B | Barbara.m |
abmmichal - A zmiana celów, zwiększenie ilości powtórek na tydzień - czy nie rozwiązywałaby częsciowo Agaty zamierzeń? Kluczowe jest dodawanie słówek. Tylko mogę pogratulować, mimo dużej systematyczności mam setki zaległych powtórek. Ich wykonywanie to clue metody eTutor. Jednocześnie mój codzienny ból - przełamywanie samego siebie. Ale warto!
- 9 lat temu zmieniany: 9 lat temu |
-1 |
Barbara.m - Cele służą wyłącznie do tego abyśmy sami siebie kontrolowali czy wystarczająco dużo pracujemy (dodajemy wystarczająco dużo nowych słówek, wykonujemy dość powtórek) :-) To, że ustawimy sobie ambitniejszy cel nie wpłynie automatycznie na to, że danego dnia pojawi nam się więcej słówek do wykonania. Ale faktycznie może zmotywować Agatę - o ile to z tym ma problem. Masz rację, że najważniejsze jest dodawanie nowych słówek i powtórki. Ja już się nauczyłam aby nie dodawać za dużo, ale jeśli przez kilka dni jestem mocno zajęta i wchodzę do systemu tylko na chwilę, to też robi mi się za dużo do nadrobienia. Ale jak napisałeś - warto! :-)
-
9 lat temu
|
+2 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
![]() | abmmichal |
B | Barbara.m |
? | Gość |
![]() | abmmichal |
Czy można zwiększyć ilość powtórek z poprzednich lekcji?
Jak mogę zwiększyć ilość dziennych powtórek?
Częstotliwość słówek w zaplanowanych powtórkach
Jak ustawić ręcznie ilość powtórek dziennych?
W jaki sposób rozplanować powtórki aby bylo ich więcej i nie powtarzały się
Powtórki problem nie umiem ich podzielic żeby na dzien mi sie wszystkie powtarzały
Ile robicie powtórek dziennie i jak je zwiększyć?