J | jastrzebowskirobert |
![]() | darkobo |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
![]() | Katuszka |
Katuszka - Tzn. nie do końca myślałam o tym, o czym Ty, ponieważ nie zauważyłam, że napisałeś, że dostaniesz po 7 dniach 50 monet za samo logowanie, co wyżej darkobo wyjaśnił, że tak się nie dzieje.
-
9 miesięcy temu
|
|
dhuode - @Katuszka nawet, gdyby nie było monet za logowanie się, to wyzwanie i tak się opłaca (pod warunkiem, że ktoś loguje się codziennie).
50 monet możesz uzbierać z powtórek i z przerobionych lekcji. "Zastawiasz" co 7 dni te 50 monet, dostajesz z powrotem 100. Zysk (lub nagroda, jak kto woli :)) to 50 monet, praktycznie każdego tygodnia. - 9 miesięcy temu |
+4 |
Katuszka - W sumie racja, źle obliczyłam i przede wszystkim patrzyłam chyba na za krótki czas, ale nie do końca uważam, że się to aż tak opłaca, bo jest ryzyko, że możesz zapomnieć się zalogować czy nie mieć jednego dnia neta.
Ale tak, jak wspomniałam. To, że jest to kwestia tylko logowania się to i tak warto, bo zawsze lepiej mieć monety niż ich nie mieć xd - 9 miesięcy temu |
|
![]() | I-Ka |
Katuszka - To też prawda, choć można wydać monety na lekcje specjalne, ale na to też można uzbierać z robienia samych lekacji i logowania się, bo tych lekcji nie ma jakoś dużo.
Słyszałam też, że można monetami przedłużyć sobie kurs, ale nie wiem na ile to prawda i za ile monet, bo ja i tak nie mam takiej opcji. - 9 miesięcy temu |
+1 |
darkobo - Trzeba zebrać 2000 monet aby przedłużyć kurs o 7 dni
Można to robić co 30 dni To prawda - ja tak robię. - 9 miesięcy temu |
+2 |
darkobo - Jak nie masz aktywnego abonamentu to tak. Nigdy nie sprawdzałem jak to jest gdy się nie ma aktywnego abonamentu. W moim przypadku zawsze było to przedłużanie już wykupionego wcześniej abonamentu. Zresztą w opisie tej możliwości jest "Przedłuż abonament na obecnie aktywne kursy o 7 dni."
Jak policzysz, to w ciągu roku możesz przedłużyć abonament maksymalnie o 84 dni (+/-). - 9 miesięcy temu |
+2 |
Agatkosprobuj - A jak masz kilka kursów, to przedłużasz za 2000 monet wszystkie o 7 dni.
-
9 miesięcy temu
|
+4 |
![]() | dhuode |
darkobo - Nie inaczej. Próbowałem to wyjaśnić, ale najwyraźniej mi się nie udało :)
Twoja wypowiedź jest chyba lepiej powinna trafić do przekonania. P.S. Też wydaję monety na przedłużenie abonamentu ;) Tylko w tym celu je zbieram. - 9 miesięcy temu |
+4 |
Katuszka - @dhuode też się nie uczę dla zdobywania wirtualnych monet, ale dobrze jest ocenić sytuację.
Ogólnie, to na początku trochę mi zależało na monetach, ponieważ mam w planach wykupić sobie dwa kursy z angielskiego i zrobić lekcje specjalne, ale z chwilą gdy dowiedziałam się, że dostaje się monety za samo zalogowanie się nawet, gdy nie ma się już aktywnego konta, to zupełnie mi nie zależy, bo nie muszę mieć od razu na wszystko, a abonamentu i tak nie mogę przedłużyć monetami :/ - 9 miesięcy temu |
+1 |
Katuszka - Jeśli chodzi o moje rozważania na temat wyzwania, to chodziło o zastanowienie się czy się aż tak bardzo to opłaca.
Trochę się pomyliłam w swoich przemyśleniach, ale nadal uważam, że gdyby nie monety za logowanie, to zysk byłby kiepski jak na ryzyko. A nie rozpatrując różnych przypadków, to dałaś maksymalny zysk jaki może być. Gdyby pytał ktoś, kto zarabia na logowaniu się 50 monet, to uwierz mi, że nie otworzyłby tego wątku :) - 9 miesięcy temu |
+1 |
🧐 Pytanie o specjalne wyzwanie Waleczny Tydzień - wątpliwości
Wyzwanie (challenge), a dzień wolny (free day)
czy punkty z gier wliczają sie do monet. jak zebrać szybko monety
Błąd w naliczaniu dni oraz punktów za wyzwania
Grywalizacja w eTutor - zdobywaj monety za naukę i wymieniaj je na nagrody :)
Monety za regularne logowanie, abonament etutora i wakacje