Mam propozycję skorzystania z oferty pakietu premium na miesiąc - opłata aktywacyjna a następnie 29 zł miesięcznie zamiast 49 zł. Czy jest możliwość skorzystania również z oferty rocznej w niższej cenie?
Mam propozycję skorzystania z oferty pakietu premium na miesiąc - opłata aktywacyjna a następnie 29 zł miesięcznie zamiast 49 zł. Czy jest możliwość skorzystania również z oferty rocznej w niższej cenie?
aczka_tlen.pl - Witam. Też jestem ciekawa nowego cennika. Z opisu wynika, że są 2 pakiety: Basic i Premium. Dlaczego nigdzie nie jest napisane wprost ile kosztuje subskrypcja roczna? Jest tabelka, porównanie pakietów i podsumowanie funkcjonalności. Dlaczego użytkownicy są "zmuszeni" przejść na tryb miesięczny? Proszę o wyjaśnienie.
-
tydzień temu
A czy będą jeszcze jakieś promocje na tańszy pakiet premium? Wcześniej pisałam, zacytuję siebie: "Szkoda, że nie było nigdzie informacji, jak długo obowiązuje cena promocyjna za przejście z eTutora Basic na Premium. Jeszcze kilka dni temu wyświetlała mi się informacja, że jeśli dopłacę niecałe 100 zł do obecnych 149 zł za Basic, to przejdę do Premium na stałe z tą opłatą, ale dopiero teraz mogłam to zrobić i dziś już obowiązuje mnie dopłata ponad 200 zł." Czekałam prawie dwa tygodnie na jakąś odpowiedź, ale ponieważ zostałam pominięta, to przypominam się tutaj. Szkoda, że nie było wiadomo jak długo można skorzystać z promocyjnej oferty i że wszystko jest robione tak "po omacku".
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.