S | SmallM |
![]() | dawidturek |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
S | SmallM |
Jamz - Nie jestem pewny czy o to tobie chodzi ale tutaj jest lista elementów odrzuconych: https://www.etutor.pl/words/elements-in-repetitions/discarded .
-
8 lat temu
|
+1 |
SmallM - Pewnie o to chodzi, tylko tam jest wszystko co również odrzuciliśmy na etapie przerabiania lekcji (czyli nie daliśmy do powtórek), trochę za dużo, ale jak nie ma niczego innego, to lepiej tyle niż wcale ;)
Może opcja byłoby ustawianie słówka jako "nauczone", lista takich słówek i przejrzenie od czasu do czasu, czy coś nam jednak z tej listy z głowy nie uciekło? - 8 lat temu |
|
![]() | dawidturek |
leon_zawodowiec - Dziękujemy za informację :) .
Po ponownym wyrywkowym przeanalizowaniu muszę przyznać, że faktycznie usunąłem kilka słów z powtórek choć byłem przekonany, że taka sytuacja nie zaistniała. Mianowicie byłem przekonany, że to jakiś błąd systemowy. Otóż pierw usunąłem np. słówko bo zaznaczyłem nie to tłumaczenie co mnie interesowało (wtedy wyraz wyświetla się jako element wyłączony z powtórek). Natomiast drugorzędnie dodałem go ponownie pod innym znaczenie i rzeczywiście występuje w powtórkach. W związku zaistniałam sytuacją przepraszam ze swojej strony za dolewanie oliwy do ognia i jeszcze raz dziękuję :) - 8 lat temu zmieniany: 8 lat temu |
+2 |
![]() | KateWBriget |
SmallM - O to też pytałam, bo chciałabym te wykluczone przywrócić, ale nikt mi nie odpowiedział :(
-
8 lat temu
|
|
S | SmallM |
![]() | KateWBriget |
S | SmallM |
![]() | dawidturek |
![]() | KateWBriget |
SmallM - Super Kate, sprawdzę następnym razem. Szkoda, że wszystkie sposoby musimy odkrywać sami, albo muszą nam podpowiadać inni użytkownicy...
-
8 lat temu
|
-1 |
KateWBriget - Jak wejdziesz na swoją listę, gdzie Ci coś wypadło z powtórek i dasz "Podgląd" możesz normalnie dodać słówko tak jak każde nowe w serwisie... Wraca do aktywnych powtórek jako nowe słówko :) Ale jakoś wcześniej na to rozwiązanie nie wpadłam, oświeciło mnie po wiadomości Pana Dawida (dziękuję)
-
8 lat temu
zmieniany: 8 lat temu
|
|
SmallM - Uuuu, a ja na podglądzie nie mam ani zielonych + ani czerwonych - :( nie mogę dodać z poziomu podglądu. U mnie działa tylko ten bardziej skomplikowany poziom :(. Mówisz, że to masz w sekcji "Twoje słówka" i na dowolnej liście?
-
8 lat temu
|
|
KateWBriget - Wejdź na Twoją listę.
Zakładka podgląd - domyślnie masz "elementy" , podgląd to ta następna ;) Kliknij dwa razy na dane słowo - jesteś w słowniku :) Dajesz plusik - wróciło do powtórek :) - 8 lat temu |
|
SmallM - Aaaaaaaa o to Ci chodziło :) No tak, a jak ja wyrzucałam tak zdania, to w zasadzie musiałabym sobie przypomnieć z jakim wyrazem to zdanie było połączone ;) ok, dzięki :)
-
8 lat temu
|
|
? | Gość |
aleksandra.rosiek - Serdecznie zapraszamy do przeczytania wszystkich odpowiedzi Dawida Turka (pracownika eTutor) w tym wątku :-). Gdyby po zapoznaniu się z informacjami pojawił się problem związany z powtórkami, zapraszamy do kontaktu mailowego, pisząc na adres: [...]@etutor.pl :-).
-
8 lat temu
zmieniany: 8 lat temu
|
|