subskrypcji dostępne są plany: miesięczny i roczny. Natomiast w abonamencie: 3, 12 i 24-miesięczny. Nie wykluczamy, że w przyszłości pozostałe kursy abonamentowe przejdą na subskrypcję.
-
5 miesięcy temu
|
-1 |
|
agatastaniak1 - To proponuję śledzić światowe trendy. Bo na całym świecie, w Polsce również, większość klientów ma już przesyt oczekiwań dodawania kolejnych subkrypcji miesięcznych do listy swoich wydatków. Masowy odpływ klientów Netflix czy zamykanie się w Polsce 2 platform steamingowych to naprawdę nie przypadek. Co do mnie, kursy online w abonamenice rocznym lub 2 letnim? Czemu nie? Jeśli ma to dla mnie sens. W subskrypcjach miesięcznych? Traktuję to jako niedogodność i nadmiar transkacji bieżących do śledzenia na koncie, a nie lubię dodawać sobie roboty i problemów, więc ilekroć wymaga tego ode mnie usługa, która nie jest mi absolutnie niezbędna to wolę z niej całkowicie zrezygnować.
-
5 miesięcy temu
|
+11 |
? | Gość |
|
|
|
A | AlutkaR |
|
https://www.etutor.pl/profil/historia Dzięki temu w kolejnym miesiącu lub roku opłata nie zostanie pobrana automatycznie. - 5 miesięcy temu |
|
Z | zaskal |
|
|
|
Rabat na kolejne abonamenty za staż w serwisie.
Program lojalnościowy dla użytkowników eTutor - zasady
Kursy e-Tutora wkrótce tylko w subskrypcji
Nowy wygląd tematów lekcji jest już coraz bliżej :-)
Dlaczego jestesmy na eTutor? Co wami kieruje?
Dlaczego w słowniku Diki nie ma teraz linku do edycji notatek do słówek?
Cieszymy się, że udało Ci się skorzystać z obecnej promocji noworocznej i zakupić roczny dostęp do kursu eTutor angielski w cenie 127 zł. Dziękujemy za zaufanie i wieloletnią obecność na naszej platformie! - 5 miesięcy temu zmieniany: 5 miesięcy temu