ZALOGUJ SIĘ

Tłumaczenie zdań :)

zmodyfikowany: 14 lat temu
Czy ktoś mógłby mi sprawdzić tłumaczenie zdań ?

1. Byłbym wdzięczny gdyby mógł mi pan wysłać broszurę ze szczegółami o transporcie, zakwaterowaniu i specjalnym posezenowymi obniżkami - I would be grateful if you could send me a booklet with details about transport, accomodation and special, of-season offers of your office.

2. Ten nr jest ciągle zajęty, nie mogę się dodzwonić do tego operatora - This number is constantly busy, I can't get through this operator.

3. Oni nie potwierdzili jeszcze rezerwacji, nieprawdaż - They haven't confirmed the reservation yet, have they?

4. Ile oni zamierzają zażądać za dwutygodniowy - How much are they going to demand for a 2-week packet?

5. Jeśli klijent płaci gotówką lub czekiem powinieneś wydać potwierdzenie zgodnie z procedurami naszego biura - If client pays in cash or in cheque you should issue confirmation according to the procedures of our office

6. W cene wliczone są trzy noclegi z niepełnym wyżywieniem w dwuosobowych pokojach z łazienkami. The price includes three accomodation with half-board in twin rooms with bathrooms

7. Wynegocjowaliśmy bardzo dobre stawki za miejca w samolocie zajmując szczeline czasową której oni mogli wypełnic - We've negotiated very good stakes for the place in an aeroplane filling a time slot which they can't fil. - tego zdania ani trochę nie jestem pewien:(

Potrzebuje to jutro na uczelnie, może na kolokwium da podobne zdanka;P

Marzyciel

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 1

http://www.jniemiecki.pl/translator.html <-- polecam ten translator ;)
K
klaudia26klaudia
Marzyciel - Na pewno translator niemieckiego mi pomoże <ok> - 14 lat temu zmieniany: 14 lat temu
ryan - to jest wielojezykowy ;) Przynajmniej widze tam takie opcje z jezyka PL na jaki chcesz ;) I na odwrot - 14 lat temu
Marzyciel - No fakt właśnie spojrzałem ;) Jednak translator obojętnie jaki raczej tego dobrze nie przetłumaczy, a szkoda bo mam to koło na rano jakoś. - 14 lat temu
TopMan - ryan , a orientujesz sie ile kosztuje takie tlumaczenie txtow? - 14 lat temu
ryan - Mogę zapytać znajomą ;) Zależy pewnie od tekstów. Czy specjalistyczny tekst czy "codzienne/normalne" sprawy, od terminu itp. - 14 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.