Nowa oferta eTutora na usługę premium

4 tygodnie temuostatnia aktywność: 3 tygodnie temu
Mam wykupiony stały dostęp do 5 kursów językowych (lifetime) i wykupioną usługę premium dostępu do narzędzi AI. W nowej ofertcie eTutora będę znowu zmuszona do płacenia za wykupione kursy, czyli za to co mam, jeśli będę chciała nadal wykupić dostęp do narzędzi AI. Wszystko było by jeszcze akceptowalne, gdyby cena nie była tak wysoka. Wcześniej zapłaciłam za ten dostęp 159zł za rok, a teraz chcą żebym płaciła 249zł i to w jakiejś niby promocji. To jest przesada. Za stały dostęp lifetime do kursów już zapłaciłam 1400 zł i nie chcę więcej za to płacić. Chcę mieć tylko dostęp do narzędzi AI po zbliżonej jak dotychczas cenie lub niższej. Czy ktoś też ma taki problem??????
MalutkaKika

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 3

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią - została ona przekazana do odpowiednich osób w naszym zespole.

Chcemy poinformować, że dożywotni dostęp (Lifetime) do kursów eTutor angielski, eTutor niemiecki, eTutor hiszpański, eTutor włoski oraz eTutor francuski jest całkowicie bezpieczny\nadal aktywny i nie poniesiesz z tytułu nadchodzących zmian żadnych kosztów.

Od 19 sierpnia 2026 r. przy logowaniu do serwisu eTutor wyświetli się komunikat z prośbą o akceptację nowego regulaminu platformy. Po jego zaakceptowaniu Twoje konto zostanie bezpłatnie przeniesione do planu Basic Lifetime, który gwarantuje darmowy i dożywotni dostęp do wszystkich 5 języków flagowych, które już są aktywne na Twoim koncie.

Pakiet Premium z funkcjami AI jest w pełni opcjonalny. Jeśli nie potrzebujesz dostępu do usługi Premium, nie musisz nic płacić i przechodzić na plan eTutor Premium. W takiej sytuacji będziesz mieć dostęp do opłaconej usługi Premium do końca okresu rozliczeniowego, a następnie subskrypcja wygaśnie i nie odnowi się automatycznie.
MyroslavaRozbytska18
Pracownik eTutor
4 tygodnie temuzmieniany: 3 tygodnie temu

Przecież ja wiem, że dostęp lifetime jest niezagrożony. Zastanawia mnie tylko zapis "Uczysz się bez ograniczeń
Otrzymujesz pełny dostęp do wszystkich 5 języków flagowych na zawsze w nowym, odświeżonym standardzie." skoro ja mam ten dostęp bez przechodzenia na nowy plan. Zastanawia mnie też dlaczego muszę płacić w promocji aż 90zł drożej niż dotychczas za dostęp do narzędzi AI. Co to za promocja, która powoduje podrożenie usługi z 159zł na 249, a bez promocji na 379 zł??????
MalutkaKika
MyroslavaRozbytska18 - Ciągle rozwijamy i ulepszamy usługę Premium, co bezpośrednio wpłynęło na konieczność aktualizacji ceny planu z tą usługą. - 4 tygodnie temu

Co oznacza ten zapis? Podaję cytat: "Uczysz się bez ograniczeń
Otrzymujesz pełny dostęp do wszystkich 5 języków flagowych na zawsze w nowym, odświeżonym standardzie." To jest podane przy nowej cenie subskrypcji.
MalutkaKika
4 tygodnie temuzmieniany: 4 tygodnie temu
MyroslavaRozbytska18 - To oznacza, że w ramach swojego pakietu użytkownik otrzymuje dożywotni dostęp do wszystkich 5 flagowych kursów jednocześnie. Wszystkie dotychczasowe przywileje nauki bez opłat zostają w pełni zachowane.

Dodatkowo, jeśli w przyszłości w kursach pojawią się nowe ćwiczenia, materiał oraz poziomy, użytkownik otrzyma je automatycznie i całkowicie bezpłatnie w ramach swojego dostępu dożywotniego.
- 3 tygodnie temu