R | Rumpelstick |
![]() | askawska |
TopMan - > "God, give me patience, but do it NOW!"
Dobre, nawet bardzo :) Dziekuje, tego nie znalem. Pozdrawiam, - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+3 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
R | radmar2 |
radmar2 - Oj tam, oj tam. ;)
Po prostu "wapno mi się lasuje" gdy widzę obecne pokolenie młodych i gniewnych, którzy uważają, że cały świat ma wobec nich rolę służebną. Jedno trzeba im przyznać, często angielski znają lepiej niż polski. ;) - 13 lat temu |
+4 |
![]() | askawska |
TopMan - Oczywiscie, ze nie da sie ocenic postepow na podstawie kilku(nastu) prac.
Jest to proces nader zlozony i wymaga sporego zaangazowania zarowno z Twojej jak i ze strony sprawdzajacego. Nauczyciel to jedyne rozsadne wyjscie. 3maj sie kolego. - 13 lat temu |
+2 |
R | Rumpelstick |
TLK - Rumpelstick - zwrot: w ogóle pisze się oddzielnie w i przez o kreskowane - na co zwracano Ci już powyżej uwagę!!!
Pod tym linkiem możesz się jeszcze sporo dowiedzieć o tym zwrocie z j. polskiego (chyba ojczysty?) http://pl.wiktionary.org/wiki/w_og%C3%B3le - 13 lat temu |
+3 |
radmar2 - Rumpelstick:
Chodziło mi o całokształt Twojej działalności, a nie ten jeden post. Wszystkie Twoje wypowiedzi można streścić następująco: temat "sprawdźcie moją pracę" zapisane niechlujnie na sto sposobów. I nawet nie chce Ci się linku do pracy wkleić, że o skleceniu w miarę poprawnego zdania w języku polskim, czy zrobieniu w wyrażeniu posiadającym 6 liter dwóch błędów ortograficznych już nie wspomnę. - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+5 |
radmar2 - [cd.]
A takie rzeczy świadczą właśnie o Twoim stosunku do odbiorców. Wiem, że teraz co drugi uczeń ma dysleksję, dysortografię, dyskalkulię i w ogóle wszystko na "dys" (normalnie epidemia jakaś), a poza tym teraz na maturze za błędy można stracić tylko 5% punktów (kiedyś za 3 błędy ortograficzne oblewało się maturę pisemną i startowało od zera za rok), więc po co się uczyć tej ortografii. - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+5 |
radmar2 - [cd.]
Ale wiedz, że właśnie po takich drobiazgach inni Cię oceniają i tak jak Tobie nie chce się sklecić w miarę poprawnego zdania w ojczystym języku, tak innym może się nie chcieć sprawdzać Twoich wypracowań. PS. Od jakiegoś czasu własne wpisy można edytować, więc warto poprawić błędy, gdy ktoś Ci na nie zwróci uwagę, a w tym wypadku kilka osób tak zrobiło i to wcale nie byłem ja. - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+4 |
Rumpelstick - Widze radmar2 że, jesteś na tym forum takim Strażnikiem Teksasu który wyłapuje wszystkie błędy, i dba o to by wszystko było idealnie. Nikt nie jest perfekcyjny i nie porównuj ludzi do dyskeltyków itp. przez to, że popełnili jakiś błąd ortograficzny lub gramatyczny.Mnie chcesz nauczyć kulturalnego zachowania na forum ale spójrz na to z drugiej strony w jaki sposób to robisz.Może pozjadałeś wszystkie rozumy(niewiem) ale swoje błyskotliwe komentarze o dysleksji zostaw dla siebie.
-
13 lat temu
|
0 |
quantum137 - Jak tak dalej pójdzie to trzeba będzie nicki zmienić hehe
for heaven's sake:D - 13 lat temu |
+3 |
radmar2 - Rumpelstick: Nie będę się z Tobą wdawał w wojny słowne, gdyż najpierw sprowadzisz mnie do swojego poziomu, a później pokonasz doświadczeniem. Ale po prostu przemyśl to czego się dzisiaj dowiedziałeś, bo może Ci się to życiu przydać. EOT
PS. Widzisz, jednak jak chcesz pisać poprawnie to potrafisz. - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+4 |
Rumpelstick - A Tobie radmar2 proponuje nie komentować wątków w których udzielasz swoich mądrości życiowych zamiast pomóc w problemie. Pozdrawiam
-
13 lat temu
|
-1 |
Jak wam idzie nauka? Wątek motywacyjny ;)