![]() | ZuziaPilarska |
![]() | Radek01265 |
|
abmmichal - Dobrą i mądrą masz żonę. serdecznie gratuluję. Trochę Ci zazdroszczę.
M. - 3 miesiące temu |
+2 |
|
agatastaniak1 - 524 ogniki? Szacun. ;-) U mnie narazie 170 bo jak zaczynałam praca i wyjazdy czasem kolidowały z regularnym korzystaniem z platformy, ale teraz jest plan dojechać z powtórką francuskiego do końca maja, więc będzie więcej. Z 80% kursu z poziomu B1 z niemieckiego też poszło mi szybciej niż planowałam, więc może do B2 z niemieckiego do końca roku dojadę, zgodnie z planem? Jak uda się więcej będę bardzo zadowolona.Z francuskiego szkoda, że nie ma mojego poziomu czyli C1 ani C2 i inaczej niż w niemieckim nie ma prac pisemnych ( aż dziw, że pod tym kątem te kursy aż tak się różnią), mało jest lekcji specjalnych z francuskiego, więc możliwe, że maju z francuskim skończę.
-
2 miesiące temu
|
+1 |
|
Radek01265 - jest juz 606 🔥 😉.
Fakt, kursy sie różnią bardzo. Ja mam porównanie tylko między angielskim i włoskim. W angielskim jest duzo wiecej rzeczy i możliwości. Chociażby gry. - 2 tygodnie temu |
+1 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
![]() | pr0way |
W | wiooz1 |
|
Radek01265 - ustawiebia telefonu najpierw. zezwol na dostep aplikacji do mikrofonu. a potem to juz ikonka i gadasz ..
-
3 miesiące temu
|
|
A | anrim |
|
Radek01265 - największą motywacje mam do Włoskiego. moge 2-3 godziny dziennie działać. Dodatkowo jeszcze w innej aplikacji. A Angielski bo muszę znać. I męczę go 1-2 godziny tygodniowo...
-
3 miesiące temu
|
+3 |
|
darkobo - @anrim - z doświadczenia wiem, że to bardzo ważne, aby robić na bieżąco powtórki, by nie dopuścić do ich nawarstwiania się. Lekcje - jeśli wystarczy czasu i zapału. Trzeba też pilnować tempa dodawania nowych elementów do systemu, by liczba powtórek nas nie przerosła. Czasem warto też cofnąć się do już przerobionych lekcji, w celu utrwalenia materiału gramatycznego.
-
3 miesiące temu
|
+4 |
![]() | La15CORGI |
|
Radek01265 - pamietaj ze jak jeden dzien zapomnisz to za 40 monet mozesz przywrócić wszystko 😉
-
2 miesiące temu
|
-1 |
![]() | La15CORGI |
![]() | La15CORGI |
rozumienie, oryginalnych fragmentów angielskich ( listining skills)
🟠 [Wątek eTutora] Jak Ci idzie nauka języka w 2025? Wątek motywacyjny🔥💪
Bijemy rekordy w czasie promocji. Długi abonament eTutor? Czemu nie!