Witam, kliknij menu czyli kwadracik z trzema białymi paskami w prawym górnym rogu. Następnie wybierz "Dane konta i ustawienia". Po kliknięciu "Ustawienia" na dole w prawym rogu jest przycisk "Resetuj dane nauki".
Pozostaną słówka dodane poza lekcjami. Jeżeli też chcesz je usunąć, to kliknij menu, następnie "Słówka", "Twoje słówka" i tam jest możliwość wyłączenia z powtórek lub usunięcia.
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.