![]() | wacek6713 |
TopMan - Oj panowie troche wyrozumialosci.
Tutaj sie ludzie ucza,rowniez jak zadawac pytania. - 15 lat temu zmieniany: 15 lat temu |
|
wacek6713 - Jak zadawać pytania to raczej nie trzeba się uczyć,tylko trochę pomyśleć i przeglądnąć pytania innych użytkowników.poza tym to jest zakładka "pytania",a nie test na pisownię angielską,więc można ładnie i wyczerpująco opisać po polsku o co komu chodzi.
-
15 lat temu
zmieniany: 15 lat temu
|
|
zenstef - Tak podejrzewam, że studenci anlistyki tylko z -will- na zajęciach poświęcają kilka godzin.Jeżeli jest wśród nas anglista, to bardzo proszę mi powiedzieć ile godzin na zajęciach poświęca się tylko na -will- i czy na to zagadnienie można odpowiedzieć w trzech zdaniach?
-
15 lat temu
|
+1 |
quantum137 - Każda dobra książka do gramatyki problem 'will' czy 'should' omawia albo dobrze albo wyczerpująco. Myslę, że jak ktoś nie widzi różnicy to należy zadać konkretne pytanie bo to brzmi jak 'czym się różni koń od żyrafy' Jak tu w 10 minut odpowiedzieć?
-
15 lat temu
|
+1 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
Jaka jest różnica znaczeniowa między zdaniami wyrażonymi za pomocą różnych conditionali?
jaka jest różnica między think, guess , suppose ,believe
zdanie z shall should i bez modalnego wyrażenia
- 15 lat temu zmieniany: 15 lat temu
Pozdrawiam Myszulę , bo jakoś tak mi Ciebie żal /dobrze wiesz, że nie pójdę na wsteczny ;) - 15 lat temu
A nie o to mi chodzi.To nie jest onet!
Dania57 nie wstydze sie ich,ale czuje sie szykanowana i atakowana na kazdym kroku,ja chce tylko poglebiac swoja wiedze.
Pozdrawiam.
- 15 lat temu zmieniany: 15 lat temu
- 15 lat temu
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.