coś nie ok przy próbie przedłużenia kursu

2 miesiące temuostatnia aktywność: tydzień temu
wykupiłam za 9 zł promesę na nowy cykl kursu i wyrzuciło mnie z poprzedniego, któy nie jest dokończony. Zamiast hiszpańskiego e tutor upiera się przy angielskim :-(
Jak mam przywrócić swój kurs i kontynuować potem dalej hiszpański?
I
IG666
agnieszka.kw - Iwona, wygląda na to, że zmienił Ci się język nauki. Kliklij w boczne menu (3 pionowe kreski w prawym górnym rogu) i w selektorze nauki wybierz "Język hiszpański". Twoje lekcje, postępy oraz powtórki czekają na Ciebie. :) - 2 miesiące temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 3

ja przed chwilą kupiłem, za 9pln.
Wszystkie jezyki działają.
Moze jakiś błąd tylko u Ciebie....
Radek01265

Mam podobnie, miałem francuski na rok w promocyjnej cenie, a przy próbie dopłacenia 9 zł, aby mieć wszystkie w cenie pakietu anulowało mi francuski na rok w cenie promocyjnej, ponadto włączyła mi się równoległa opłata 29 zl za premium😕 jak odzyskać wykupione opcje?
Kamil
agnieszka.kw - Kamil, po uiszczeniu opłaty aktywacyjnej, przeszedłeś na nowy plan eTutor Premium. Po udanej migracji system automatycznie anulowuje "stare" kursy. Jest to niezbędny krok, aby stary model rozliczeniowy przestał pobierać opłaty. :) - 2 miesiące temu
agnieszka.kw - Szczegóły operacji:
- Co opłacałeś do tej pory?
Dotychczasowa opłata w wysokości 29 zł miesięcznie była kosztem samej opcji Premium (warstwa AI). Wykupiłeś również roczny kurs francuskiego autoodnawianego co 12 miesięcy w cenie 127 zł.
- Co otrzymujesz teraz w tej samej cenie?
Miesięcznie nadal płacisz dokładnie tyle samo (29 zł). Jednak teraz korzystasz już z pełnego pakietu eTutor Premium, który odblokował dla Ciebie wszystkie 5 języków flagowych (angielski, niemiecki, hiszpański, włoski i francuski), a asystenci AI wspierają Cię w nauce każdego z nich.
- 2 miesiące temu
agnieszka.kw - Co możesz teraz zrobić?
Chcemy, abyś uczył się na takich warunkach, jakie najbardziej Ci odpowiadają! :)
Opcja 1: Zostajesz przy nowym Premium za 29 zł/mies. Korzystasz z francuskiego oraz pozostałych 4 języków z pełnym wsparciem AI w gwarantowanej niskiej cenie, która zostanie z Tobą do momentu dobrowolnej anulacji.
Opcja 2: Jeśli wolisz wrócić wyłącznie do samego francuskiego oraz dodatku Premium – napisz do nas na adres [...]@etutor.pl.
Przywrócimy Twoje stare dostępy w niezmieniowej formie. Jednak musisz pamiętać, że po 19.08. (dzień startu nowej oferty w eTutorze), nie będzie już możliwe odnowienie dotychczasowych kursów w obecnej formie.
- 2 miesiące temu

Kończę kurs - i mam nadzieję na kontynuację. Chcę też mieć możliwość powrotu do starych lekcji w celu powtórzenia, przećwiczenia... Bo czasy przeszłe i subjuntivo - to nie jest moja mocna strona
I
IG666
marta.kopa - IG666 wygląda na to, że masz subskrypcję Basic i dalej będziesz miała dostęp do nie tylko hiszpańskiego, ale też pozostałych 4 języków. Trzymam kciuki, żeby czasy przeszłe i subjuntivo poszły gładko i bezstresowo. - tydzień temu