Kiedy dane słówko, dodane do powtórek zostaje przez system uznane za nauczone i usuwane z powtórek?
Mam wątpliwości i nigdy nie jestem pewien kiedy używać "say", kiedy "talk", a kiedy "tell"
"Nie potrzebuję Twojej rady?" - "I don't need your advice"o co tu chodzi?
Nie mogę wpisać liter w odpowiedzi. Kursor się przesuwa, ale nie widzę liter wpisywanych.
Czy zamiast "The field on the left is green" można powiedzieć "There is a green field on the left"?
Dlaczego z daniu You must have dialled the wrong number - mam uzycie must i have jedno po drugim?
Dlaczego w zdaniu "The waiter had not added up the bill correctly" użyty jest czas past perfect?
There will also be a series of workshops - "series" jest l.mnogą. Użyty został rodzajnik "a"?
Nie działa funkcja podpowiedź w ćwiczeniu 'krzyżówki' na tablecie Samsung Galaxy S
Co to jest za konstrukcja gramatyczna "If you dialled the wrong number just apologize and hang up"?
Co to jest za konstrukcja "I wish I never had this love affair"?
Dlaczego w tym zdaniu w wyrazie sport jest "s" na końcu? "Do you like sports?"
Dlaczego w zdaniu "My friends don't visit me very often." nie może być "do not visit
Peter is such a poor learner. - czy więcej znaczeń tego zdania
Co oznacza w zdaniu "I can't get this tune out of my head" słówko "get"? Jaką pełni funkcję?