dawidturek |
B | Barbara.m |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
KateWBriget |
dawidturek |
B | Barbara.m |
dawidturek |
pkomarek1 - I w związku z tym brakuje mi wskażnika, w jakim stopniu został materiał z danej lekcji przerobiony. Teraz jest albo ptaszek (100%), albo nic (czyli nie wiadomo w jakim stopniu)
-
8 lat temu
zmieniany: 8 lat temu
|
+4 |
kktm - Dokładnie. Naokoło zdjęcia powinien pojawić się progres bar w postaci "otoczki".
-
8 lat temu
|
+1 |
G | gosia369 |
B | Barbara.m |
B | Barbara.m |
S | SzpadelANG |
dawidturek |
B | Barbara.m |
Jamz - Zgadzam się z Barbarą.m. Bierzecie nas za głupich delikatnie mówiąc. Znowu wasza "poprawa" idzie w ilość klikań by dowiedzieć się jakiejś rzeczy. Komu przeszkadzało to że po najechaniu na listę słówek pokazywało się ile słówek ma dana lista i ile z tych słówek włączyliśmy do nauki.
Zielony pasek na liście lekcji bardziej mi pasował niż 3/3. Sposób aktualizacji też jest daleki od doskonałości. Wchodzę do poziomu A1 widze na jednej lekcji 3/3 klikam na poszczególne podlekcje i nagle robi mi się 0/3. Tak chyba nie powinno być. Choc na listach słówek tak jest od dawna że aktualizują się po wejściu do nich:/. - 8 lat temu |
|
KateWBriget - Całkowicie popieram Barbara.m.
A co do przerabiania całego materiału - wolne żarty. Przecież to jest koszmarnie NUDNE. Gdyby jeszcze ćwiczenia utrwalające były w jakiś sposób urozmaicone - np mamy małą listę słówek, ćwiczymy ich pisownie albo dobieramy podpisy, jest kolejna krótka lista, znów jakieś ćwiczenie z niej a pod koniec listy np obrazki z wszystkich słówek w lekcji - ok. Ale tak... Wałkujemy te słówka, wrzucamy do pamięci którtkotrwałej i ze względu na kompletny brak zaciekawienia wyrzucamy z niej zaraz po zamknięciu lekcji... Nie mówiąc już o ćwiczeniach z obrazkami gdzie np występuje dwa razy słówko toilet tylko raz znaczy "toaleta, sedes" a raz "toaleta WC".... - 8 lat temu |
|
K | Kinga2017 |
S | SmallM |
Rider_1984 - Tak samo jest na poziomach B1, B2. Też lekcje przerobione na 100%, a jak klikam strzałkę żeby rozwinąć temat to procenty "lecą" w dół. Tak nie można się uczyć bo nie wiem, do której lekcji zostały dodane nowe elementy, a do której nie. Oczywiście jak została rozszerzona lista słówek to nie można sprawdzić bez wchodzenia ile jest w niej elementów, a chyba była taka funkcjonalność jak najeżdżało się myszką.
-
8 lat temu
|
+1 |
Barbara.m - Rider_1984 była funkcjonalność sprawdzania ile słówek pozostało po najechaniu myszką. Ale z odpowiedzi Pana Dawida wynika, że została zlikwidowana dla naszego dobra i " Sporym ułatwieniem w tej kwestii jest fakt, że z boku listy słówek mamy pasek wykonania i jeśli jest on niekompletny, to wystarczy wejść w daną listę i ją przerobić :-)"
-
8 lat temu
|
+2 |
SmallM - Mnie zaczyna dodatkowo irytować fakt, że biorą nas na przeczekanie, czy co? na inne tematy pracownicy eTutora odpowiadają, a na ten temat milczą od wczoraj. Mieli, jak to się mówi, jaja, żeby przeprowadzić operacje na żywym organizmie, to niech teraz je mają, żeby powiedziec rodzinie, że pacjent nie żyje i co z tym dalej. Nie wiem: mamy czekać, czy co mamy robić? Wielu ludzi wchodziło tu każdego dnia, żeby się uczyć i teraz są w kropce.
Rider na B1 i B2 tez namieszali? A jeszcze nawet nie podali tego do publicznej wiadomości. - 8 lat temu |
0 |
Barbara.m - SmallM - uczyć się dalej :-) Co sie nauczysz to Twoje :-) Ja tam dzisiajsze słówka już zrobiłam, dodałam kilka nowych i pewnie później zacznę powtórki specjalne. I potwierdzam, że na innych poziomach coś tam też się zmieniło. Nie patrzyłam dokładnie ale jak weszłam w jeden z tematów, to procenty wykonanych lekcji zjechały mi nagle w dół. Ale w innym temacie już nic się nie zmieniło.
-
8 lat temu
|
+2 |
SmallM - Nie, no coś robię, powtórki też mam za sobą, trochę robię lekcje, ale dlatego się wqrzam, bo nawet to co już miałam wczoraj na nowo zaliczone, dzisiaj zmienia mi % gdy w to wejdę. Zaliczanie po raz kolejny początkowych lekcji z A1 mija się z celem, tylko nie bardzo wiem w jaką lekcję powinnam teraz się wbijać :(.
-
8 lat temu
|
|
aleksandra.rosiek |
słówka poziom a1 (dlaczego znikają z listy po przerobieniu)
Aktualizacja materiałów na poziomie kursu A2
Ktoś wie, gdzie znajdę PEŁNĄ słówek z danej lekcji?