Jak długo jeszcze zamiast zwykłego ekranu startowego będzie wyświetlać się ekran z nową ofertą? Ewentualnie gdzie wyłączyć rozpoczynanie eTutora od tego ekranu?
Jak długo jeszcze zamiast zwykłego ekranu startowego będzie wyświetlać się ekran z nową ofertą? Ewentualnie gdzie wyłączyć rozpoczynanie eTutora od tego ekranu?
marta.kopa - Masz na myśli baner promocyjny na kursy Travel English i Bussiness English? Jego zamknięcie powinno zapamiętywać się na 24 h. Jeśli widzisz go częściej, napisz do nas na [...]@etutor.pl
-
tydzień temu
+1
lechatgris - A ja właśnie baneru nie widzę. Dobrze, że tu zajrzałam, to dowiedziałam się o tej promocji, zwłaszcza że na nią czekałam. Gdzie mogę więcej o poczytać o tej promocji? Do kiedy trwa?
-
tydzień temu
lechatgris - OK, weszłam na stronę i znalazłam informacje o tej promocji. :) 150 zł za Bussiness English oraz 99 zł za Travel English do końca sierpnia. To może jeszcze nieśmiało zaproponuję, może kiedyś mogłaby być promocja na pakiet zawierający oba te kursy zachęcający do kupna obu naraz? :)
-
tydzień temu
darkobo - @marta.kopa - mam na myśli reklamę nowych planów eTutora, zajmującą w aplikacji cały ekran, za wyjątkiem belki górnej. Jej obecność nie pozwala na bezpośrednie przejście do lekcji lub powtórek. Ta reklama faktycznie pojawia się pewnie raz na 24 godziny, co i tak jest wkurzające.
-
tydzień temu
darkobo - tiaaa, coś czuję, że ten spam będzie się pokazywać do końca bieżącej subskrypcji... Która, swoją drogą, została dzisiaj anulowana przez eTutor 🙃
-
4 dni temuzmieniany: 4 dni temu
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
Odpowiedzi: 1
Logo Diki Lupa
e-coin 2879 flame 999+
Przejdź na wyższy poziom z eTutor Basic!
TYLKO DLA OBECNYCH UŻYTKOWNIKÓW
Zyskaj dostęp do wszystkich 5 języków flagowych w wyjątkowej cenie!
ENDEESITFR
Wystarczy jednorazowa opłata aktywacyjna, aby zagwarantować sobie niską cenę na lata i zacząć uczyć się bez ograniczeń jeszcze dziś.
NOWY PLAN ROCZNY ETUTOR BASIC
Opłata
aktywacyjna
9 zł
jednorazowo
Kolejna
płatność
149 zł Info ikonka
(zamiast 239 zł) po zakończeniu obecnego dostępu 27 czerwca 2027
* Akceptuję regulamin zmiany oferty i zgadzam się na nowy plan rozliczeniowy opisany wyżej.
Wybieram nowy plan
Przypomnij później
* Zgoda obowiązkowa
I tak dzień w dzień. Rozumiem, że jeszcze niemal przez rok.
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.