pakiet nauki tylko jednego języka

2 miesiące temuostatnia aktywność: 2 miesiące temu
Dzień dobry,
Mam wykupiony do 04/09 pakiet nauki jednego języka. Czy od 05/09 będę zmuszona wykupić plan łącznie za 5 języków pomimo tego, że 4 z nich w ogóle mnie nie interesują?
G
gato2
zbazinsky - pojedynczy bez promocji bedzie drozszy niz ten pakiet 5 z tego co rozumiem - 2 miesiące temu
agnieszka.kw - Marzeno, od 19 sierpnia 2026 r. pojedyncze kursy flagowe nie będą już dostępne w sprzedaży. W ofercie pojawią się:
- pakiet Basic -> 5 kursów eTutor: angielski, niemiecki, hiszpański, włoski z ograniczonym dostępem do funkcjonalności AI,
- pakiet Premium -> 5 kursów flagowych z pełnym dostępem do warstwy AI.
- 2 miesiące temu zmieniany: 2 miesiące temu
prochemist93 - super! Niemniej zapytam, jakie oferty i rekompensaty macie dla osob ktore juz mialy lifelonga? Bo to wychodzi ze nie potrzebnie bylo wydawane 1600 zl. - 2 miesiące temu
zbazinsky - dlaczego niepotrzebnie? masz kursy na zawsze a pozostali placa dalej abonament roczny i nie maja dozywotniego dostepu. - 2 miesiące temu
darkobo - i przy promocyjnej cenie 149 zł za pakiet Basic, wydane 1600 zł zwróci się po niemal 11 latach .... - 2 miesiące temu
zbazinsky - no ale kurs wciaz po 11 latach masz dozywotnio :D - 2 miesiące temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 3

Dzień dobry!
19 sierpnia 2026 r. zmienia się oferta eTutora. W sprzedaży dostępne będą:
- pakiet Basic -> 5 kursów eTutor: angielski, niemiecki, hiszpański, włoski z ograniczonym dostępem do funkcjonalności AI,
- pakiet Premium -> 5 kursów flagowych z pełnym dostępem do warstwy AI.
Od tej daty wykupienie lub odnowienie pojedynczego języka nie będzie już możliwe. W ramach podziękowania za naukę z nami, oferujemy bardzo atrakcyjną zniżkę na nowy plan, do której serdecznie zachęcamy Cię do skorzystania.
W razie dodatkowych pytań, jesteśmy również dostępni pod adresem [...]@etutor.pl.
Miłego dnia!
agnieszka.kw
Pracownik eTutor
zbazinsky - czy sa znane ceny obu subskrypcji? czy plan premium rowniez ma znizke? - 2 miesiące temu
agnieszka.kw - Poniżej ceny:
✅ Cena regularna pakietu Basic to 39 zł za miesiąc lub 239 zł za rok.
✅✨ Cena regularna pakietu Premium to 49 zł za miesiąc lub 379 zł za rok.
Użytkownicy z aktualnie aktywnym dostępem mogą skorzystać z wyjątkowej zniżki na nowe pakiety. System dopasowuje długość nowego planu na podstawie aktualnie posiadanych dostępów.
Widzę, że posiadasz już dostęp Basic, to tylko dodam, że zaproponowaliśmy przesiadkę na roczny plan z powodu wykupionego wcześniej rocznego kursu eT hiszpański. :)
Pozdrawiam!
- 2 miesiące temu
j_pawlowski - @agnieszka.kw: "5 kursów eTutor: angielski, niemiecki, hiszpański, włoski" - to tylko 4 języki, chyba zapomniała Pani wymienić francuski. - 2 miesiące temu

Państwo przeprowadzili analizę bazy klientów i wyszło Państwu, że mają aż tylu poliglotów??! 😉
H
Hamilton
agnieszka.kw - Liczymy, że taka zmiana oferty ułatwi drogę do pozostania poliglotami! :) - 2 miesiące temu
Hamilton - Myślę, że większość klientów, jak i mnie, bardziej interesuje pakiet na jeden język, podstawowy + AI, w dobrej cenie. - 2 miesiące temu
mag_80 - Ale dlaczego mam płacić za dostęp do 5 języków, kiedy interesuje mnie tylko 1?? Dwóch języków z tego pakietu nawet nie zamierzam nigdy się uczyć a jeden znam biegle i nie potrzebuję kursu... - 2 miesiące temu
darkobo - nie, nie, nie płacimy za pakiet 5 języków!
Płacimy za jeden, a pozostałe 4 dostajemy w gratisie 😜😇😁🤣
- 2 miesiące temu
j_pawlowski - @agnieszka.kw: Pozostać poliglotą może ktoś, kto JUŻ nim jest; ktoś, kto nie jest jeszcze poliglotą, może nim ZOSTAĆ. - 2 miesiące temu

napisalem ze 6 godzin temu wiadomosc na maila pomoc E-tutor.
czy moze mi ktos odpowiedzieć?
chodzi wlasnie o te oplaty premium ktorych nie moge teraz zrobic ...
Radek01265
MyroslavaRozbytska18 - Uprzejmie informujemy, że udzieliliśmy odpowiedzi na Twoje zgłoszenie. :) - 2 miesiące temu
Radek01265 - zgadza się. dziękuję - 2 miesiące temu