![]() | darkobo |
| MyroslavaRozbytska18 Pracownik eTutor |
|
SilFx - "Ta cena będzie dla Ciebie stałą opłatą na kolejne lata do momentu anulowania." - aż ciśnie mi się na usta pytanie, czy na takich samych zasadach jak do momentu anulowania subskrypcji na hiszpański w promocyjnej cenie u darkobo. Chyba że chodzi o anulowanie ze strony eTutor jakąś kolejną zmianą oferty. Nie żeby mi to przeszkadzało, sama uczę się dwóch języków i teraz z Premium wyjdzie mnie to taniej niż moje dwa języki w promocji i bez AI. Tylko te zapewnienia "do anulowania przez użytkownika" trochę bolą.
-
4 tygodnie temu
|
+4 |
|
darkobo - Dzięki SilFx - dokładnie tak czuję.
Subskrypcję na j. hiszpański wykupiłem dzięki korzystnej ofercie i zapewnieniu, że jest ona stała, dopóki sam nie zrezygnuje. Okazuje się jednak, że to eT zrezygnował ze mnie. Niby pakiet Basic jest niewiele droższy, ale hiszpańskiego tak naprawdę nie potrzebuję się uczyć, inne języki mnie nie interesują (angielski przerobiłem w całości), a bardzo nie lubię być robiony w wała. Tyle, że pewnie takich jak ja jest niewielu, więc i strata niewielka. A "business is business". - 4 tygodnie temu |
+10 |
|
@darkobo nie rezygnujemy z Ciebie, doceniamy, że jesteś z nami tyle lat i chętnie dzielisz się swoją wiedzą tutaj na forum z innymi użytkownikami. Naszą intencją nie jest uderzać w naszych zaufanych użytkowników. Musimy jednak uprościć naszą ofertę i dostosować ją do obecnych potrzeb rynku, stąd obecne zmiany. - 3 tygodnie temu zmieniany: 3 tygodnie temu |
+1 |
|
Hamilton - Z mojej strony mogę powiedzieć, a prwnie wielu ludzi myśli podobne, potrzebą jest kurs basic + AI w jasnej, atrakcyjnej cenie. A
tak naprawdę basic traci obecnie w ogóle sens bez utrwalania aktywnego wykorzystywania angielskiego, czyli bez AI. Stąd uproszczenie powinno polegać nie na dodaniu języków (wystarczy zniżka na kolejny), tylko na zlikwidowaniu czegoś takiego jak "basic" - jeden język z możliwie największą liczbą możliwych aktywności. Kolejny raz też podkreślę, że odczuwalny jest brak "twarzy" eTutora, czym były materiały video (swoją drogą - świetne). - 3 tygodnie temu |
+9 |
|
A które dokładnie materiały video masz na myśli? - 3 tygodnie temu |
|
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
Niedostępne listy słówek - wygasł abonament na kursy do których należą
nauka na telefonie - możliwości, instalacja...
Chcę zamówić test i zrobić przelew. W którym miejscu zaznaczam jaki poziom testu chcę zamówić?
Nowy kurs Business English na platformie eTutor
Obecnie chyba te kursy już nie są dostępne. - 3 tygodnie temu
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.