![]() | Zakalve |
? | Gość |
Zakalve - Pytanie: jak wyłączyć całe listy elementów dodanych z lekcji. Wyłączyć czasowo, tj. z możliwością ich powtórnego włączenia - tak jak "moje listy słówek".
"Można też wszystkie elementy dodane w lekcjach usunąć od razu resetując postępy w nauce (..)" Nie interesuje mnie zresetowanie słówek. Ja chce je wyłączyć czasowo - 11 lat temu |
+1 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
? | Gość |
Zakalve - A jednak jak widzę brakuje jednego przycisku którym można by wyłączyć wszystkie listy słówek z lekcji takie jak np. Lista słówek: A1 Time and date (conversation). Trzeba to robić manualnie, element po elemencie... w przypadku dodawania z odrzuconych - tak samo.
Może w zapowiedzianych pracach na e-tutor udało by się uwzględnić jeden przycisk: "wyłącz elementy z lekcji" - u mnie w tej chwili jest to kilkadziesiąt list od kilku do kilkunastu słówek i zdań. Dziękuję za odpowiedzi, pozdrawiam. - 11 lat temu |
|
Gość - Rzeczywiście brak takiego przycisku.
Radzę umieścić tą propozycję w dziale sugestie. Uważam że powinna być taka możliwość. Pozdrawiam. - 11 lat temu |
+1 |
![]() | japonskiwachlarz |
Haven - Byłoby bardzo sympatycznie gdyby taki filtr pojawił się również w aplikacji mobilnej
- 11 lat temu |
|
Dlaczego systemowe listy słówek nie pokrywają się z listami z lekcji?
Powtórki - chciałbym powtarzać tylko słowa z lekcji, a nie zaznaczone z wszystkich słówek na diki.pl