S | sylwiasv |
A | agazerka |
zenstef - A widzisz agazerka. Ten plus przy tej Twojej odpowiedzi to był mój, a póżniej jakoś starałem się wyrównać ten temat.
A dzisiaj dałas mi od razu minusa za eight fishes, ale się okazało że jednak może tak być napisane. - 15 lat temu |
+1 |
agazerka - W przypadku zauważenia błędu, proszę o stosowanie regulaminu pytań językowych. Trzymając się regulaminu dałam minusa. Daje Ci też plusy za dobre odpowiedzi. Natomiast nie robię żadnych wyjątków.
-
15 lat temu
|
|
agazerka - Przyznaje się do pomyłki w pisowni, w tym przypadku skupiłam się na samym wyrażeniu, oraz jego użyteczności. W Twoim przypadku, Twój błąd polegał na użyciu formy [fishes] w sytuacji, w której nie użyłby jej native. Stąd minus.
-
15 lat temu
zmieniany: 15 lat temu
|
|
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
![]() | quantum137 |
Z | zenstef |
quantum137 - Ale to było napisane 2 miesiące temu a nie 2 godziny temu, nikt z nauczycieli i kilkudziesięciu tysięcy osób nie zauważył błedu przez 2 miesiące...?
-
15 lat temu
|
|
quantum137 - zenstef ja sie nie czepiam, każdy z nas popełnia błędy, ale pytanie dotyczyło właśnie tej konstrukcji,HAVE+PAST SIMPLE czy jest poprawna, więc tym bardziej jest to dla mnie dziwne. Pytam bo może nie znam jakiegoś wyjątku od wyjątku...
-
15 lat temu
|
|
Z | zenstef |
quantum137 - ok spoko, nic się nie stało, jestem tu nowy, z przyzwyczajeniami z poprzednich szkół, zadaję pytania, nie przyjmuje niczego bezkrytycznie, pytam, pytam, pytam i szukam odpowiedzi. A jak otworzę kiedys firmę zaopatrującą 50 sklepów to kupię więcej niz 3 ciężarówki ;)
-
15 lat temu
|
|
quantum137 - PS. dziękuję Ci za rozwianie moich wątpliwości kolego zenstef:)
-
15 lat temu
|
|
Ile słówek dziennie dodawać do powtórek, by nauka była skuteczna?
grupa eTutor Polska zaprasza do nauki na freerice.com- wątek mobilizacyjny