![]() | bgawel |
![]() | futbolowa |
bgawel - dzięki za odpowiedź,
niestety tyle wiedziałem już zanim zadałem pytanie :-) nie wiem czym dokładnie różni się w skutkach wciśnięcie 1 od 2 pozdrawiam Bogdan - 11 lat temu |
|
Kardamon - W skrócie: wciśnięcie 1 oznacza, że dane słowo pojawi się szybciej niż po 2.
-
11 lat temu
|
+1 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
![]() | tralfaz |
![]() | ipon |
bgawel - dla porównania - Anki pokazuje na przycisku liczbę dni lub minut które upłyną do kolejnej powtórki, ciekawość jest wówczas zaspokojona.
Chyba zbyt dużo używałem poprzednio Anki i teraz mi brakuje takich szczegółowych informacji :-) - 11 lat temu |
|
K4M17 - Niebieskie małe kółko z literą i - gdy na nie najedziesz kursorem pokażą Ci się podobne informacje.
-
11 lat temu
|
+1 |
bgawel - w ikonie "i" są informacje o przeszłości słówka, a nie o tym za ile pojawi się w przyszłości
-
11 lat temu
|
|
K4M17 - Jeśli jakieś słówko ocenisz na 1 lub 2, a ono ponownie pojawi się tego samego dnia do powtórzenia, to już będzie tam widniała data przyszła (nazywa się to "Następna powtórka" i potem jest data).
Wszystkie daty możesz podejrzeć np. tu https://www.etutor.pl/nauka/wszystkie/ - 11 lat temu zmieniany: 11 lat temu |
+1 |
Dlaczego w słowniku Diki nie ma teraz linku do edycji notatek do słówek?
Problem z przejściem do dalszej części lekcji.
Subtitles-- jakość, poprawność, przydatność napisów w filmach, utworach muzycznych itd.