H | halkins |
![]() | ewaho |
halkins - Dla mnie dodawanie notatek od razu w słowniku to była podstawa. Już myślałem, że rozszerzą o dodawanie notatek na wersję mobilną, a nie że usuną ją z wersji na PC. Nie wyobrażam sobie, że teraz będę musiał najpierw dodać każde słówko do powtórek, a potem jedno po drugim je gdzieś tam odnaleźć, albo może czekać aż pojawi się samo w powtórkach, potem kliknąć na odpowiedz żeby być pewnym ze akurat o to mi chodzi, a dopiero potem wpisać notatki. Masakra.
-
8 lat temu
|
+4 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
![]() | dawidturek |
mlesniewska1 - To co Pan proponuje z dodawaniem notatek do samodzielnie dodawanych do Powtórek słówek to istna "droga przez mękę".
-
8 lat temu
|
+8 |
H | halkins |
mlesniewska1 - Bardzo dobre porównanie z tą Nokią !! Ja czegoś podobnego doświadczyłam jakiś czas temu na własnej skórze. Do nieźle prosperującej firmy, w której byłam kiedyś zatrudniona przyszło na najwyższy szczebel kilku "młodych, gniewnych z niesamowitymi, nowatorskimi" pomysłami. Tak przemodelowali czołową w kraju firmę, że dziś jest zupełnie nie do poznania, potraciła wieloletnich klientów i ledwo zipie. Czyżby podobnie było w etutor? Czyżby jakiś nowy szef informatyki z wizją zmian?
-
8 lat temu
zmieniany: 8 lat temu
|
+5 |
kgolebiewski - Z tą Nokią -toście moi mili poszli po bandzie kompletnie nie znając branży ani rzeczywistych danych.
Nokia nadal jest największym graczem na rynku telekomunikacyjnym z udziałem pow 40% po zeszłorocznym merdżu z Alcatelem (kupiony za cash!!!) i bije się jedynie z Huławejem teraz o dominację w 5G na świecie, koncentrując się na rozwoju rozwiązań sieciowych (infrastruktura) i obsłudze telecomów. A telefony -czytaj aparaty -to robią już wszędzie, nawet w Polsce ale i tu coś Nokia robi przez spółkę zależną HMD. Szukajcie a znajdziecie -świat się zmienia :) - 7 lat temu |
|
M | mlesniewska1 |
halkins - Najgorsze jest to że cieszyłem się kiedyś ze znalazłem dobry, łatwy i przyjazny program. Krótko mówiąc znalazłem idealny produkt w dobrej cenie. Czy jest coś lepszego w biznesie niż zadowolony klient który przychodzi, płaci i wychodzi zadowolony? Jakbym miał restauracje i 100 klientów dziennie którzy kupują kaczkę, to przecież nie zacznę im serwować pewnego ranka bananów. Trzeba być kompletnym idiotą żeby tego nie rozumieć.
-
8 lat temu
|
+6 |
B | Barbara.m |
halkins - Po prostu zamiast 30 minut na wpisywanie nowych słówek teraz spędzisz 2 godziny.
Super !!! Przecież wszyscy mamy tak dużo czasu do zmarnowania. - 8 lat temu |
+4 |
H | halkins |
H | halkins |
![]() | Burkat137 |
J | Jamz |
J | jpaprocka |
![]() | dawidturek |
futbolowa - Trochę słaba postawa. Nagle uważacie, że wiecie lepiej, co jest dla ludzi bardziej skuteczne? Nie bawcie się w polityków i tę decyzję jednak pozostawcie nam. To nie była funkcjonalność, z której nikt nie korzystał i która tylko wadziła, ale naprawdę ważny element indywidualnego systemu nauki.
Jakby ktoś chciał, żeby inni za niego decydowali, toby się do szkoły językowej wybrał. - 8 lat temu |
+5 |
Jamz - Ale u Was często ostatnio się zdarza brak informacji o zmianach.
Zrobicie niespodziewaną zmianę, później tłumaczycie że zabrakło informacji, parę dni jest informacja o zmianie na blogu ale gdzie to można przedyskutować, później zapowiedziana zmiana parę dni spokoju i znowu niespodzianka - zmiana bez zapowiedzi. I po mojemu nie brak informacji a brak dyskusji o zmianach jest problemem, odpowiednie do tego forum zniknęło bo za dużo miejsca na pasku zajmowało. Ograniczyliście przesyłanie sugestii do maili bo tak Wam pewnie wygodnie. A my mamy siedzieć najlepiej cicho i zgadzać się by psuć coś co fajnie funkcjonowało. - 8 lat temu |
+6 |
H | halkins |
mlesniewska1 - Ja nie czuję się Panie Dawidzie "lekko zagubiona". Po tej zmianie jestem już po prostu wściekła. Notatki należy dodawać na POZIOMIE NAUKI a nie podczas POWTÓREK. Taka jest po prostu logika nauczania! Czy ktokolwiek słyszał, żeby student zaczął sobie robić notatki z wykładów w trakcie powtarzania materiału do egzaminu? Przecież to absurd.
Strzałki, lupę, testy itd. jakoś przeboleję, ale >Bardzo proszę o przywrócenie możliwości robienia notatek z poziomu słownika< - 8 lat temu zmieniany: 8 lat temu |
+10 |
ewaho - tu nie chodzi o "lekkie zagubienie" ale o zmianę sposobu/trybu nauki. To co było "sercem" etutora zostało tak sobie z dnia na dzień usunięte przez kogoś, kto jestem tego pewna nie uczy sie tutaj. Jeżeli ktoś przez kilka lat uczy się na tym portalu i wypracowuje sobie styl pracy a potem zostaje bez słowa pozbawiony możliwości korzystania z własnej kreatywności w ramach kursu to to jest zwykły brak szacunku dla "starych" studentów
-
8 lat temu
|
+8 |
M | mlesniewska1 |
B | Barbara.m |
![]() | piotr.grela |
![]() | Katarzyna.Bienko |
H | halkins |
Barbara.m - No niestety to jest właśnie to o czym pisałam wcześniej :-( Dać się to się da wpisać notatki w ten sposób ale traci się na to duuużo czasu, który mógłby być przeznaczony na powtórki albo lekcje.
-
8 lat temu
|
+5 |
J | jpaprocka |
Marg0 - popieram prośbę, niemożność dodawania notatek jest bardzo uciążliwa. To była bardzo przydatna funkcja, proszę ją przywrócić !!!
-
8 lat temu
|
+5 |
Jamz - Napiszą że sprawa została przekazana do osób decyzyjnych i sprawa załatwiona. Zawsze tak piszą i chyba tylko jedna sprawa (powtórki) została pomyślnie załatwiona dla użytkowników (edit: po komentarzu mlesniewska1 jednak sprawa powtórek nie została rozwiązana). A tak każda sprawa zostanie przekazana do osób decyzyjnych i słuch o niej znika. To jest kontakt z użytkownikiem albo proszę kliknąć tam przez tamto i klikaj i się "przeklikaj".
-
8 lat temu
zmieniany: 8 lat temu
|
+1 |
mlesniewska1 - do @Jamz - Sprawa powtórek nie do końca została załatwiona - nadal bowiem nie można wykonywać nowych powtórek (tych z + w nawiasie), póki nie zaliczy się pozytywnie wszystkich dotychczasowych.
- 8 lat temu zmieniany: 8 lat temu |
+4 |
Jamz - No właśnie nie byłem pewny bo ostatnio nie dodaje nowych słów bo muszę się odkopać z zaległości. Dziękuję za poprawienie:).
-
8 lat temu
|
|
![]() | munk2 |
![]() | piotr.grela |
![]() | dawidturek |
M | mlesniewska1 |
leon_zawodowiec - CO ZA ULGA!
Również dołączam się do podziękowań za możliwość przywrócenia funkcji... Dodawanie notatek z poziomu bazowania na 3-4 zakładkach jednocześnie było bardzo czasochłonne, nużące i demotywujące. - 8 lat temu |
+5 |
halkins - Ja przyznam że lubiłem pracować na starej poczciwej platformie i słowniku Diki, a wszelkie zmiany wręcz zniechęcały mnie do dalszej nauki.
- 8 lat temu |
+3 |
H | halkins |
piotr.grela - Tylko czekac az organ (za przeproszeniem) decyzyjny cos nowego nam wymysli :-) Ale z przywrocenia mozliwosci notatek bardzo sie ciesze. Tak jak pisalem wczesniej, organ decyzyjny, powinien byc rowniez aktywnym uzytkownikiem Etutora lub chociaz sluchac, co chca klienci Etutora.
- 8 lat temu zmieniany: 8 lat temu |
+1 |
![]() | aleksandra.rosiek |
J | Jamz |
halkins - @Jamz
Popieram. Sensownie napisałeś. Z tym ekranem gratulacyjnym to mnie po prostu rozwaliłeś :-))) Rzeczywiście brakuje tylko fajerwerków. - 8 lat temu |
-1 |
![]() | KateWBriget |
![]() | abmmichal |
halkins - powiem krótko.. ŚWIĘTE SŁOWA
Szkoda tylko, że to my użytkownicy musimy o to walczyć. - 8 lat temu zmieniany: 8 lat temu |
+2 |
![]() | dawidturek |
Dlaczego już nie można dodawać notatek w słowniku Diki?!
(kolejny problem) Strzałka BACK w słowniku Diki
Dlaczego etutor nie akceptuje synonimów jako poprawnych odpowiedzi?
🟠 [Wątek eTutora] Jak Ci idzie nauka w 2023? Wątek motywacyjny dla wszystkich Użytkowników! 🔥💪
Jak można przenieść swój "zasób" sówek do innego uzytkownika.
>>Oddajcie nam strzałki back (w słowniczku i w lekcjach), notatki w słowniku i możliwość wpisywania w 'lupę' szukanego słowa bez ciągłej konieczności kasowania poprzedniego wpisu !!!!!<<
- 8 lat temu zmieniany: 8 lat temu