L | lechatgris |
![]() | munk2 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
| aleksandra.rosiek Pracownik eTutor |
|
lechatgris - Czekam na cofnięcie tej niekorzystnej zmiany, a przynajmniej przywrócenie kolorów czerwony/ zielony.
Aplikacja nie potrzebuje żadnego "ulepszania" (a raczej psucia tego, co dobre). Potrzebuje zupełnie innych rzeczy, bardziej merytorycznych, np. rozbudowy słownika francuskiego i dodania nowych poziomów z francuskiego. Czyli bardziej potrzeba tutaj pracy filologów, niż programistów. :) - tydzień temu |
+8 |
|
Marg-g - Mam nadzieję, że ekipa eTutor nie bierze nas na przeczekanie. Przywróćcie stary wygląd, choćby z szacunku dla klientów.
-
tydzień temu
|
+2 |
|
lechatgris - Przyznaję się do błędu, coś mi się pomyliło z tym czerwonym. Wcześniej plus był zielony, a minus szary. W każdym razie łatwiej można było je rozróżnić, i chciałabym jakiegoś powrotu do tego.
-
tydzień temu
|
+1 |
|
|
|
![]() | darkobo |
|
|
+2 |
|
robert.73 - A jaka to dobra zmiana? Kiedyś wystarczyło kliknąć w słowo 2 razy i wyskakiwało w Diki. Teraz dopiero Diki się podpowiada i trzeba jeszcze raz kliknąć przycisk. Dla mnie niestety kolejna zmiana na gorsze
-
tydzień temu
|
+4 |
|
darkobo - Tak to działało w wersji przeglądarkowej.
W aplikacji niestety trzeba było zaznaczać słowo, kopiować, wklejać i dopiero wtedy szukać tłumaczenia Choć przyznaję, rzadko, bo rzadko, ale i w aplikacji czasem jakieś słówko cudem lądowało w Diki po podwójnym kliknięciu. - tydzień temu |
+4 |
|
lechatgris - Prawdę mówiąc, nigdy nie korzystałam z żadnej ze wspomnianych tutaj opcji. Wolę sama wpisać w ekran wyszukiwania dane słowo czy kolokację, gdyż pomaga mi to w zapamiętaniu.
-
tydzień temu
|
+1 |
|
darkobo - Ma to zalety, ale opcja z podwójnym kliknięciem jest szybsza. A później zapamiętuje się poprzez powtórki.
Choć, z drugiej strony, bywa to wkurzające podczas pisania komentarza, gdy z przyzwyczajenia chcesz zaznaczyć całe słowo, by je usunąć, a tu nim naciśniesz Delete, wyskakuje okienko Diki z tłumaczeniem 😁 - tydzień temu zmieniany: tydzień temu |
+2 |
|
dardzia - Ja też przychylam się do opinii, że ta zmiana jest niekorzystna. Poprzednie rozwiązanie było lepsze.
-
tydzień temu
|
|
Jak włączyć "Element wyłączony z powtórek"? (taki wyłączony natychmiast po dodaniu)
w którym miejscu jest możliwość zmiany dziennej liczby powtórek? nie mogę znaleźć takich ustawień.
🟠[Wątek eTutora] 🔁 Powtórki w nowej odsłonie
Zmiany w serwisie - dodanie kolejki nowych powtórek.
totalnie nie sprawdzają mi sie te powtórki
czerwony -usuń
tak na przyklad ... - tydzień temu
Zupełnie nie rozumiem komu to przeszkadzało i jaki jest sens tej zmiany. - tydzień temu