Skoro nie można już przedłużyć abonamentu ani subskrypcji na pojedynczy kurs, to dlaczego system pozwala na zabranie 2000 monet?

tydzień temuostatnia aktywność: przedwczoraj
Skoro nie można już przedłużyć abonamentu ani subskrypcji na pojedynczy kurs, to dlaczego system pozwolił na zabranie 2000 monet? Babol programistów czy celowe działanie?
Dla jasności, nie mam żadnego z nowych planów.
I tak, wiem, czytałem komunikat, że możliwość przedłużenia nie dotyczy pojedynczych kursów. Uważam jednak, że skoro tak, to dla osób nie korzystających z nowych planów ta możliwość powinna być zablokowana, albo powinien pojawiać się komunikat o błędzie I monety nie powinny być zabierane z konta.
darkobo

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 2

Też wydałam 2000 monet na przedłużenie i przedłużenie nie nastąpiło.
Proszę o zwrot - wydam na co innego.
D
Danoota

Uprzejmie informuję, że aktualnie nie ma możliwości przedłużenia dostępu do aktywnych kursów za pomocą monet, chociaż informacja o tym nadal jest widoczna po wejściu do zakładki Monety i nagrody (https://www.etutor.pl/coins-market). Jest to związane z wprowadzeniem nowych planów subskrypcyjnych: https://www.etutor.pl/pricing

Ta kwestia została przekazana do odpowiednich osób w naszym zespole - przepraszamy za niedogodności.

Prośbę o zwrot monet prosimy przekazać pisząc do nas na adres: [...]@etutor.pl - pomożemy.
aleksandra.rosiek
Pracownik eTutor
3 dni temuzmieniany: 3 dni temu
darkobo - Tiaaa, uprzejmie informujemy o tym, o czym już wiem i o czym napisałem. Przepraszamy za niedogodności. Pomożemy, jak napiszecie.
I tak niemal przy każdej zmianie.

Jedyny pozytyw to to, że kwestia została przekazana. Choć to też standard.

Spoko, mnie już nie zależy.
- 3 dni temu
darkobo - A gdyby napisać to tak?

Pięknie dziękujemy za zwrócenie uwagi na oczywisty błąd na naszej stronie. Sprawa została już przekazana do odpowiednich osób, które w najbliższym czasie naprawią kod strony.
Najmocniej przepraszamy za nasze niedopatrzenie. Niesłusznie pobrane monety w ciągu kilku najbliższych dni zostaną zwrócone na Pana konto.

Jeśli ktoś z Państwa spotkał się z podobnym problemem prosimy o kontakt na adres [...]@etutor.pl - pomożemy.
- 3 dni temu
aleksandra.rosiek - @darkobo bezpieczniej skontaktować się z nami bezpośrednio pod adresem [...]@etutor.pl. Na odpowiedź na forum trzeba czasem poczekać nawet kilka dni, a jeśli problem dotyczy konkretnego konta, może być konieczne przekazanie danych, których ze względów bezpieczeństwa nie powinno się publikować na forum. - przedwczoraj
darkobo - Dziękuję za zwrot monet.
Mam nadzieję, że również błąd systemu został/zostanie naprawiony.
- przedwczoraj