ZALOGUJ SIĘ

Kursy e-Tutora wkrótce tylko w subskrypcji

2 miesiące temuostatnia aktywność: 3 tygodnie temu
Muszę przyznać, że bardzo mnie zasmuciliście tą wiadomością. Jestem już z Wami dobrych kilka lat. I uważam, że powinien być wybór, czy ktoś chce się uczyć płacąc abonament, czy płacąc subskrypcję. Nie chcę być złym prorokiem, ale uważam, że stracicie wielu długoletnich uczniów (w tym mnie), jeśli trzeba będzie obowiązkowo przejść na subskrypcje. Osobiście nie widzę żadnych zalet w modelu subskrypcyjnym vs. abonament dla osób korzystających z platformy. Natomiast dla samej platformy są to zapewne same zalety. Np. osoby zgapione będą płacić nawet jak im się znudzi nauka, bo zapomną cofnąć subskrypcje. A kasa będzie lecieć. Ale jak rozumiem, klamka zapadła. Szkoda
R
robert.73
ETUTOR-898927465 - 🤣🤣🤣🤣
Zawsze można odsubować i Ci nic nie potrąci. Możesz to zrobić nawet teraz i korzystać do końca roku i automatycznie Ci wyłączą.
- 3 tygodnie temu
robert.73 - Ale trzeba też podać numer karty. A nie każdy chce to robić. Są też tacy, którzy nie mogą.
Na pewno rozwiązanie z subskrypcją nie każdemu pasuje.
Dlatego jak wspomniałem, uważam, że najlepszym rozwiązaniem byłoby pozostawienie wyboru.
Poza tym eTutor zachwala subskrypcję podając jako argument, że nie trzeba pamiętać o płatności. To jaki sens jest w "odsubowaniu"?
- 3 tygodnie temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 15

Całkowicie podzielam powyższy komentarz. Mydlenie oczu, że to ma być wygoda dla użytkowników jest żenujące. Pewnie są ludzie, którzy wolą mieć automatyczne przedłużenie i nie musieć pamiętać o opłatach, ale ja zdecydowanie wolę płacić samodzielnie. Dokładnie podobnie jak przedmówca pomyślałem, że zakończenie abonamentu to będzie mój koniec przygody z etutorem. Nowi użytkownicy pewnie z braku wyjścia poddadzą się dyktatowi, ale jak ktoś jest parę lat, to to może być decydujący impuls do zakończenia
K
KrzysztofJankowiak
Jaceksk - Podpisuję się pod obydwoma powyższymi komentarzami.
Pozdrawiam!
- 3 tygodnie temu

Ale to jakie zmiany w sumie będą? Jedyna różnica to taka, że zamiast wykupywać abonament np. na rok, to będzie samoodnawialna subskrypcja?
P
PatrykEnglis
adrianna.wu - Od 28 lipca jedynym sposobem płatności za kursy eT angielski, niemiecki, francuski będzie wyłącznie subskrypcja. Oznacza to, że płatności będą odnawiać się automatycznie (zamiast każdorazowo wygasać).

1. Co, jeśli nie zdecydujesz się na subskrypcję?

Twój abonament wygaśnie zgodnie z planem, a dostęp do kursu zakończy się w ustalonym terminie.

2. Co, jeśli zmienisz zdanie później?

Jeśli wybierzesz subskrypcję jeszcze w trakcie aktywnego abonamentu, dodamy pozostałe dni do Twojego nowego planu. Nic nie tracisz, możesz tylko zyskać.
- 2 miesiące temu
adrianna.wu - c.d.

3. Jak subskrypcja wpłynie na Twoje postępy?

Bez obaw – zmiana modelu płatności nie wpłynie na Twoje postępy! Wszystkie osiągnięcia i powtórki pozostaną bezpieczne w historii. Zmienia się tylko sposób płatności od 28 lipca.
- 2 miesiące temu zmieniany: 2 miesiące temu

Robert, Krzysztof, dziękujemy za Wasze komentarze i podzielenie się szczerymi opiniami.
Rozumiemy, że zapowiedziana zmiana modelu płatności może budzić emocje – zwłaszcza wśród osób, które są z nami od lat i przyzwyczaiły się do rozwiązań abonamentowych. Chcemy zaznaczyć, że naprawdę doceniamy tę lojalność i Wasze zaangażowanie.

Co do decyzji o przejściu na model subskrypcyjny -- wynika ona z chęci zapewnienia:

1. większej elastyczności w korzystaniu z kursów (np. miesięczny plan bez zobowiązań),

2. możliwości wygodnego zarządzania planem,

3. wprowadzenia nowych funkcjonalności AI, które lepiej działają w modelu z ciągłym dostępem.

Dzięki subskrypcji możemy rozwijać platformę, wprowadzać nowe narzędzia i nowe plany. Wiemy też, że nie wszyscy chcą myśleć o terminach – dlatego dajemy znać, że po zakupie odnawialność można wyłączyć jednym kliknięciem.

Przypomnimy również, że każdy Użytkownik z aktywnym dostępem abonamentowym (obecny model), zachowa go do końca jego trwania – bez żadnych zmian. Jeśli nie zdecydujecie się na dostęp w subskrypcji, dostęp abonamentowy wygaśnie i nie odnowi się sam.

Dziękujemy, że jesteście z nami – i mamy nadzieję, że przekonacie się, że nowy model może być równie wygodny, jeśli nie bardziej.

Pozdrawiamy
adrianna.wu
Pracownik eTutor

Mam pytanie dot. monet i nagród - czy przy modelu subskrypcyjnym będzie funkcjonować odpowiednik przedłużenia abonamentu na aktywne kursy za nazbierane monety?
A
aureolka8
MyroslavaRozbytska18 - Opcja przedłużenia dostępu do kursu za uzbierane monety będzie dostępna po zmianie modelu płatności. W takiej sytuacji data kolejnego rozliczenia przesuwa się o 7 dni. - 2 miesiące temu
KrzysztofJankowiak - Tak sobie właśnie myślałem, że pewni znajdziecie sposób, by zmusić użytkowników do zmiany - 2 miesiące temu
adrianna.wu - Zdajemy sobie sprawę, że każda zmiana wymaga chwili, by się do niej przekonać — zwłaszcza gdy dotychczasowy model był dla Ciebie odpowiedni. Zależy nam jednak, by nadal zapewniać naszym użytkownikom dostęp do wartościowych treści w sposób jak najbardziej komfortowy i dostosowany do dzisiejszych standardów. Dlatego zdecydowaliśmy się ujednolicić model płatności dla wszystkich kursów.

Jednocześnie chcemy zapewnić, że dotychczasowe abonamenty pozostają aktywne do końca ich ważności, a decyzję o ewentualnym przejściu na subskrypcję można podjąć w dogodnym dla siebie momencie.
- 2 miesiące temu
KrzysztofJankowiak - No właśnie nie można przejść na subskrypcję w dowolnym momencie skoro tylko będzie można przedłużać za dostęp za uzbierane monety. Uczciwie byłoby, gdyby każdy mógł sobie przedłużać nadal w ramach abonamentu, jeśli na razie pozostaje na abonamencie.

Muszę powiedzieć, że zawsze w tego rodzaju dyskusjach gdy się coś zmienia na etutorze widać efekty szkoleń PR - gładkie, uprzejme odpowiedzi i absolutny brak brania pod uwagę zdania użytkowników
- 2 miesiące temu
adrianna.wu - Opcja przedłużenia będzie dostępna dla kursów aktywnych zarówno w abonamencie jak i subskrypcji.
Jeśli użytkownik zdecyduje się na opcję przedłużania kursów za monety i w tym momencie będzie miał jeszcze aktywny abonament, to ważność kursu też zostanie przedłużona w ramach tego samego modelu dostępowego. Nie wymuszamy zmiany na subskrypcję i nie możemy takiej zmiany dokonać bez wiedzy właściciela konta :)
- miesiąc temu

A ja chciałam zapytać, czy jeśli wszystkie języki będą funkcjonować w formie subskrypcji, to pojawi się jeszcze szansa na dożywotni dostęp do wszystkich kursów, jak zdarzało się do tej pory? Mam w abonamencie angielski i hiszpański do połowy przyszłego roku i myślę o wykupieniu pakietu wszystkich języków dożywotnio, gdyby pojawiła się taka promocja gdzieś w okolicach wygaśnięcia moich kursów.
SilFx
MyroslavaRozbytska18 - Dziękujemy za zainteresowanie ofertą lifetime. Możemy zdradzić, że planujemy taką promocję jeszcze w tym roku, ale jeszcze nie znamy dokładnej daty. Wszystkie informacje na temat trwających promocji znajdują się na naszym blogu (https://www.etutor.pl/blog) - zachęcamy do śledzenia. :) - 2 miesiące temu

Zgadzam się z Robertem i Krzysztofem. Dodam od siebie, że subskrypcja byłaby może i do przełknięcia, gdyby nie fakt, że - w stosunku do kursów kupowanych na promocjach - to spora podwyżka, nawet dwu- czy trzykrotna.

Nie wiem, czy zyskacie nowych użytkowników za taką cenę, ale mam wątpliwości, skoro na abonament co rusz robiliście promocje.

Jeśli możecie przemyśleć likwidację abonamentów, to proszę i radzę - zróbcie to. Dajcie ludziom elastyczność. Ewentualnie pozwólcie opłacać abonament na rok z góry, z opustami, by cena nie wzrosła drastycznie. Macie naprawdę fajny produkt, ale i sporą konkurencję.

PS: Szkoda, że nie wrzucacie już filmików z angielskiego na YT.
H
Hamilton
agnieszka.kw - Dziękujemy za opinię.

Od razu pragniemy uspokoić, że rabaty na nasze kursy będą się niezmiennie pojawiać. Przykładem są kursy eTutor: włoski i hiszpański - oba są w modelu subskrypcyjnym i w trakcie aktualnej promocji można je kupić z rabatem -60%. Co więcej - automatyczne odnowienie co 12 miesięcy nastąpi po cenie rabatowanej -60%, podczas gdy w dostępie abonamentowym nigdy nie jesteśmy w stanie zagwarantować, czy taki rabat się jeszcze pojawi.

I powtórzę słowa koleżanki Adrianny - dziękujemy, że jesteście z nami – i mamy nadzieję, że przekonacie się, że nowy model może być równie wygodny, jeśli nie bardziej. :)
- 2 miesiące temu zmieniany: 2 miesiące temu

Korzystam z dostępu firmowego i tak się zastanawiam, jak to wygląda dla użytkowników instytucjonalnych... Zapewne podobnie, czyli mogę w każdej chwili liczyć się z tym, że firma zrezygnuje? Dotychczas przynajmniej wiedziałam, jaki mam przed sobą horyzont czasowy ;)
I-Ka
adrianna.wu - Zmiana modelu płatności dotyczy użytkowników indywidualnych. Firmy udostępniające naszą platformę swoim pracownikom rozliczane są w ten sam sposób jak do tej pory, więc ta kwestia nie powinna wpłynąć na natychmiastową rezygnację. - 2 miesiące temu
robert.73 - Zaczynacie przechodzić samych siebie
Przepraszam bardzo, gdzie się podział mój krytyczny komentarz wobec Waszych działań różnicujących użytkowników na lepszych i gorszych?
Nawet tu na forum macie cenzurę?
Pamiętajcie, że poza forum eTutora też mogę Wam wystawić opinię.
W miejscu, z którego nie będziecie mogli jej usunąć.
Dla pozostałych czytających dodam informacyjnie, że komentarz był grzeczny i rzeczowy.
Bez wulgaryzmów, bez obrażania.
Rozumiem, że chcecie mnie do końca zniechęcić.
Ale to bardzo nieładne zachowanie z Waszej strony :(
- miesiąc temu
I-Ka - Zgodnie z obowiązującą obecnie narracją mówienie o "lepszych" i "gorszych" w zasadzie jest obrażaniem :D Ale komentarz pamiętam i nie uważam osobiście, by zasługiwał na usunięcie.
Zróżnicowanie jest, ale w sumie ma sens. Podkreślam, nie wiem, jak są rozliczane firmy, ale trudno tak samo traktować kogoś, kto płaci sam za siebie i sam siebie pilnuje i kogoś, kto płaci za bliżej nieokreśloną, nieprzewidywalną "zbiorówkę", która ciągle się zmienia, bo część rezygnuje z nauki, część rezygnuje w ogóle z pracy, część dochodzi...

Gdybym była użytkownikiem indywidualnym, najbardziej chciałabym mieć wybór i możliwość decyzji, czy bardziej odpowiada mi subskrypcja, czy abonament.
- miesiąc temu
robert.73 - Dziękuję I-Ka za rozsądne słowa.
W ostatnim zdaniu powtórzyłaś dokładnie to, co napisałem jako podstawową tezę tego wątku.
Dokładnie tak właśnie powinno być - po prostu powinien być wybór.
P.S. A w moim pierwotnym komentarzu nt. klientów instytucjonalnych nie było lepszych i gorszych, tylko równi i równiejsi ;)
- miesiąc temu
I-Ka - Powtórzyłam dla podkreślenia, jak bardzo się z tym zgadzam. To by właśnie było działanie dla dobra użytkowników. Znakomita część działań podejmowanych "dla dobra grupy" (jakiejkolwiek) zwykle najwięcej korzyści przynosi podejmującym decyzje. - miesiąc temu
adrianna.wu - robert.73 Twój komentarz został ukryty, ponieważ pojawiły się tam informacje, które wprowadzają w błąd. Dodatkowo określanie użytkowników per “tłuste koty” i "szaraki" w naszej opinii uchodzi za obraźliwe i jako usługodawca oraz moderator mamy prawo do ukrywania/usuwania takich wpisów.

Dodamy, że rozliczanie klientów firmowych odbywa się na innych zasadach niż w przypadku użytkowników indywidualnych. Są to odrębne umowy i modele współpracy, których szczegóły ustalane są bezpośrednio z firmami – nie mają one przełożenia ani wpływu na ofertę dla użytkowników indywidualnych. W związku z tym nie powinny być traktowane jako punkt odniesienia do porównań.
- miesiąc temu
robert.73 - Pani Adrianno, pani tak poważnie? :)
Tłuste koty i szaraki to wg pani obraźliwe określenia? Rozumiem, że chodzi tu o słowo "tłuste". Powinienem zapewne napisać "o większej niż standardowa, wadze". Świat schodzi na psy...
I nie było tam informacji wprowadzających w błąd.
W swoim komentarzu tylko to pani potwierdziła - klienci firmowi są rozliczani inaczej. A o to chodziło w mojej wypowiedzi.
Czy jest to dobry punkt odniesienia do porównań czy nie, to już każdy powinien ocenić sam.
Dlaczego nie pozwoliliście na to innym forumowiczom?
Usuwanie komentarzy jest kolejnym argumentem pokazującym, że coraz gorzej dzieje się w eTutorze :(
- miesiąc temu

To i ja swoje trzy grosze.
1. W modelu abonamentowym - owszem, trzeba pamiętać o opłaceniu kolejnego okresu, ale o ile pamiętam, etutor o tym przypominał. W modelu subskrypcyjnym - to użytkownik musi pamiętać o tym, żeby zrezygnować z subskrypcji. I kiedy mu się ona kończy, żeby zdążyć przed końcem. Zapomni - kasa leci dla etutor. Niby "po zakupie odnawialność można wyłączyć jednym kliknięciem", tylko po co w takim razie subskrybować? W abonamencie nie trzeba było niczego wyłączać.
2. W modelu abonamentowym, można było płacić BLIK-iem, bez potrzeby podawania danych karty. W modelu subskrypcyjnym - taaak, dane są chronione, ale wycieki zdarzają się najlepszym, więc...?
3. Mechanizm promocji w modelu abonamentowym był jasny. Nie ukrywam, że gdyby nie promocja, nie wykupiłbym kursu hiszpańskiego. Jakoś trudno mi sobie wyobrazić analogiczne promocje w modelu subskrypcyjnym. Chyba też nic nie przeczytałem o zniżkach za staż w tym nowym modelu - nie było, czy przeoczyłem? Inna sprawa, że promocje były dotąd o wiele korzystniejsze niż zniżki za staż, więc prawdę mówiąc nie pamiętam kiedy ostatnio z niej skorzystałem.

Podsumowując, zmiana, która przypomina mi wszystkie poprzednie. Uzasadniona wielorakimi korzyściami dla użytkowników, rozwojem platformy bla, bla, bla, "wprowadzenia nowych funkcjonalności AI, które lepiej działają w modelu z ciągłym dostępem" (a to już jesteśmy takie matoły, że nie możemy sami dbać o to, aby zapewnić sobie ten ciągły dostęp?)

Ale nic to, pożyjemy, zobaczymy. Dla mnie kluczowa będzie cena. Póki co, nie jest wysoka, da radę zapłacić złotówkę dziennie, choć wiadomo, że lepiej zapłacić 30 groszy. Ale ta konieczność podawania danych karty w kolejnym miejscu.... hmmmm. Też jest metoda. Oddzielna karta przedpłacona do płatności w Internecie. Tylko co, jeśli akurat w momencie odnawiania subskrypcji nie będzie na niej środków? Bo przez rok mogę zapomnieć, żeby je zapewnić na dany dzień.
darkobo
agnieszka.kw - Dziękujemy za opinię. Zacznę od końca :)

1. Transakcje dokonywane kartami płatniczymi są obsługiwane w naszym imieniu przez PayU. eTutor w żaden sposób nie przechowuje ani nie przetwarza danych kart.

2. Co do rabatów - owszem, takie w modelu subskrypcyjnym jak najbardziej się pojawią. Przykładem są kursy eT włoski i hiszpański - obecnie w subskrypcji - regularnie oferujemy atrakcyjne promocje. Co więcej - ta cena utrzyma się z Użytkownikiem do momentu dobrowolnej anulacji, czego Użytkownikowi z abonamentem nie możemy zagwarantować.

Dziękujemy, że jesteście z nami – i mamy nadzieję, że przekonacie się, że nowy model może być równie wygodny, jeśli nie bardziej. :)
- 2 miesiące temu
darkobo - Dziękuję za wyjaśnienie. Hiszpański mam w abonamencie, więc nie zwróciłem uwagi na promocje na model subskrypcyjny. Co do kart, to już znalazłem rozwiązanie. Pytanie, czy wzorem np. niektórych operatorów telefonicznych czy firm ubezpieczeniowych będzie przypominać, że zbliża się termin płatności i warto byłoby zapewnić środki na rachunku karty?.
A swoją drogą, to naprawdę, maniera ctrl+c, ctrl+v drażni. Do tej pory była to domena głównie Pani Miroslavy, ale widzę, że upowszechnia się wśród załogi eTutor-a. O ile bardziej sympatyczne byłoby: "Dziękujemy, że jesteś z nami już tyle lat. Mamy nadzieję, że przekonasz się, że nowy model będzie równie wygodny, jeśli nie bardziej" ;)
- miesiąc temu
Marg-g - OK. Załóżmy, że mam wykupioną miesięczną subskrypcję w regularnej cenie. Pojawia się superpromka. Anuluję obecną subskrypcję i wykupuję promocyjną, czy może jest jak dostawców komórkowych, że superceny są tylko dla świeżych klientów?
Wykupowanie rocznej subskrypcji bez promocji to w ogóle strzał w kolano z tej perspektywy.
Teraz przedłużam sobie abonament, kiedy pojawia się dobra cena i praktycznie zawsze mam promocję. Więc dla mnie to nie jest "udogodnienie", tylko spora podwyżka.
- miesiąc temu
adrianna.wu - Jak najbardziej umożliwiamy zmianę planu z miesięcznego na roczny w ramach promocji. Dlatego w sytuacji, o której piszesz, bez problemu skorzystasz z promocji na wariant roczny.
Nie umożliwiamy natomiast zmiany z planu 12m na 1m - aby tego dokonać należy anulować subskrypcję, odczekać do końca obowiązującego okresu rozliczeniowego i dopiero aktywować 1m wariant.
- miesiąc temu

To niepokojące. Bardzo lubię Etutora właśnie za to, że można normalnie zapłacić. To nie będzie można normalnie zapłacić bez podawania numeru karty? Nie mam takiej możliwości. Do Netflixa kupuję karty podarunkowe. Proszę powiedzieć, jak będzie można zapłacić bez podawania karty. Ewentualnie pomyślę nad opcją dożywotnią, jeśli będzie taka promocja, ale wolę roczne abonamenty. Mam jeszcze abonamenty na jakiś czas do przodu, ale jeśli potem nie będzie możliwości, to postaram się je jeszcze przedłużyć. Tylko nie wiem, co potem. Koniec ćwiczenia powtórek z Etutorem? Nie róbcie mi tego!
L
lechatgris
adrianna.wu - Twoje kursy aktywne w obecnym modelu abonamentowym, zachowają swoją ważność – bez żadnych zmian. Jeśli po 28 lipca nie zdecydujesz się na kolejne zakupy już w modelu subskrypcyjnym, dostęp do kursów wygaśnie zgodnie z planem i nie odnowi się sam.
Jeśli chodzi o dostępy do kursów na zawsze - możemy zdradzić, że planujemy taką promocję jeszcze w tym roku, ale jeszcze nie znamy dokładnej daty. Wszystkie informacje na temat obowiązujących promocji znajdują się na naszym blogu (https://www.etutor.pl/blog) - zachęcamy do śledzenia :)
- miesiąc temu
lechatgris - Na razie przedłużyłam moje kursy, więc będę szukać promocji na zawsze i na wszystko pod koniec 2026 roku / na początku 2027 roku. Mam nadzieję, że jeszcze wtedy takie będą.

Zdaje się, że istnieje też funkcja karty podarunkowej, za którą można zapłacić przelewem? Podobnie: mam nadzieję, że będzie to też istnieć w 2027 roku.

I mam nadzieję, że do tego czasu rozbudujecie francuski słownik i wypuścicie podobną aplikację słownikową jak do angielskiego i niemieckiego. :)
- miesiąc temu

Mam podobne odczucia co poprzednicy – jak dla mnie zmiany na wyrost, pod pretekstem większych możliwości platformy czy tam większej wygody użytkowników. Szkoda byłoby mi rozstawać się z eTutorem po 6-7 latach, ale zobaczymy jak to będzie. Mam skłonności do zapominania o posiadanych subskrypcjach, więc dużo sprowadzi się do ceny, która mam nadzieję nie wystrzeli w kosmos :^). Pozdrawiam.
nautrami
adrianna.wu - Dajemy znać, że cena regularna dostępu na rok nie ulega zmianie, w dalszym ciągu będzie wynosić 319 złotych.
Jeśli chodzi o Twój dostęp do kursu eTutor włoski - aktywacja subskrypcji nastąpiła w promocji, więc Twoje kolejne rozliczenie również nastąpi w cenie promocyjnej (aż do momentu dobrowolnej anulacji) :).
Po anulowaniu subskrypcji, możliwe jest wznowienie planu. Jeśli zdecydujesz się na to w trakcie aktywnego okresu rozliczeniowego, obowiązywać będzie cena promocyjna.
- miesiąc temu

też tak uważam. Miałem w planach kupić jeszcze dodatkowe kursy z angielskiego ale nie wiem czy chce wspierać takie zagrywkki ze strony etutora. już widze brak promocji na roczne subskrypcje a multum na miesięczne żebyśmy póznien pozapominali że w ogóle płacimy. I jeszcze te smieszne tłumaczenia że tak będzie lepiej. masakra
O
Oliwierpyrz
adrianna.wu - Wiemy, jak bardzo nasi Użytkownicy cenią sobie roczne warianty naszych kursów, w związku z tym niezmiennie planujemy promocje na ten wariant długości. Informacje o obowiązujących promocjach znajdują się zawsze na naszym blogu - zachęcamy do śledzenia :) - miesiąc temu

a to czasem nie jest tak że jak się aktywuje subskrypcje (gdziekolwiek eTutor/ netflix/ spotify), to odpowiedzialność jest już po mojej stronie jako klienta i to czy ją anuluję na czas czy nie, to juz moje zadanie? 🤔

kumam, że w obecnym świecie dużo się dzieje, przebodźcowanie, wiele spraw do załatwienia, milion haseł do pamiętania🫠🫣 Moze warto ustawic sobie przypomnienie w kalendarzu czy informacje w pliku do planowania budżetu lub cokolwiek innego.
A
AdobeXD
darkobo - I tym się właśnie różni subskrypcja od abonamentu :) - miesiąc temu
AdobeXD - no tak, więc subskrypcja jednak nie jest taka straszna na jaką wygląda i da sie #deal_with_it :) - miesiąc temu

Może jak zgarnięcie więcej kasy to zaczniecie odpowiadać na pytania. Np. Pytanie o poziom C1 z francuskiego jest już 3 miesiące bez odpowiedzi. A jak ja zapytałam kilka miesięcy temu o to samo to mnie zbyliście. Nieładnie
K
KatarinaG
miesiąc temuzmieniany: miesiąc temu
MyroslavaRozbytska18 - Widzę, że Twoje pytanie o kursie eTutor francuski nie zostało bez odpowiedzi - https://www.etutor.pl/forum/thread/1807828-Francuski_czy_bedzie_poziom_C1.html
Jak wspominaliśmy w tym wątku, aktualnie nie jesteśmy w stanie podać przybliżonego terminu, kiedy zostanie udostępniony poziom C w kursie do nauki języka francuskiego.
- miesiąc temu
KatarinaG - litości! Nie pytalam kiedy w przybiżeniu udstępnicie poziom C1 z francuskiego, tylko czy w ogole nad nim pracujecie. Czyli już po raz drugi nie uzyskalam odpowiedzi, a wykręty.
A uzytkownik w tym watku juz czeka 3 miesiące aż odpowiecie: https://www.etutor.pl/forum/thread/1873297-czy_pracujecie_panstwo_nad_poziomem_C1_z_jezyka_francuskiego.html?unread

Zacznijcie traktować użytkownikow powaznie, a nie będziecie musieli kombinować z subskrypcją
- miesiąc temu
adrianna.wu - Dziękujemy za zwrócenie uwagi. Faktycznie wspomniany wątek nie powinien pozostać bez odpowiedzi, wśród wielu mogliśmy go przeoczyć - przepraszamy za to niedopatrzenie.
Poziom C z francuskiego jest wśród projektów, które planujemy realizować, ale na razie nie mamy jeszcze konkretów do ogłoszenia.
Zmiana modelu subskrypcji to nie "kombinowanie", a decyzja, którą jasno komunikujemy – każdy może zdecydować, czy taka forma korzystania z platformy mu odpowiada.
Dziękujemy za Twoją opinię – traktujemy ją poważnie i przekazujemy do odpowiednich osób.
- miesiąc temu
KatarinaG - Nie pytałalm, czy macie w planach poziom C1, tylko czy pracujecie nad poziomem C1 z języka francuskiego. Jak widać, nie potraficie napisać wprost że nie pracujecie. Mam nadzieję, że szczegóły subskrypcji komunikujecie jednak jaśniej. Niestety nie będę śledzić, ponieważ wasz stosunek do użytkowników oraz bardzo słaby poziom B2 z francuskiego zniechęciły mnie do dalszego opłacania abonamentu, czy jak to się dalej będzie nazywało - miesiąc temu zmieniany: miesiąc temu

subskrypcja wyjdzie 2x drozej. teraz można kupic nawet 60% taniej. Przy subskrypcji nie bedzie tych promocji, tylko pelna kwota podzielona na 12 miesiecy. Sumarycznie wyjdzie drozej o 60%. Osobiscie nie zdecyduje sie na kontynuowanie wspolpracy.
Paveu
adrianna.wu - Nie wiemy, skąd informacja, że na kursy w modelu subskrypcyjnych nie będzie promocji - jest ona niezgodna z prawdą. Niezmiennie planujemy obniżki cenowe na wszystkie kursy (w abonamencie i w subskrypcji). Informacje o obowiązujących promocjach znajdują się zawsze na naszym blogu - zachęcamy do śledzenia. - miesiąc temu

Podzielam zdanie reszty komentujących. Koniec abonamentu to bedzie moj koniec eTutora. Zawiodlem sie na was i zadna korpogadka tego nie zmieni
R
Redar45