kamila.zet Pracownik eTutor |
darkobo |
marta.kopa - Darkobo ponad 2800 dni nauki z rzędu (wow gratulacje!), więc i te dobre zmiany z pewnością pamiętasz.
-
3 miesiące temu
|
+4 |
darkobo - @marta.kopa - może dlatego, że mam swoje lata, ale nie bardzo pamiętam ;) Przypomnisz? ;)
OK, osobiście na plus zapisuję ujednolicenie (w miarę) interfejsu aplikacji ze stroną internetową, choć z drugiej strony niedawno ktoś na forum takie rozwiązanie skrytykował. Mnie akurat pasuje. Póki co, z nowych zmian zauważyłem pojawienie się przycisku "Start", który na razie niczego nie zmienia - profil dostępny jest poprzez kliknięcie w avatar (na stronie internetowej, w aplikacji faktycznie trzeba najpierw kliknąć w "hamburgera"), co dla mnie jest bardziej intuicyjnym rozwiązaniem. Ale przynajmniej ten nowy przycisk nie przeszkadza. Zobaczymy co będzie dalej. - 3 miesiące temu zmieniany: 3 miesiące temu |
0 |
darkobo - O! znalazłem jedną zmianę z przeszłości, którą oceniłem na plus - w tym wątku: https://www.etutor.pl/forum/thread/1591640-Jak_powrocic_do_starego_wygladu_powtorek.html
-
3 miesiące temu
|
+3 |
darkobo - I okazało się, że moje obawy nie były bezpodstawne - vide komentarze poniżej :(
-
3 miesiące temu
|
+2 |
adrianna.wu - darkobo, zdajemy sobie sprawę, że wkradło się klika niedogodności, już mamy na nie oko i pracujemy nad nimi.
Zmiany zawsze budzą wiele emocji i postrzegane są indywidualnie, ale otrzymujemy również pozytywne reakcje. - 3 miesiące temu |
+5 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
T | tsienkiewicz3 |
AndaluzyjskaJoanna - Jeśli to pomoże, to tu prowadziłam rozmowę w temacie "wyszukiwarki", może pojawi się ulepszenie wraz ze zmianami.
Też zależało mi na opcji przeszukiwania własnych list słówek, czyli jednak nie jestem w takiej potrzebie odosobniona. https://www.etutor.pl/forum/thread/1775613-Gdzie_podziala_sie_opcja_Wyszukaj_w_serwisie_dostepna_do_wczoraj_w_glo.html?unread - 3 miesiące temu |
+2 |
tsienkiewicz3 - O dziękuję bardzo, czyli funkcja jest w zakładce Kontakt xD O ludzie... No cóż może tam sobie być, ważne że można z niej skorzystać. Robię to sporadycznie, no ale jeśli potrzebuję, to trudno mi wertować kilkanaście list ze słówkami ręcznie. Dziękuje raz jeszcze!
-
3 miesiące temu
|
+1 |
AndaluzyjskaJoanna - Ach nie ma za co 😊. Liczę, że powstanie mała wyszukiwarka w module Twoje Słówka, do przeszukiwania właśnie własnych list.
-
3 miesiące temu
|
+1 |
prochemist93 |
AndaluzyjskaJoanna - Jeśli Cię dobrze zrozumiałam, to prowizorycznym do punktu 2, ale jednak rozwiązaniem 💪😄👌, jest włączyć na chwilę palmę (czy leżak, jak go nazywasz - chodzi o dzień wolny od powtórek), bo to "zeruje" wyznaczone powtórki na ten dzień i wtedy można przerobić sobie lekcję oraz wprowadzić nowe słowa do nauki pomijając etap powtarzania "ton powtórek" 😉. Później można wycofać się z urlopu i powtórzyć sobie to co algorytm wyznaczył na dany dzień... ALE! wydaje mi się, że nie wraca się do pierwotnej liczby, ale jakiejś uśrednionej z kliku dni, bo kiedy klikam i odklikuję palmę w kalendarzu, mam różną liczbę powtórek. Może przez to, że wcześniej je rozkładałam w czasie i nie idą z algorytmem.
-
3 miesiące temu
|
+3 |
adrianna.wu - Dziękujemy za sugestie. W przypadku "tony powtórek", warto sprawdzić czy nie ma tam elementów już dobrze przyswojonych elementów, które można usunąć np. podczas realizacji powtórek na bieżąco lub z listy wszystkich elementów - https://www.etutor.pl/words/elements-in-repetitions/all
Można również zmienić częstotliwość na niską w ustawieniach powtórek - https://www.etutor.pl/repetitions/frequency - 3 miesiące temu |
+1 |
W | wilkwilk |
adrianna.wu - Aktualnie po dodaniu hasła do powtórek z list słówek z lekcji nie ma konieczności wpisywania go ponownie w luki. To działanie miało na celu ułatwienie nauki osobom początkującym, ponieważ dostaliśmy informację, że dla części użytkowników wpisanie hasła po pierwszym zobaczeniu jest problematyczne i blokuje im przejście do dalszej części materiału. Ta zmiana dotyczy wszystkich języków na całym poziomie A1, 15 pierwszych tematów na poziomie A2 oraz 10 pierwszych tematów na poziomie B1.
-
3 miesiące temu
|
+4 |
wilkwilk - Ja rozumiem ideę, ale to powinna być opcja - jeśli komuś przeszkadza, to ustawia na wyłączenie, a jeśli komuś zależy na efektywności, to daje włączone. To, że wykonywanie dodatkowej czynności w formie pisania sprzyja nauce słówek, to akurat rzecz, którą wskazuje wielu lektorów (zresztą to dokładnie ten sam mechanizm, z powodu którego dso fiszek dodaje się obrazki - mózg kojarzy różne bodźce: słowo, obraz, proces zapisu) - i bez tej funkcji trzeba sięgać po zeszyt, podczas gdy dałoby się to załatwić w samej aplikacji.
-
3 miesiące temu
|
|
SilFx |
adrianna.wu - SilFx, ta kwestia została już przekazana do działu IT. Będziemy wdzięczni za cierpliwość.
-
3 miesiące temu
|
+4 |
robert.73 - Dodam do powyższego, że przy powtórkach zniknęły też synonimy danych wyrażeń / słów. A jednak miło było wiedzieć ucząc się jednego wyrażenia / słowa, że można to samo powiedzieć w inny sposób. Dla mnie bardzo duża zmiana na minus :(
-
3 miesiące temu
|
+7 |
SilFx - Też rzuciło mi się to w oczy, że poznikały, i z tego co zauważyłam, również w innych językach (np. hiszpańskim). Cieszę się jednak, że to wszystko to tylko wypadek przy pracy, a nie celowe zmiany i wszystko to powróci. Dziękuję za informację. :)
-
3 miesiące temu
zmieniany: 3 miesiące temu
|
+3 |
adrianna.wu - Dziękujemy za dodatkowe informacje, przekażę do odpowiedniej osoby w zespole. W przypadku synonimów zachęcamy do dodania notatki, klikając ikonkę dymka przy danym haśle.
-
3 miesiące temu
|
+1 |
lechatgris - Moim zdaniem synonimy są bardzo potrzebne przy powtórkach. Też wolałabym, żeby zostały.
-
3 miesiące temu
|
+8 |
karol.k - Synonimy są już wyświetlane. Razem z informacją o liczbie mnogiej, formach przeszłych i stopniowaniu.
-
3 miesiące temu
|
+9 |
robert.73 - Niestety muszę jeszcze wrócić do tematu powtórek. Bardzo fajnie, że już wyświetlają się synonimy, ale po kilku tygodniach obcowania z "nowym" eTutorem, mam jeszcze jedno poważne zastrzeżenie co do wyświetlania powtórek. Wcześniej w okienku odpowiedzi była wpisana sugestia co do niej. Tzn. czy odpowiedź to jest Phrasal verb, idiom, czasownik, rzeczownik, wyrażenie itp. Teraz tego nie ma. Co powoduje spory zamęt. Bo jak wiadomo w języku angielskim można to samo powiedzieć na wiele sposobów. I aby wiedzieć czego dotyczy dana powtórka, sam muszę sobie dodać notatkę. Poprzednie rozwiązanie było zdecydowanie lepsze. Czy jest możliwość, aby wróciło?
-
2 miesiące temu
|
+6 |
adrianna.wu - Podczas powtórek w polu odpowiedzi nie podajemy informacji o częściach mowy (w dalszym ciągu dostępne są one w słowniku Diki), bo można ją wywnioskować ze słowa wyjściowego, które należy przetłumaczyć. W tej sytuacji zalecamy dodanie notatki.
-
miesiąc temu
|
-2 |
andrzej204 - Czy jest możliwość przywrócenia tej funkcjonalności? Bez informacji o jaką cześć mowy chodzi w tłumaczeniu to powtórki tracą swoją funkcjonalność, szczególnie wtedy gdy mamy dużo słówek, phrasali i idiomów w powtórkach. Czasami trudno rozpoznać czy chodzi o słowo czy phrasal verb.
-
3 tygodnie temu
|
+6 |
mpiwowarczyk6 - zdecydowanie popieram pomysł przywrócenia podpowiedzi co do części mowy oraz czy wyrażenie pochodzi z języka potocznego, itp.
-
10 godzin temu
|
+1 |
dhuode |
marta.kopa - Cieszymy się, że zmiany Ci się podobają. Dziękujemy za zgłoszenie w sprawie wskaźnika nieprzeczytanych wiadomości - przyjrzymy się temu.
-
3 miesiące temu
|
+1 |
adrianna.wu - dhuode, bardzo miło nam "słyszeć", że podobają Ci się te zmiany :) Tak, zgłoszone niedogodności już są pod naszym radarem. W kwestii wiadomości, póki nie zostanie odczytana to system w dalszym ciągu będzie widoczne nieodczytanie. W przypadku przeniesienia nieodczytanej wiadomości do kosza, należy do opróżnić, wtedy powinno być już w porządku.
-
3 miesiące temu
|
+1 |
dhuode - @adrianna.wu na tym właśnie polega problem - wchodzi się do środka wiadomości (czyli w domyśle czyta się) i po wyjściu nadal widoczny jest licznik na kopercie. Trzeba wchodzić (czytać 😅) kilka razy. Nie wyrzucam do kosza nieotwartych wiadomości
-
3 miesiące temu
|
+1 |
W | wilkwilk |
darkobo - Też właśnie przed chwilą to zauważyłem.
Znaczy się zniknięcie powtórek z menu. To zmiana na gorsze, przynajmniej dla mnie. Korzystałem z tej możliwości do przechodzenia z powtórek specjalnych do zwykłych. Teraz nie jest to takie proste. Powtórki powinny wrócić do menu. - 3 miesiące temu |
+1 |
wilkwilk - To jest też dobre dla osób, które np. często mają coś "już na końcu języka", więc losują inną fiszkę, a ta konkretna jak się zjawi nieco później, to już coś w głowie zaskakuje.
-
3 miesiące temu
|
+1 |
lechatgris - Mnie też brakuje powtórek w rozwijanym menu. Często w ten sposób do nich przechodziłam. Poza tym w czasie przerabiania lekcji lubiłam sprawdzać, ile już wrzuciłam do powtórek. :) A także teraz nie mogę sprawdzić podczas przerabiania powtórek, ile jeszcze słówek mi zostało. (Mam podzielone je na krótsze cykle.)
-
3 miesiące temu
zmieniany: 3 miesiące temu
|
+3 |
W | wilkwilk |
marta.kopa - Pracujemy nad nowym wyglądem wyszukiwarki, stąd najprawdopodobniej ten problem - dziękujemy za zgłoszenie.
-
3 miesiące temu
|
+4 |
darkobo - I wypracowano wyskakujące okienko z bijącym po oczach obramowaniem. O ile do okienka pewnie idzie się przyzwyczaić, to ta wściekła czerwień dłużej będzie dawać się we znaki.
Coraz częściej zastanawiam się czy zmiany są testowane przed ich wprowadzeniem, czy dominuje podejście "Przetestujmy na użytkownikach", jak się wkurzą to napiszemy, że na pewno pochylimy się nad sprawą, przekazaliśmy do działu IT itp. - 2 miesiące temu |
+4 |
dhuode - @darkobo Nie wydaje mi się, żeby wprowadzano zmiany ot tak, bo jedna osoba miała pomysł i od razu coś tam sobie poklika i zmienia. Poza tym po to też został utworzony ten wątek, z prośbą o feedback. Zawsze jest tak, że w przypadku zmian coś komuś będzie odpowiadać, a komuś innemu już nie. A jeżeli coś jest totalnie nietrafione... wpadki zdarzają się najlepszym :)
-
2 miesiące temu
|
+5 |
dhuode - Ja sama korzystam z kilku aplikacji, nie tylko z eTutora, więc tak przez porównanie dla mnie wprowadzane zmiany idą w naprawdę dobrym kierunku. Owszem, też nie wszystko mi się podoba, chciałabym, żeby pewne funkcjonalności wyglądały trochę inaczej, ale też jestem świadoma, że ilu użytkowników, tyle życzeń i niekiedy wykluczają się one wzajemnie.
-
2 miesiące temu
|
+4 |
dhuode - Ze swojej strony chciałam zaapelować, żeby dać ekipie eTutora trochę czasu i jakiegoś kredytu zaufania, a jak coś się faktycznie nie podoba i nie działa, to po prostu o tym pisać, bez zbędnych negatywnych emocji.
W gruncie rzeczy te zmiany są robione pod nas i dla nas, użytkowników. - 2 miesiące temu |
+4 |
darkobo - @dhuode - może nie byłoby negatywnych emocji, gdyby nie dotychczasowe doświadczenia, które już nieco wyczerpały kredyt zaufania. Ja jakoś dziwnym trafem nie zauważam tego, że "zmiany są robione pod nas i dla nas, użytkowników". Większość dotychczasowych zmian odbieram jako robione dla jakiegoś widzimisię i raczej wbrew użytkownikom. Pozytywne zmiany też zauważam - o jednej pozytywnej zmianie z przeszłości napisałem na początku tego wątku.
A zniknięcie powtórek z menu oraz bijący w oczy kolor okna do wpisywania słówek do przetłumaczenia przeszkadza całkiem sporej liczbie osób. - 2 miesiące temu |
+3 |
darkobo - Ja wiem, że propozycje użytkowników czasem się wykluczają, ale często było na forum poruszane, że robi się zmiany kosmetyczne, wizualne, a przy okazji pogarsza się funkcjonalność.
@dhuode - piszesz, że wprowadzone zmiany idą w dobrym kierunku. Mam zatem pytanie, czy to o czym napisałem powyżej (czyli brak powtórek w menu, wyskakujące czerwone okienko diki) zaliczają się według Ciebie do tych dobrych zmian? - 2 miesiące temu |
+4 |
dhuode - :) oczywiście, że ten czerwony "bije" po oczach, ale o tym, że mi nie odpowiada, pisałam ponizej. Jest zmiana, jest feedback i pewnie będzie poprawka. Podobnie było z tym wściekłym pomarańczem. Brak powtórek w rozwijanym menu mi nie przeszkadza, ale rozumiem, dla wielu osób jest to nie do przyjęcia.
-
2 miesiące temu
|
+1 |
dhuode - Ja się cały czas staram powiedzieć, że po to jest m.in. ten wątek. Piszmy, jeżeli nam coś nie odpowiada.
I pewnie powtórzę się po raz kolejny, ale naprawdę podoba mi się to, co teraz widzę. Nie, nie w 100%. Też nie lubię, gdy np. aplikacja zaczyna zacinać albo przestało mi naliczać monety. Ja to jednak traktuję jako część procesu, który - miejmy nadzieję - doprowadzi nas do w miarę optymalnego efektu. - 2 miesiące temu |
+4 |
darkobo - @dhuode - dzięki za odpowiedź. Będę się uczyć od Ciebie pozytywnego myślenia.
-
2 miesiące temu
|
+2 |
marta.kopa - @dhuode dziękuję za Twoje wypowiedzi, w obliczu zmian niełatwo jest zachować dystans, a to on mam wrażenie pomaga jako jedyny obu stronom wprowadzanych zmian, użytkownikom, którzy z tych zmian będą korzystać oraz pracownikom, którzy te zmiany wdrażają z najlepszymi chęciami, żeby użytkownikom ułatwić korzystanie z eTutora
-
2 miesiące temu
|
+5 |
marta.kopa - @darkobo przykro mi, że jako serwis wyczerpaliśmy Twój kredyt zaufania, mimo wszystko spróbuję odpisać: zmiany są planowane w oparciu o zgłoszenia użytkowników, ale również zewnętrzne audyty dotyczące użyteczności eTutora i naprawdę są robione pod Was i dla Was użytkowników. Jednak jak zauważyła dhuode mamy wiele różnych profili użytkowników, a my po wielu latach wdrażania różnych zmian mamy też świadomość, że nie ma zmian uniwersalnych, które spodobają się wszystkim. Dlatego zakładamy wątki na forum, zbieramy uwagi i je przepracowujemy - a to jest proces i po prostu wymaga czasu.
-
2 miesiące temu
|
+2 |
darkobo - Pani Marto, OK, na audyty zewnętrzne nie ma rady.
Natomiast jeśli chodzi o zgłoszenia użytkowników, to proszę zwrócić uwagę na to, że ci, którym jest dobrze z dotychczasowymi rozwiązaniami uwag nie zgłaszają. Bo jest dobrze. Co do konsultacji, to jak dotąd odbywały się już po wprowadzeniu zmian, a nie przed - nie przypominam sobie zbierania opinii o planowanych zmianach przed ich wprowadzeniem. Ten wątek nie różni się od poprzednich w tym zakresie. Aczkolwiek przy okazji zgłaszane są kolejne propozycje. Do tego dochodzi kwestia tego, że jeśli propozycje zmian są zgłaszane poprzez Forum, są one z reguły kwitowane standardową formułką. I przez lata nie są uwzględniane. - 2 miesiące temu zmieniany: 2 miesiące temu |
+2 |
darkobo - Stąd moje rozgoryczenie.
I mimo wszystko płacę za dostęp już ponad 11 lat. I tak, jest w moich komentarzach do zmian nieco zdenerwowania, bo w końcu ile można. Ale wynikają one też z wynikającej ze zżycia się z portalem troski o jego przyjazność dla użytkowników. Ale teraz, jak wcześniej napisałem, będę starał się czerpać ze źródła optymizmu dhoude :) - 2 miesiące temu |
+2 |
AndaluzyjskaJoanna - marta.kopa: "zmiany są planowane w oparciu o zgłoszenia użytkowników, ale również zewnętrzne audyty dotyczące użyteczności eTutora i naprawdę są robione pod Was i dla Was użytkowników" - to tylko nieśmiało zapytam, jaką użyteczność poprawia np. ten czerwony kolor diki? Niektóre rzeczy naprawdę trudno zrozumieć i przyjąć jako korzystne i dla nas, a argumenty jakby nie wyczerpują tej logiki, którą się posługujecie. Jakie są badania i potrzeby, by tak razić kolorem? Co to ma robić?
-
2 miesiące temu
zmieniany: 2 miesiące temu
|
+4 |
marta.kopa - @AndaluzyjskaJoanna - badania wykazały, że nowi użytkownicy nie wiedzą, że wyszukują słowa w słowniku Diki, dlatego dodaliśmy logo oraz kolor, z jakim się nasz słownik identyfikuje - dostaliśmy jednak od Was feedback, że koloru jest za dużo i wybija z nauki, dlatego już pracujemy nad poprawkami
Liczymy, że druga wersja wizualna połączy potrzeby większości naszych użytkowników, ale poprosimy o chwilę cierpliwości - 2 miesiące temu |
+2 |
AndaluzyjskaJoanna - Rozumiem. Poczekam na przyjazny dla oka kolor 💚 albo neutralny 🤍🙂.
To jeszcze korzystając z okazji i może przy wsparciu głosami innych użytkowników postulowałabym za intensywniejszym rozwijaniem słownika hiszpańskiego. Może feedback jest za słaby i wydaje się, że mało komu zależy na treści. Rozumiem, że to wersja beta i wymaga czasu, jednak ilekroć tam zajrzeć, to jakoś tak smutno się robi, jakby to opuszczone cmentarzysko wyrazów było... jeśli można tak obrazowo wyrazić 😉. Pozdrawiam ekipy pracujące 😏 - 2 miesiące temu |
+3 |
SilFx - O tak, też podpisuję się pod tym obiema łapkami. 🥰 Lubię odpływać w odmętach Diki i wyszukiwać ciekawe wyrażenia do powtórek, ale tutaj pustawo i smutno...
-
2 miesiące temu
|
+2 |
dhuode - Ja czekałam na słownik Diki hiszpański w aplikacji, tak jak mamy angielski i niemiecki. Pytałam nawet kilka razy, ale odsunęło się w czasie... 🙂
-
2 miesiące temu
|
+3 |
AndaluzyjskaJoanna |
dhuode - Zgadzam się, dostęp do kalendarza to istne kopanie przez kilka poziomów :)
Powinien być dostępny od razu, po jednym kliknięciu z głównego widoku. - 3 miesiące temu |
+9 |
robert.73 - Popieram. Teraz nawet wejście w ustawienia jest inne.
Tak jak koledzy powyżej postuluję o wyciagnięcie kalendarza powtórek do głównego paska - 3 miesiące temu |
+6 |
marta.kopa - Sugestia z wyciągnięciem kalendarza powtórek na dashboard to bardzo ciekawa propozycja! Dziękujemy za Wasz feedback - będziemy brali go pod uwagę przy dalszych pracach rozwojowych nad stroną startową.
-
3 miesiące temu
|
+5 |
zygzak123 |
darkobo - A ja się zastanawiam czy to kolejna "przemyślana zmiana", oczywiście ku uszczęśliwieniu użytkowników, czy znów wpadka programistów.
-
3 miesiące temu
|
-1 |
marta.kopa - zygzak123 - podpowiedz nam, jak najczęściej korzystałaś z tego odnośnika? na komputerze czy na mobile? Kiedy Ci go brakuje?
-
2 miesiące temu
|
|
zygzak123 - korzystam z wersji na telefon, jakby sie udało dodac chociaż licznik powtórek to juz by było super. Na ten moment robiąc powtórki trzeba wracać na start zeby podejrzec ile w danym dniu ich jeszcze zostalo
-
2 miesiące temu
|
+7 |
zygzak123 - czy można prosić by licznik był mniej widoczny;) juz zobaczyliśmy gdzie jest:) więc proszę o usunięcie koloru niebieskiego i pozostawienie go w kolorach szarości, może zostać obwoluta dla odróżnienia od górnego licznika sekwencyjnego. W tym momencie licznik główny stał sie najbardziej widoczną częścią powtórek, a wystarczy jak będzie dodatkiem w tle :)
-
2 miesiące temu
|
+6 |
adrianna.wu - @zygzak123, dziękujemy za Twój feedback, przekażę go do zespołu. Jednak nie jestem w stanie zagwarantować zmian w tym zakresie.
-
miesiąc temu
|
|
darkobo |
AndaluzyjskaJoanna - Domyślam się, że to bardziej retoryczne pytanie, bo w sumie nie wiadomo za bardzo, jak z tego korzystać - rzutem oka może 🙂. Wolałabym, o czym już wspomniałam, zwykły kalendarz.
-
3 miesiące temu
|
+6 |
AndaluzyjskaJoanna |
Konwalia-Majowa - Joanno, dziękuję za zwrócenie uwagi na kalendarz, a właściwie na jego głębokie ukrycie. To było podnoszone podczas poprzedniej aktualizacji, ale nasze prośby zostały wówczas całkowicie zignorowane.
Ja dokopuję się do kalendarza, kiedy chcę sprawdzić ile mam jeszcze dziś słowek w trakcie powtarzania. Niestety, trudno mi odszyfrować informację zawartą w małej granatowej kropce na górnej belce. Dotychczas było to napisane czarnymi cyframi na białym tle i doskonale czytelne. Nie wiem, dlaczego ma być tak trudno dostępne. Informacja o liczbie monet i dniach logowania nie dość, że niewiele wnosi, to jeszcze jest dublowana przez czarnego pająka spadającego znienacka z sufitu. - 3 miesiące temu |
+3 |
AndaluzyjskaJoanna - Pewnie kontrargumentem mogłoby być, że niektórzy użytkownicy chcą kalendarza na wierzchu, a inni go nie chcą i trudną rolą organizatorów portalu jest pogodzić racje wszystkich, więc niestety zadowalając jednych, nie uda się uszczęśliwić tych drugich i zawsze będzie ktoś poszkodowany.
Rozwiązaniem mógłby być "ruchomy" kalendarz, "zamykany krzyżykiem" lub jako opcja ustawień i gdyby ktoś nie lubił się stresować liczbą przyszłych powtórek, nie wyświetlałby go po prostu. Mi pasowałby kendarza w apce pod oknem Blog. W wersji na komputer też by tam chyba pasował. Wyskakujących animacji też nie lubię. Żeby chociaż można było strącić i wyświetlał się jakiś cytat dnia, by dodać go do powtórek. - 3 miesiące temu zmieniany: 3 miesiące temu |
+2 |
adrianna.wu - AndaluzyjskaJoanna, nie umknie nam poruszona przez Ciebie kwestia mini-wyszukiwarki w sekcji Twoje Słówka.
-
3 miesiące temu
|
+3 |
adrianna.wu - Konwalia-Majowa, przykro nam, że czujesz, że zignorowaliśmy Wasze uwagi. Nie zawsze jesteśmy w stanie zrealizować je na bieżąco lub zaplanować w bliższej przyszłości, czas jest tu kluczowy. Też nie mamy możliwości wyciagnięcia wielu interesujących Was elementów na stronę startową, bo będzie ich za dużo - tutaj konieczny jest wybór. Natomiast, aby w szybki sposób sprawdzić liczbę powtórek można zrobić to na dwa sposoby:
1. Menu > Twoje postępy, 2. zakładka Powtórki > Więcej (trzy kropki) > Ustawienia powtórek. - 3 miesiące temu |
+1 |
AndaluzyjskaJoanna - Dziękuję za ukłon w moją, ale myślę, że i wielu użytkowników stronę w kwestii mini-wyszukiwarki w dziale Twoje Słówka.
-
3 miesiące temu
|
+2 |
SilFx |
adrianna.wu - @SilFx, dziękujemy za słuszną uwagę. Myślę, że sekcja może w dalszym ciągu nazywać "Następna lekcja", jednak w niej wyświetlimy tytuł faktycznie następnej lekcji, a nie ostatnio wykonanej. Sprawdzimy jakie mamy tutaj możliwości zmian.
-
2 miesiące temu
|
+2 |
SilFx - Miło mi, że moje sugestie będą wzięte pod uwagę :) i przy okazji bardzo się cieszę, że do wyświetlanych powtórek powróciła już informacja o brytyjskiej lub amerykańskiej wersji angielskiego. Bardzo mi to pomaga przy robieniu moich papierowych notatek :)
-
2 miesiące temu
|
+3 |
AndaluzyjskaJoanna |
B | BolCas |
dhuode - Też to zauważyłam. Dodatkowo potrafi "wysypać" ze słownika Diki i wyświetlić komunikat o braku internetu.
-
2 miesiące temu
|
+3 |
I | imidi |
dhuode |
darkobo - A nie przekroczyłaś dziennego limitu? - u mnie się nalicza (w przeglądarce, w apce jeszcze nie sprawdzałem)
-
2 miesiące temu
|
+2 |
dhuode - Nie, dopiero usiadłam do nauki. W przeglądarce też mi nie nalicza. Do eTutora zgłosić problemu nie mogę, bo próby wysłania kończą się komunikatem o braku internetu (a mam dostęp do dwóch wi-fi plus do danych w telefonie). Ewidentnie jakiś problem.
-
2 miesiące temu
|
+1 |
darkobo - Może problem jest u ciebie. Właśnie ukończyłem dzisiejszą porcję powtórek, tym razem na apce, i wszystkie punkty naliczyły mi się jak należy.
-
2 miesiące temu
|
+2 |
adrianna.wu - @dhuode, dziękujemy za zwrócenie uwagi. Już działamy w tym temacie, niebawem pojawi się poprawka. Przepraszamy za niedogodności.
-
2 miesiące temu
|
+5 |
adrianna.wu - W środę udało nam się wdrożyć poprawkę, zatem monety naliczane są już poprawnie :)
-
2 miesiące temu
|
+3 |
Katuszka |
darkobo - A ja bym nie zmieniał.
Trochę innym jest cel ćwiczeń w lekcjach, a trochę inny powtorek. Wybór sposobu powtarzania chyba przerasta możliwości informatyków etutora. A może jest niezgodne z filozofią jego twórców. - 2 miesiące temu zmieniany: 2 miesiące temu |
+7 |
imidi - Coś takiego jest dostępne w grach: obrazki wpisywanie i dyktowanie. Jako poziom wybierasz swoją listę i możesz ćwiczyć tylko to co masz w powtórkach. A w normalnych lowtórkach możesz dodać notatkę, która pomoże Ci zidentyfikować dane pojęcie.
-
2 miesiące temu
|
+2 |
Katuszka - @darkobo No dla mnie byłby lepszy ten z ćwiczeń, bo byłby bardziej efektywny. Można użyć swojego mózgu do tego, aby pomyślał nad każdym słówkiem w zdaniu.
Jeśli chodzi o słówka to pewnie nie ma znaczenia, która opcja i mogłoby zostać tak, jak jest, ale jeśli chodzi o zdania, to kto normalny pamięta tyle zdań, które ma zapisane do powtórek. Jeśli byłoby tak jak jest w ćwiczeniach to czasem wystarczyłaby jedna podpowiedź, a jak jest puste pole do wpisania to można bardziej błądzić. - 2 miesiące temu zmieniany: 2 miesiące temu |
|
Katuszka - @imidi ok to ma sens, zapomniałam o tym, tylko że jak mam do zrobienia powtórki i lekcje, to ja nie mam czasu już na gry...
Albo, żeby można było robić w tych grach powtórki, w sensie aby się naliczały powtórki za dzień (no chyba, że tak jest, a ja nie wiem o tym). Tak czy inaczej, widzę po odezwie w odpowiedziach do mojego komentarza, że ludzie nie chcą tej zmiany 🫠 - 2 miesiące temu |
|
AgnieszkaIT - Mnie też czasami brakowało zaliczania słówek użytych w grach na konto powtórek, ale nie jestem pewna, czy byłoby to dobre rozwiązanie. Z jednej strony przez gry powtarza się słówka, z drugiej powtórka, w której trzeba samemu coś napisać (czyli standardowa z systemu), ma chyba jednak inną wagę niż dopasowanie obrazka, gdzie na dobrą sprawę można strzelić i trafić bez większego zastanawiania się. Zwłaszcza przy słówkach z trudną pisownią mogłoby to być mylące - niby znasz, bo 10 razy miałeś to w grze, a jak trzeba napisać, to ciągle się myli.
W każdym razie potencjał gier można by było jakoś wykorzystać. Może wprowadzić statystyki słówek powtórzonych w grach? Może macie inne pomysły? - 4 tygodnie temu |
+2 |
MyroslavaRozbytska18 - Dziękujemy za Twoją sugestię - przekażemy ją do odpowiednich osób w naszym zespole. Nie możemy zagwarantować wdrożenia zmian, ale na pewno pochylimy się nad propozycją.
-
4 tygodnie temu
|
|
Katuszka |
AndaluzyjskaJoanna - Na pewno przydałoby się zrobić porządek, zarchiwizować. Sporo jest wątków sprzed wielu lat, które nie wnoszą nic istotnego, a wyświetlają się, np. dotyczących jakichś zmian, które były wprowadzane, a odpowiedzi już nie obowiązują.
-
2 miesiące temu
|
+3 |
darkobo - No proszę, dwa lata minęło: https://www.etutor.pl/forum/thread/1541266-Struktura_rozbudowanych_watkow_na_Forum_-_propozycja_zmiany.html
"@darkobo, wielkie dzięki, że podzieliłeś się swoimi spostrzeżeniami i podpowiedziami co do rozwiązania tej kwestii działania Forum. Mamy je odnotowane i będziemy mieć je na uwadze, planując jakiekolwiek zmiany w module Społeczność." - 2 miesiące temu zmieniany: 2 miesiące temu |
|
marta.kopa - @Katuszka mamy opcję dodawania wątków do obserwowanych, ale ona działa w przypadku, gdy jest to wątek utworzony przez Ciebie - sprawdzimy to, może uda się nam tę funkcję usprawnić niewielkim kosztem
@darkobo, dziękujemy za przypomnienie, niestety od dłuższego czasu nie zmienialiśmy naszej Społeczności, tym bardziej, że jak sam zauważyłeś, to nie są zmiany kosmetyczne, a gruntowna przebudowa struktury - 2 miesiące temu |
+6 |
munk2 |
munk2 - Trochę się pobawiłem i słownik działa jednak tak samo dobrze jak wcześniej, a zmienił się tylko wygląd tego "okienka".
Fajnie natomiast gdyby w rozwijanym menu po prawej stronie pojawiło się jakieś szybkie przejście do powtórek. Nie wpisuję ręcznie haseł przy robieniu powtórek i klikam tylko przycisk "sprawdzam" i jak na telefonie przypadkiem dotknę pola "odpowiedź" to rozwija się klawiatura na pół ekranu i chyba nie da się już wrócić do podstawowego widoku powtórek bez dodatkowego wyboru czegokolwiek z rozwijanej listy, żeby przejść na nową zakładkę, żeby pojawiła się dolna belka z przejściem do powtórek. Wydaje mi się to niepotrzebnym utrudnieniem/zapętleniem. - 2 miesiące temu |
+2 |
darkobo - To przejście do powtórek z rozwijanego menu kiedyś było i było bardzo wygodne. Jego zniknięcie zostało zasygnalizowane, ale sądząc po reakcji (a raczej jej braku) pracowników etutor na ten sygnał, chyba przyjdzie się nam pogodzić z tą "dobrą" zmianą.
W innym wątku dowiedziałem się, że w aplikacji można kliknąć w górną belkę, wtedy pojawi się dolna belka i tam są powtórki. Mało wygodne, ale jakieś rozwiązanie jest. Ja i tak wciąż się łapię na tym, że jak szybko chcę przejść do powtórek to klikam w "hamburgera" i dopiero wtedy łapię się na tym, że tu zaszła zmiana. A już parę ładnych dni od tej zmiany minęło .... - 2 miesiące temu zmieniany: 2 miesiące temu |
+1 |
marta.kopa - @munk2 słownik działa tak, jak do tej pory - zmieniliśmy jedynie jego wygląd
Co do Powtórek w bocznym menu - dostaliśmy tutaj od Was sporo ciekawych insightów, jak korzystaliście z tego przejścia do tej pory i pracujemy nad usprawnieniami, aby większość tych miejsc zaopiekować - poprosimy jednak o odrobinę cierpliwości Jeśli chodzi o autofocusa uruchamianego po kliknięciu w "podpowiedź" - jeśli już go włączysz, to aby go dezaktywować musisz wyjść z powtórek, wystarczy, że klikniesz w X i pojawia Ci się poprzednia strona z dolną nawigacją i Powtórkami na niej - może to będzie pomocne? - 2 miesiące temu |
+2 |
munk2 - Dziękuję za odpowiedź, ale wskazane rozwiązanie nie działa na urządzeniach przenośnych. Rzeczywiście po kliknięciu podpowiedzi da się przywrócić poprzedni wygląd naciskając X, ale działa to tylko przy jednej pierwszej powtórce, a przy drugiej i kolejnych znowu wyświetla się klawiatura.
-
2 miesiące temu
|
+1 |
marta.kopa - munk2 zamykanie X i ponowne wejście w powtórki powinno anulować autofocusa niezależnie od urządzenia, z którego korzystasz - odezwij się do nas na [...]@etutor.pl, tam łatwiej nam będzie sprawdzić, co się dzieje
-
2 miesiące temu
|
+2 |
AndaluzyjskaJoanna |
darkobo - Łagodne szare tło i pomarańczowy znaczek diki w zupełności by wystarczyło.
Do tego, że wyskakuje okienko do wpisywania pewnie będzie się można przyzwyczaić, ale ta wściekła czerwień faktycznie bije po oczach. - 2 miesiące temu |
+6 |
Marg-g - Kolejny koszmarek od szalonego projektanta. Upierdliwie powtarzam - diki jest do poprawy, bo jest lata świetlne za konkurencją, a nie do reklamowania i to jeszcze w takim stylu...
Edit: Po otworzeniu tego "okienka" tak mnie zatkało, że zapomniałam, co chciałam przetłumaczyć. No gratki. - 2 miesiące temu zmieniany: 2 miesiące temu |
+6 |
marta.kopa - Dziękujemy za Wasze zgłoszenia - pracujemy tutaj nad poprawką, ale poprosimy o odrobinę cierpliwości i zachowania mimo wszystko wzajemnego szacunku w komentarzach.
-
2 miesiące temu
|
|
Marg-g - Jeśli krytyka jest brakiem szacunku, to jak nazwać zaskakiwanie nieprzemyślanymi zmianami? Ogromna większość z nas spędza na tej platformie mnóstwo czasu i każda taka zmiana jest zaburzeniem rytmu nauki i źródłem irytacji. Tak więc szanujmy się wzajemnie.
-
2 miesiące temu
|
+2 |
marta.kopa - Każdą krytykę przyjmujemy, nawet tą okraszoną irytacją i niemiłymi komentarzami - po to mamy ten wątek, aby każdy mógł dzielić się uwagami. Nie zmienia to faktu, że nie nazywamy naszych użytkowników szalonymi i tego samego oczekiwalibyśmy w drugą stronę ;)
-
2 miesiące temu
|
+2 |
Marg-g - Niech mi Pani wierzy, że epitet "szalony" był najmilszym określeniem, jakie przyszło mi do głowy. Niestety projektantom nazbierało się przez te wszystkie lata i odnoszę wrażenie, że żaden z nich nie korzysta z platformy. Wylanie kubła zimnej wody działa otrzeźwiająco.
-
2 miesiące temu
|
|
marta.kopa - Pani Marg-g rozumiemy irytację zmianą, wiemy, że może ona wywoływać różne emocje, ale krytykę i niezadowolenie można wyrazić na wiele sposobów, wciąż kulturalnych - i takiego sposobu oczekujemy na tym forum.
-
2 miesiące temu
|
+1 |
amelii - Po wdrożeniu poprawki z kolorem jest OK! A tryb nocny to bajka 👌
-
2 miesiące temu
|
+2 |
darkobo |
Marg-g - Rzadko używam opcji przewijania, ale rzeczywiście trudno jest pocelować w ten mikropaseczek.
-
2 miesiące temu
|
+2 |
marta.kopa - @darkobo nie zmienialiśmy tutaj nic, ale dziękujemy za zgłoszenie, przyjrzymy się temu
-
2 miesiące temu
|
+3 |
marta.kopa - @darkoboo jeśli korzystasz z forum na komputerze, możesz dowolnie rozciagać pole komentarza, używając dwóch kresek w prawym dolnym rogu pola edycji
-
2 miesiące temu
|
+3 |
darkobo - Dzięki @marta.kopa, nie wiedziałem o tym, to lepsze niż przewijanie.
Działa :) - 2 miesiące temu |
+1 |
SilFx |
Marg-g - Zespół eTutor powinien zajmować się właśnie takimi tematami, z zakresu funkcjonalności, która niestety od lat stoi w miejscu. Zamiast tego mamy czerwone wodotryski...
-
2 miesiące temu
|
+5 |
Katuszka |
munk2 |
adrianna.wu - Podczas powtórek wyświetlamy obecnie standardowe synonimy, natomiast alternatywne dostępne są w dalszym ciągu w słowniku. Zmiana ta wynika z faktu, że chcemy ograniczyć nadmiar informacji, a kierować Waszą uwagę na główny cel, jakim jest zapamiętanie konkretnego hasła dodanego do modułu.
-
2 miesiące temu
|
0 |
SilFx |
marta.kopa Pracownik eTutor |
Marg-g - Zanim wrzucicie kolejną zmianę, pokażcie jakieś demo lub choćby zrzuty ekranu. Oszczędzi nam to nerwów, a Wam roboty, jak w przypadku tej nieszczęsnej płachty na byka.
-
2 miesiące temu
|
+3 |
Marg-g |
adrianna.wu - System tworzy listę z trudnymi elementami z głównego systemu powtórek, jest ona dostępna na dole strony będąc w powtórkach specjalnych, może takie rozwiązanie może się okazać pomocne.
-
miesiąc temu
|
|
K | Konwalia-Majowa |
AndaluzyjskaJoanna |
AndaluzyjskaJoanna - ❌ Przypomniało mi się, że niefortunnie jest zrealizowana opcja Urlopu od nauki (palma w Kalendarzu Powtórek), bo wymusza wolne na wszystkie języki, a korzystniej byłoby móc realizować tą opcję z wyborem od którego języka chciałoby się odpocząć.
❌ Innym "błędem" Powtórek i Kalendarza jest, że o północy wyznaczone na ten dzień powtórki "znikają" czy "stają się niewidzialne" w module powtórek na te kilka chyba godzin, do czasu restartu systemu, czy przerwy technicznej i dopiero wtedy pojawiają się jako gotowe do powtórek. To trochę dziwne, bo po północy też można się uczyć. Powtórki na kolejne dni nie wymazują się, to w czym problem, że nie widać tych na dany dzień od północy? - 2 miesiące temu zmieniany: 2 miesiące temu |
+1 |
darkobo - pisząc o braku przychylności co do powrotu powtórek do paska bocznego masz na myśli etutor czy użytkowników?
Bo dla mnie to najgorsza zmiana, w dodatku bezsrnsowna. Jeden przycisk więcej w menu bocznym nie pogorszyłby przecież jego czytelności. - 2 miesiące temu zmieniany: 2 miesiące temu |
+2 |
AndaluzyjskaJoanna - Mam na myśli e-tutor 🙂, bo projektanci tej zmiany jasno wskazywali, że optują za usunięciem/przesunięciem tego przycisku dla swoich celów i raczej nie czuć było, że jest wola, by go wrócić. Dlatego zauważam, że wciąż jest miejsce na powrót tego przycisku bez straty na wyglądzie i logice menu. Ja głównie korzystam z apki i tam jest miejsce. Też już wiele razy złapałam się na tym, że sięgam po ten przycisk właśnie do bocznego menu. Ono intuicyjnie jest dla mnie główne.
-
2 miesiące temu
|
+5 |
darkobo - Mam tak samo.
A w przeglądarce na komputerze jest jeszcze więcej miejsca na ten przycisk. I przed chwilą właśnie musiałem się w apce naklikać aby sprawdzić liczbę zarobionych powtórek, a później by powrócić do powtórek specjalnych by dodać do 40 monet na dzień. - 2 miesiące temu zmieniany: 2 miesiące temu |
+1 |
AndaluzyjskaJoanna - ❌ to w kwestii zliczania monet, mogłyby się sumować i wyświetlać już jako dodane do siebie, bo tak 1+1+1... to się nie chce liczyć 😉
-
2 miesiące temu
|
+5 |
aga.kud.1 - W kwestii wyszukiwarki Diki rujnującej wzrok - możesz edytować komentarz. 😁 Zauważyłam, że od wczoraj mamy nowy fajny widok i nie jest tak czerwono
-
2 miesiące temu
|
+4 |
Marg-g - W imieniu swoich oczu chciałabym podziękować za przygaszenie okna Diki. Popieram przywrócenie przycisku powrotu do powtórek do menu bocznego. Pojawianie się, tudzież znikanie, dolnej belki w apce jest dla mnie nieintuicyjne i irytujące. Na komputerze tego problemu nie ma, a podobno layout miał być zunifikowany.
-
2 miesiące temu
|
+1 |
AndaluzyjskaJoanna |
munk2 |
AndaluzyjskaJoanna |
darkobo - Podobnie jak brak deklaracji czy Powtórki wrócą do bocznego menu. Dla mnie jest to kluczowa sprawa. Parę innych osób też o tym pisało. Parę tygodni już minęło, wiec chyba było dość czasu aby zasadność tej zmiany ponownie przeanalizować.
-
2 miesiące temu
|
+4 |
marta.kopa - Celem zmian nawigacyjnych było m.in. wykluczenie dublujących się pozycji w bocznym menu (w tym Lekcje/Powtórki/Gry). Zebraliśmy od Was feedback, w których sytuacjach najczęściej korzystaliście z przejścia do powtórek z bocznego menu - w większości przypadków działo się to na mobile (na komputerze służy do tego górna belka)
- przejście do powtórek w trakcie wykonywania lekcji - przejście do powtórek w trakcie wykonywania powtórek specjalnych - podejrzenie wartości nowych elementów w trakcie ich dodawania - podejrzenie podczas wykonywania powtórek, ile jeszcze mam ich do wykonania I tym przypadkom dodatkowo się przyglądaliśmy. - 2 miesiące temu zmieniany: 2 miesiące temu |
+5 |
marta.kopa - Na ekranach poprzedzających wykonywanie lekcji oraz powtórki specjalnych dodaliśmy dolną nawigację, która ma możliwość przejścia do zaplanowanych powtórek - dlatego wystarczy teraz kliknąć X i już widzimy przejście do powtórek.
Dodatkowo pracujemy nad dodaniem licznika powtórek i nowych elementów na ekranie powtórek w trakcie ich wykonywania - to nam pomoże w pozostałych przypadkach. W bocznym menu dodaliśmy Start, aby móc łatwo wrócić na stronę startową, która służy użytkownikowi za centrum dowodzenia. - 2 miesiące temu |
+4 |
darkobo - Czyli rozumiem, choć Pani Marta nie napisała wprost, że Powtórki nie wrócą do bocznego menu :(
Obecne rozwiązanie nie załatwia sprawy. Jest gorsze rozwiązanie niż pozostawienie powtórek w menu bocznym. "dlatego wystarczy teraz kliknąć X i już widzimy przejście do powtórek" - wcześniej wystarczyło kliknąć w hamburger i bez wychodzenia z trybu powtórek (zwykłych) było widać ile ich pozostało. Teraz trzeba wyjść z trybu powtórek i ponownie w nie wejść. Może licznik powtórek dałoby się umieścić na górnej belce, między informacja o dniach steraku i polem diki? Tyle, że pewnie zaraz pojawi się uwaga, że byłoby to zdublowanie tego, co jest już na dolnej belce.... - 2 miesiące temu zmieniany: 2 miesiące temu |
|
marta.kopa - @darkobo licznik powtórek właśnie się pojawił, więc zachęcamy do testów - właśnie jego założeniem jest, żeby użytkownik, który wykonuje powtórki (zwykłe) nie musiał w nic klikać, żeby widział, ile ich zostało na dzisiaj
Przypadek, który wspomniałam wyżej to powtórki specjalne - one są wykonywane poza zaplanowanymi powtórkami i bez wpływu na licznik, dlatego tam należy kliknąć X, jeśli chce się zobaczyć liczbę zaplanowanych (zwykłych). - 2 miesiące temu |
+2 |
darkobo - OK, teraz widzę licznik powtórek w zwykłych powtórkach. Idealnie może się nie komponuje, ale spełnia swoją funkcję. A to dla mnie najważniejsze. Teraz jest nawet lepiej, bo od razu widać ile powtórek (zwykłych) pozostało, podobnie jak w wersji przeglądarkowej. Czyli: na plus.
Jednakże ja bym licznik widział wyżej, pomiędzy "Powtórki cykliczne" a liczbą tych powtórek w danym cyklu ("2/20"), tylko nie wiem czy się da i jak to by wyglądało gdy ktoś nie korzysta z powtórek cyklicznych. Albo w ogóle na górnej belce, ale to pewnie jeszcze bardziej skomplikowane. Do rozważenia. - 2 miesiące temu |
+1 |
marta.kopa - @darkobo testowaliśmy we wskazanym miejscu w powtórkach - niestety przy dużej liczbie powtórek i nowych elementów, włączonych cyklicznych powtórkach lub zmianie języka interfejsu na mobile było za mało miejsca
Będziemy mieli jednak to na uwadze przy planowaniu zmian w powtórkach i oczywiście cieszymy się z oceny zmiany na plus :). - 2 miesiące temu |
+2 |
AndaluzyjskaJoanna |
marta.kopa - Pani Joanno, żaden ostracyzm czy niezrozumienie - po prostu pozwoliłam sobie zostawić więcej czasu na odpowiedź, bo cały czas pracowaliśmy nad usprawnieniami. W tej chwili zmiany, które zaplanowaliśmy w kwestii nawigacji zostały już w pełni wydane, dlatego postaram się odpisać w pozostałych kwestiach.
W tym wątku skupiliśmy się na zebraniu feedbacku dotyczącego wdrażanych zmian i na jego podstawie sukcesywnie wydawaliśmy kolejne usprawnienia, ale z tego wąskiego zakresu. - 2 miesiące temu |
+6 |
marta.kopa - Nie tylko w Pani wypowiedziach pojawiały się także pomysły dotyczące całej platformy: m.in. dużo sugestii ulepszenia powtórek zwykłych i kilka dotyczące powtórek specjalnych, rozwoju słownika Diki hiszpański, zmian w funkcjonowaniu Urlopu, wyciągnięcia kalendarza powtórek na dashboard, czy zmian na forum.
Wszystkie sugestie zostały odnotowane - niestety jednak ze względu na swoją kompleksowość muszą zaczekać na swoją kolej i nie mam odpowiedzi na pytanie, czy i kiedy będą wdrażane. Jest kilka mniejszych tematów z tego wątku na etapie rozpoznania, ale dopiero, jak poznamy możliwości, damy znać, co dalej. Natomiast wszelkie większe zmiany z pewnością będą zapowiadane osobno. - 2 miesiące temu zmieniany: 2 miesiące temu |
+5 |
AndaluzyjskaJoanna - Rozumiem, że to bardziej na nie odpowiedź, niż na tak (trochę jak w rozmowie o pracę - odezwiemy się 😉). Mam jednak nadzieję, że poruszone tematy zdobędą akceptację do zmian, bo wiążą się z poprawą funcjonalności i byłyby na plus, jak również wyrażam nadzieję że owej zamrażarki, w której czekają pomysły nic nie łączy z terminem prokrastynacji i to nie na wieczność są w tej kolejce pomysły 🙂. Oraz uff... cieszę się, że to nie był cichy ban 😅😉. Zatem będę okazjonalnie dopytywać. Dziękuję za odpowiedź.
-
2 miesiące temu
|
+4 |
Katuszka |
MyroslavaRozbytska18 - Dziękujemy za sugestię, weźmiemy ją pod uwagę w momencie, gdy będziemy ruszali z pracami dotyczącymi powtórek.
-
miesiąc temu
|
+1 |
darkobo |
MyroslavaRozbytska18 - W dalszym ciągu wyświetlamy liczbę nowych powtórek jako wartość w nawiasie, nie wprowadzaliśmy tutaj żadnych zmian. Natomiast do tej pory żadni Użytkownicy nie zgłaszali nam takiej sytuacji.
Zalecamy wylogować się z konta i zalogować ponownie. Jeśli kłopot będzie dalej się pojawiał, prosimy o wiadomość wraz ze zrzutem ekranu na adres [...]@etutor.pl - miesiąc temu |
+1 |
darkobo - Zrobię to najwcześniej jutro, bo tak jak napisałem, po wejściu w powtórki i wyjściu z nich, nowe powtórki w nawiasie wyświetlają się, ale nie o to chodzi. Chodzi o to, aby wyświetlały się od pierwszej nowo dodanej powtórki w danym dniu.
Tak więc, do jutra :) - miesiąc temu |
+4 |
darkobo - Dziś zacząłem od aplikacji, po resecie telefonu. I rzeczywiście, liczba w nawiasie pojawiła się od razu po dodaniu nowego elementu (z tej samej lekcji specjalnej).
W kolejnych dniach przetestuję na komputerze. - miesiąc temu zmieniany: miesiąc temu |
+3 |
darkobo - Przetestowane na komputerze - działa tak, jak powinno. Może zdarzenie sprzed trzech dni było jakimś "wypadkiem przy pracy"....
-
miesiąc temu
|
+1 |
adrianna.wu - @darkobo, dziękujemy za informację. Cieszymy się, że już jest w porządku :)
-
miesiąc temu
|
+3 |
Zmiany koloru i czcionki w aplikacji na telefon
🟠 [Wątek eTutora] Bądź na bieżąco: odświeżona wersja 🎙️ trenera wymowy i planowane testy.
🟠 [Wątek eTutora] Zmiana cen naszych kursów językowych
Nauka języka polskiego dla obcokrajowców na platformie e-tutor.
Kolejne nowości w eTutorze - wizualne odświeżenie
🟠 [Wątek eTutora] Profil użytkownika i cele nauki w nowej odsłonie