![]() | marta.kopa Pracownik eTutor |
T | tsienkiewicz3 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
K | KBPL |
![]() Natomiast w pozostałych tematach listy zostaną zweryfikowane i zmodyfikowane, część słownictwa będzie przesunięta ze względu na połączenie niektórych lekcji. Modyfikacja obecnych list słówek będzie przede wszystkim polegała na dostosowaniu słownictwa do tematyki i poziomu, oraz podzieleniu go na mniejsze części, bardziej przystępne do przyswojenia podczas jednej sesji lekcyjnej. - 8 lat temu |
|
![]() | marta.kopa Pracownik eTutor |
![]() | piotr.grela |
![]() | Kinga201706 |
![]() | aleksandra.rosiek Pracownik eTutor |
![]() | lukaszk85 |
![]() |
|
B | Barbara.m |
![]() 3. Dodanie całkowicie nowych tematów :-). - 8 lat temu zmieniany: 8 lat temu |
|
B | Barbara.m |
![]() |
|
Barbara.m - No tak, ale w zakresie lekcji 1 w temacie 6 ja na pewno nie robiłam tych ćwiczeń wcześniej. A jednak system uznał, że je robiłam. To jak to jest? To samo zresztą dotyczy wielu innych lekcji. Wydaje mi się, że to jednak nie jest problem znacznika "nowe".
-
8 lat temu
zmieniany: 8 lat temu
|
+2 |
![]() |
+2 |
Barbara.m - Dziękuję za informację. Podejrzewałam, że tak to właśnie działa i problemem jest błędne rozpoznawanie przez system starego i nowego materiału. Niestety jak pisałam nie jest to motywujące gdy przerabia się lekcję, w której 99% materiału jest nowa ale system uznaje ją za ponownie przerobioną tylko dlatego, że id lekcji nie zostało zmienione :-(
-
8 lat temu
|
|
![]() |
|
abmmichal - Pani Barbaro dobrze opisała problem. Liczę że Pani Aleksandra dopilnuje sprawy.
-
8 lat temu
|
|
C | chasdiel |
![]() |
|
![]() | karol.k Pracownik eTutor |
![]() | kesonex |
![]() Pozdrawiam! - 8 lat temu |
|
![]() | piotr.grela |
Jak mam wrócić do pominiętych ćwiczeń z nagrywaniem wypowiedzi?
Aktualizacja poziomu B1 - dodanie nowych tematów i lekcji
Ułatwienia w korzystaniu z etutor.pl - Tłumaczenia tematów na język polski