karol.k Pracownik eTutor |
futbolowa |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
B | Barbara.m |
mlesniewska1 - Popieram. Ale np. żeby ograniczyć potencjalne nadużycia co do których przestrzega @futbolowa, to proponuję nagradzać użytkownika tylko za dobry wynik pierwszego podejścia do każdego testu kończącego lekcję.
-
8 lat temu
|
+1 |
mlesniewska1 - Przykro mi, ale nauka na etutorze przestała być od jakiegoś czasu miła, a zaczyna być wręcz katorgą po tych wszystkich pseudozmianach w ostatnich miesiącach. Żadne tam grywalizacje nie zastąpią uporczywego kasowania dobrze funkcjonujących dotychczas mechanizmów.
-
8 lat temu
|
+8 |
B | Barbara.m |
aleksandra.rosiek - Wszystkie informacje wraz z historią otrzymania monet znajdzie Pani na stronie: https://www.etutor.pl/coins-market. Gdyby coś było niejasne, zapraszamy do kontaktu na adres: [...]@etutor.pl, pomożemy rozwiać wątpliwości :-).
-
8 lat temu
|
|
Barbara.m - Nie no tam to ja sprawdziłam na początku :-) Tyle, że się nie zgadzało - stąd moje pytanie. A zadałam na forum, bo pewnie więcej osób będzie miało pytania odnośnie tego "startu".
Na początek: od kiedy zaczyna się "odliczanie" za regularne logowanie? Od dzisiaj czy też liczą się te dotychczasowe logowania też? Rozumiem, że monety za powtórki są naliczane od którejść tam godziny dzisiaj w środku dnia (na pewno nie wszystkie dzisiajsze mi się naliczyły)? A za wykonane lekcje? Od dzisiaj wykonywane? - 8 lat temu zmieniany: 8 lat temu |
+1 |
Diversis |
? | Gość |
Barbara.m - Jest zmiana w regulaminie. Jeśli dobrze rozumiem, to teraz za cały rok systematycznej nauki można dostać 3230 monet :-)
-
8 lat temu
|
0 |
Gość - Ale za same tylko logowania? Mnie wychodzi na oko jakieś 2 tysiące.
Za pierwsze 5 dni - 10 monet, za drugie - 12, za trzecie 14 i tak "aż do bonusu 50", czyli - jak ruzmiem - przy 50 licznik się zeruje. A zatem zeruje się on po 105 dniach. Dni 101-105 to zarazem dwudziesty pierwszy bonus. Suma tych dwudziestu jeden bonusów to 630 monet. Potem liczenie zaczyna się od nowa. A zatem po 315 dniach otrzymujemy za nieustanne logowanie się 1890 monet, plus za resztę roku monet 190, razem za rok 2080. Równowartość 1 tygodnia nauki za darmo. Czyli za cały rok codziennego logowania się przysługuje zniżka ok. 2%. - 8 lat temu zmieniany: 8 lat temu |
|
Barbara.m - Nie, chyba się jednak nie zeruje :-) Raczej jest na tej zasadzie, co wczoraj opisałeś ale nie idzie w nieskończoność tylko potem juz każde kolejne 5 dni to 50 monet - przynajmniej u mnie tak widnieje w tabelce :-) I to jest super wiadomość bo faktycznie będzie mobilizowała do tego żeby nie mieć dnia przerwy :-) Ostatecznie zobaczymy jak zaczniemy dostawać punkty :-)
-
8 lat temu
|
+1 |
B | Barbara.m |
Gość - Za każde 5 dni dostaję o 2 punkty więcej niż za poprzednie 5 dni.
Za pierwsze 5 dni - 10, za drugie 5 dni - 12, za szóste 5 dni - 20, za trzydzieste 5 dni - 68 itd. No chyba że rzeczywiście chodzi o to, że dostaję 2 punkty za każde 5 dni, prócz pierwszych. Ale ja rozumiem to dosłownie, czyli po 10 dniach mam 22 monety, po 15 - dostaję 14 monet, czyli mam 36. Takich pakietów pięciodniowych jest w ciągu roku ok. 72, czyli na ostatni miesiąc przypadają pakiety numer od 67 do 72. Czyli wystarczy np. obliczyć sumę pakietów od 1 do 72 (5832) i odjąć sumę pakietów od 1 do 66 (4950), stąd wychodzi 882. Jeśli Pani ma rację, to instrukcja jest myląca. - 8 lat temu |
|
Barbara.m - Ale pisze "po 5 dniach, po 10 dniach, po 15 dniach" a nie za pierwsze 5 dni, za drugie 5 dni ... Ponadto wyliczyłam jak to jest u mnie i zgadza się z tabelką którą widzę po wejściu w symbol monety. Ale zgadzam się, że instrukcja jest myląca. Dopiero po wejściu w "pomoc" i przeliczeniu doszłam do jakichś wniosków.
-
8 lat temu
|
|
Gość - Bardzo proszę o wyjaśnienie od kogoś ze pracowników etutor.
-
8 lat temu
zmieniany: 8 lat temu
|
-1 |
Gość - Wydaje mi się jednak, że moja interpretacja jest słuszna. Inaczej nie opłacałoby się codziennie logować, a chyba temu służy to narzędzie.
-
8 lat temu
|
|
mlesniewska1 - Jeśli jest tak jak wylicza @Barbara.m to chyba etutor powinien w instrukcji opisać to znacznie prościej: "za pierwsze 5 dni otrzymuje się 10 monet, a za każde kolejne 5 dni po 2 monety".
-
8 lat temu
|
+1 |
Barbara.m - Instrukcja jest mocno niejasna i myślę, że powinna być poprawiona. Również w innych punktach, bo sporo z nich jest niejasna. Ja się zastanawiam też na czym ma polegać "Wyzwanie" - tylko na logowaniu czy czymś więcej bo opis "ucząc się przez 7 dni z rzędu" nie jest jednoznaczny.
-
8 lat temu
|
+1 |
Barbara.m - Przede wszystkim to jeśli mam rację, to bardziej się opłaca przez jeden dzień nie logować i potem dostać 10 pkt po 5 dniach niż logować jednym ciągiem. Czyli zamiast motywować narzędzie by demotywowało :-( Mam zatem nadzieję, że się mylę i to zsajdek ma rację. Bardzo by mnie to ucieszyło :-)
-
8 lat temu
|
+1 |
Barbara.m - A patrzyliście na swoje wyliczenia? Bo u mnie w tej chwili pokazuje w tabelce, że po 505 dniach "naliczyło mi się" 210 pkt a po 510 dniach będę miała 212 pkt. Tak pokazuje mi tabelka ale oczywiście tych punktów póki co nie mam naliczonych bo system wystartował dzisiaj.
-
8 lat temu
|
+1 |
mlesniewska1 - Z tej indywidualnej tabelki użytkownika wynika, że każde kolejne 5 dni jest premiowane "tylko 2 punktami". Więc faktycznie widać, że bardziej "opłaca" się co 5 dzień zrobić sobie jednodniową przerwę aby za kolejne 5 dni dostać 10 monet zamiast tylko dodatkowych dwóch.
-
8 lat temu
|
+1 |
mlesniewska1 - do @zsajdek - indywidualna tabelka jest w nowej opcji wyświetlającej ilość monet i liczbę kolejnych dni nauki w głównym menu
-
8 lat temu
|
|
Gość - "Indywidualna tabelka" - za Chiny nie potrafię tego znaleźć. Z nowości widzę tylko to, co się pojawia, jak kliknę symbol monety na pomarańczowym pasku, ale to nie jest nic indywidualnego, tylko opis nowych zasad. No i do przodu też nic nie pokazuje.
-
8 lat temu
|
|
Barbara.m - tam w ramach tych zasad masz taką tabelkę zatytułowaną "Monety za codzienne logowanie się na platformie" i tam są Twoje indywidualne wartości - ile dni jesteś i ile punktów przypada w każdym 5-ym dniu. A niżej "Zmiana liczby monet na koncie w dniu dzisiejszym" i tutaj jest informacja o naliczonych punktach.
-
8 lat temu
|
|
Barbara.m - Tylko z opisu p. Karola.K wynika, że tych pkt za logowanie na razie nie naliczono nam. To nie wiem jak to będzie - naliczą w 5-ym dniu od początku tak jak wynika z tabelki czy startując od dzisiaj (i przestanie się zgadzać z tabelką?)? Nie rozumiem tego.
-
8 lat temu
|
|
Gość - Dzięki. Tę oczywiście widziałam, myślałam, że jest jeszcze jakaś inna, z prognozami. Mógłby ktoś z etutora zajrzeć tutaj i wyjaśnić :)
-
8 lat temu
|
|
KrystynaS52 |
J | Jerronimo |
Diversis - Osobiście uważam, że ikony z liczbą punktów i dni nauki powinny zostać na pasku, nie zajmują wiele miejsca a pokazują na bieżąco istotne informacje. Aczkolwiek same ikony sprawiają wrażenie trochę za dużych względem znajdującego się obok nich tekstu.
-
8 lat temu
|
+3 |
Burkat137 |
dawidturek |
B | Barbara.m |
Gość - Powyżej napisałam obliczenia oparte na innej interpretacji :D Myślałam, że chodzi o to, że potem licznik się zeruje i zaczyna się od nowa. Ale rzeczywiście, nieustanne dostawanie 50 monet miałoby większy sens.
-
8 lat temu
|
|
Barbara.m - I faktycznie mobolizowałoby do dalszej nieprzerwanej nauki. Gdyby licznik miał się zerować to w sumie po otrzymaniu 50 punktów równie dobrze można zrobić dzień przerwy :-)
-
8 lat temu
|
|
dawidturek |
mlesniewska1 - Mnie by osobiście bardziej zmotywowało do nauki przywrócenie wielu bardzo przydatnych funkcjonalności serwisu zabranych nam w ostatnich miesiącach. https://www.etutor.pl/forum/thread/782727-Dlaczego_w_slowniku_Diki_nie_ma_teraz_linku_do_edycji_notatek_do_slowe.html?unread
Jeśli snackbar po wielu latach sprzedaży znakomitych kanapek z szynką nagle usunie z nich szynkę to wątpię czy znajdzie tyle samo klientów nawet jak do pięciu zakupionych będzie dodawał jedną gratis. No chyba, że zupełnie nowych i głodnych. Ale czy kanapka bez szynki jest równie smaczna jak z szynką? - 8 lat temu zmieniany: 8 lat temu |
+4 |
tamek |
Barbara.m - I to by motywowało obie strony :-D Nas do uważnego wykonywania ćwiczeń a ekipę eTutora do szybkiego poprawiania błędów :-D Wszyscy by skorzystali.
-
8 lat temu
|
+4 |
Gość - Też o tym myślę od dawna, że zgłosiłam już takie mnóstwo błędów (które zostały poprawione), że należy mi się za to jakaś zniżka :P
-
8 lat temu
|
+2 |
KBPL - Również popieram ten pomysł. Każde zasadne zgłoszenie byłoby np. premiowane naliczeniem określonej sumy monet na konto. Suma ta mogłaby być zróżnicowana w zależności od wagi zgłoszonego błędu np. 50 (literówki), 100 (błędna kolejność), 200 monet (błąd językowy). Teraz wiele osób nawet jak zauważy jakiś błąd to i tak tego nie zgłasza, raz że im się nie chce, dwa że nic z tego i tak nie mają. Na takiej zmianie zyskałyby obie strony. Sam regularnie zgłaszam zauważone błędy, mniejsze czy większe. Płacę za serwis i dodatkowo jeszcze robię korektę za free. Tyle dobrze, że te zgłoszenia są szybko rozpatrywane i w mniej więcej 90% są uznane za słuszne i poprawiane.
-
8 lat temu
|
+1 |
abmmichal - poza tym - jest jedną wszechstronną korzyść za zgłoszenie. poziom merytoryczny zespołu nauczycielskiej jest bardzo dobry. dużo się uczę pisząc zgłoszenia po angielsku i uzyskuję odpowiedzi po angielsku. osiągamy też to iż w moim zbiorze powtórek wszystko trzyma się kupy.
-
8 lat temu
|
|
futbolowa |
piotr.grela - Akurat jak na złość parę dni temu dokupiłem abonament na Etutora na rok a tu taką niespodzianka. Dodawanie notatek do słówek z Diki był jedną z niewielu zalet Etutora. Gdyby Etutor był darmowy to nic bym nie mówił. Moje narzekanie się niedługo skończy, napisałem do Etutora emaila o zamknięcie mojego konta i zwrot pieniędzy.
-
8 lat temu
|
+2 |
T | tiani |
olasowa |
kktm |
kasjca |
mr_marco |
mlesniewska1 - No ale na pasku oraz na ikonach z monetami masz liczbę określającą ilość dni z codziennym logowaniem. Więc widać od razu po każdym dniu a nie tylko po 7.
-
8 lat temu
|
+1 |
abmmichal |
ewaho |
pjakubowski2 |
piotr.grela |
dawidturek |
cytozol |
abmmichal - Mnie te wirtualne coins też pomagają w uczeniu się. Są zabawne, generalnie dobrze pomyślane. Dzięki zachęcie niedługo zaglądnę do dirty English.
-
8 lat temu
|
+1 |
chinyere |
dawidturek |
Ulver - Panie Dawidzie myli się Pan.Wystarczy wejść w raporty miesięczne by to sprawdzić.Na przykład 17 lutego wykonałem około 100 powtórek normalnych i około 190 powtórek specjalnych,czyli tych trudnych.
W historii naliczania monet za ten dzień dostałem równo 29 monet więc naliczania były za powtórki specjalne. Nie można tego włączyć z powrotem,przecież te powtórki trudne są tak samo ważne, o ile nie ważniejsze od tych zwykłych. - 8 lat temu |
+3 |
darkobo - Może nie było to intencją eututora, ale monety BYŁY naliczane za powtórki specjalne.
- 8 lat temu |
|
B | Barbara.m |
pkomarek1 - Potwierdzam to, co powiedziała Barbara.m: powtórki specjalne były naliczane, a dopiero kilka dni temu przestały być naliczane. Aż się właściwie zastanawiałem, czy się coś nie zmieniło w tym temacie... a okazuje się, że tak, i to jak zwykle "under cover".
-
8 lat temu
|
|
dawidturek |
KBPL - Monety za powtórki specjalne (Special repetitions) były naliczane od początku. Od bodajże trzech dni niestety już nie są. Moim zdaniem powinno być "tak jak było". Tak jak już wyżej ("Ulver") napisano: "te powtórki trudne są tak samo ważne, o ile nie ważniejsze od tych zwykłych". Zgadzam się z tym. Pytanie moje brzmi więc czy jest to chwilowa zmiana czy, niestety, już na stałe?! Jeśli nie ma jeszcze decyzji to też proszę o odpowiedź.
-
8 lat temu
|
+2 |
Barbara.m - Popieram 'KBPL' w kwesti przywrócenia naliczania monet za powtórki specjalne. Sama zaczęłam je wykonywać dopiero niedawno ale na pewno juz na stałe wejdą do listy moich aktywności na eTutorze. Również uważam, że są bardzo istotnym elementem procesu nauki wspierając naukę szczególnie tych wyrażeń z którymi mamy największy problem..
-
8 lat temu
|
+4 |
Barbara.m - Wspaniała informacja. Dziękujemy za przywrócenie naliczania monet :-) Czekam z niecierpliwością do przyszłego tygodnia :-)
-
8 lat temu
|
+1 |
KBPL - U mnie nadal (wtorek, 12.00) brak jest naliczania monet za powtórki specjalne. Tylko u mnie czy u wszystkich?
-
8 lat temu
|
|
Barbara.m - Właśnie robiłam powtórki z trudnych elementów i doliczyły mi się monety - więc chyba ponownie zaczęło działać :-)
-
8 lat temu
|
+1 |
pkomarek1 |
dawidturek |
pkomarek1 - Dziękuję za informację i reakcję. Odezwałem się tutaj na forum, a nie poprzez podanego przez Pana emaila, gdyż nie wiedziałem, czy jest to tylko mój przypadek, czy jednak też u kogoś innego wystąpił ten problem...
-
8 lat temu
|
|
abmmichal |
dawidturek |
K | KBPL |
Barbara.m - Właśnie robiłam powtórki z trudnych elementów i doliczyły mi się monety - więc chyba ponownie zaczęło działać :-)
-
8 lat temu
|
+2 |
dawidturek |
tralfaz |
B | Barbara.m |
pkomarek1 - Gorąco popieram.
Właśnie chwilę temu przerobiłem ponownie dwie całe lekcje z A1 i byłem zdziwiony, że nie naliczono mi monet, pomimo że poziom ich wykonania po zmianach spadł do kilka punktów procentowych, więc praktycznie przerabiałem te lekcje od nowa. - 7 lat temu zmieniany: 7 lat temu |
|
Barbara.m - Dokładnie. Rozumiem ideę nie dawania monet za ponowne przerobienie TEJ SAMEJ lekcji w sytuacji, gdy użytkownik sam wyzerował wyniki nauki. Ale tutaj odbyło się to z intencji eTutora i w postach na forum jesteśmy zachęcani do ponownego przerobienia lekcji. Przydałaby się więc dodatkowa motywacja do tego.
-
7 lat temu
|
+2 |
Barbara.m - pkomarek1 - mnie przy ponownym przerobieniu dwóch czy trzech lekcji nawet w celach nauki na stronie głównej nie pokazało, że przerobiłam te lekcje na 70%. To w końcu był tam nowy materiał czy tylko wyzerowała się informacja przy tych ćwiczeniach, że już je wcześniej robiłam? Mam wrażenie, że troche przypadkowo to zadziałalo.
-
7 lat temu
|
|
pkomarek1 - Tutaj się z Barbarą M trochę nie zgodzę. Uważam, że nawet wtedy, jeżeli użytkownik się zdecyduje ponownie przerobić lekcje, bo na przykład powtarza materiał, to należą mu się za to monety, bo wykonuje określony wysiłek i poświęca na to określony czas... :)
-
7 lat temu
|
+1 |
pkomarek1 - Barbara.M - w lekcjach, które ponownie przerabiałem (A1-1 i A1-2), był nowy materiał. Na przykład w lekcji A1-1 pierwotnie były tylko dwie podlekcje, a teraz są cztery, przyczym i te dwie pierwotne podlekcje zostały zmodyfikowane. Lekcja A1-2 miała i teraz też ma trzy podlekcje, natomiast materiał został zreorganizowany i poszerzony.
-
7 lat temu
zmieniany: 7 lat temu
|
|
pkomarek1 - leon_zawodowiec - widocznie jesteś wyjątkowy :D
Ja teraz w celu sprawdzenia przerobiłem ponownie podlekcję 2 z lekcji A1-3. Miałem ją wcześniej zrobioną na 100%. Po ponownym wejściu mi wykonanie spadło do 30%, bez resetowania wyników. Przy czym z drugiej podlekcji miałem teraz wykonane nawet mniej niż 30%, bo jako wykonane był zaznaczony tylko zestaw 7 słówek "Kim jesteś?". Przerobiłem całą lekcję, włącznie z ćwiczeniami i dodaniem kilku zdań do Powtórek. A monety za przerobienie lekcji nie zostały mi doliczone... PS: w razie czego, mam zrzuty ekranów - 7 lat temu zmieniany: 7 lat temu |
|
Barbara.m - pkomarek1 - co do ponownego przerobienia lekcji na życzenie uzytkownika, to też moim zdaniem powinny być naliczane monety za wysiłek ale z drugiej strony mogę zrozumieć argumentację pracowników eTutor, że niektórzy mogą tego naduzywać byle zgromadzić więcej monet. Jednak jeśli to etutor wyzerował nam wyniki, to już podejście takie, że nie ma monet za przerobienie takiej lekcji jest moim zdaniem niewłaściwe.
-
7 lat temu
|
+1 |
Jamz - Prawdopodobnie u leona-zawodowca zostały dodane monety dlatego że wcześniej gdy robił te lekcje monet jeszcze nie było i teraz powtarzając-robiąc pierwszy raz tą lekcje zostały dodane.
-
7 lat temu
|
|
Barbara.m - Tak, w niektórych tematach pojawiły się nowe lekcje (częściowo z materiału wyjętego z tych lekcji co były wcześniej). I w takich lekcjach "ruszonych" z których przeniesiono ćwiczenia gdzie indziej, to nawet w tych ćwiczeniach co zostały wynik mi się wyzerował (zostało zaliczenie tylko słówek i filmu). W niektórych lekcjach ćwiczenia zostały zreorganizowane co do ich umiejscowienia (a nie treści). U mnie nie wyzerowały sie TYLKO listy słówek i filmy. Zaliczenie wszytkich ćwiczeń, dialogów itd zostało wyzerowane dla poziomu A1.
-
7 lat temu
zmieniany: 7 lat temu
|
|
Barbara.m - A i u mnie dzisiaj zaliczenie poziomu dalej spadło... Przed zmianami miałam prawie 100%, wczoraj 34% a dzisiaj 14%. Aż boję sie co będzie dalej :-)
-
7 lat temu
|
|
pkomarek1 - Barbara.m - jeżeli chodzi o nadużywanie, to już przecież jest limit 5 lekcji na dzień. A i z innych statystych można określić, czy użytkownik rzeczywiście ponownie przerabia lekcje, czy tylko klika, żeby sobie licznik nabić. Chociażby czas spędzony dziennie na etutorze. Będzie oczywiste, że jeżeli ma "zaliczonych" 5 lekcji przy jednoczesnym spędzeniu na platformie 5 minut, to jest to nabijanie licznika. Nie da się w pięć minut powtórnie przerobić, efektywnie, pięciu lekcji.
Według mojej skromnej oceny na powtórne przerobienie lekcji trzeba poświęcić minimalnie 10 minut, ale czasami, w przypadku bogatszej w materiał lub bardziej zaawansowanego tematu - sporo więcej. - 7 lat temu zmieniany: 7 lat temu |
|
pkomarek1 - "Barbara.m - A i u mnie dzisiaj zaliczenie poziomu dalej spadło... Przed zmianami miałam prawie 100%, wczoraj 34% a dzisiaj 14%. Aż boję sie co będzie dalej :-) "
Zejdziemy do wartości minusowych...? :D - 7 lat temu |
|
Barbara.m - :-D może tak źle nie będzie.
Ja wiem i jestem za przyznawaniem monet za ponowne wykonanie lekcji. Ale ostatecznie jestem w stanie zrozumieć tłumaczenie i o to się kłócić z eTutorem nie będę. Mam sporo innych rzeczy na których mi bardziej zależy i na temat których dyskutuję :-D Jak choćby przyznawanie monet za wykonanie lekcji z poziomu A1 w obecnej sytuacji :-D - 7 lat temu zmieniany: 7 lat temu |
|
leon_zawodowiec -
@pkomarek1 >>leon_zawodowiec - widocznie jesteś wyjątkowy :D Może coś w tym jest :P @Jamz >>Prawdopodobnie u leona-zawodowca zostały dodane monety dlatego że wcześniej gdy robił te lekcje monet jeszcze nie było i teraz powtarzając-robiąc pierwszy raz tą lekcje zostały dodane. Masz rację, tak było... - 7 lat temu zmieniany: 7 lat temu |
|
dawidturek |
S | SmallM |
SmallM - Dodatkową ciekawostką jest, że tego użytkownika nie ma ani w rankingu powtórek, ani w czasie nauki.
-
7 lat temu
|
|
leon_zawodowiec - Włączasz słownik i jedziesz z koksem dodając wszystko jak leci ;p . Czas start! Prawdopodobnie jak się zepnę to uda mi się taką normę wyrobić w 6 dni :D .
Może jest jakaś opcja dodawania całych list słówek jednym kliknięciem... A może informatycy potrafią zdziałać cuda ;p . 'Hmm, a miała być taka realna ilość słówek...' - pomyślał programista - 7 lat temu zmieniany: 7 lat temu |
|
SmallM - Leon, gdybyś leciał z koksem, to miałbyś też czas, a na czasie użytkownika nie ma...
"pomyślał programista" :P ten żart Ci wyszedł :P a tak poważnie, oni są zbyt często oderwani od rzeczywistości i rzadko udaje im się urealnić algorytm: on sobie, a życie i użytkownik sobie :P - 7 lat temu |
+1 |
F | federer |
Barbara.m - Monety można wymienić na tydzień abonamentu albo 30 dni kursu Dirty English. Na zakłsdce "monety i nagrody" w sekcji "nagrody" druga opcja to "Tydzień abonamentu na każdy kurs, który posiadasz". Przy niej jest niebieski kwadrat "zapłać 2000 monet" - trzeba to wybrać.
-
7 lat temu
|
+4 |
Czy mogę przedłużyć dostęp do etutor za monety.? Wczoraj było ze mam 9 dni a dziś tylko 6 ?
Nie naliczone wyzwanie, pomimo spełnienia warunków.
Czy po wygaśnięciu abonamentu i zakończeniu kursu otrzymam certyfikat?
Mam pytanie: jaki jest sens rzucania wyzwania nauki przez 7 dni z rzędu?
Monety za regularne logowanie, abonament etutora i wakacje
- 8 lat temu
- 8 lat temu
- 8 lat temu