G | gato2 |
![]() | agnieszka.kw Pracownik eTutor |
|
zbazinsky - czy sa znane ceny obu subskrypcji? czy plan premium rowniez ma znizke?
-
2 miesiące temu
|
|
|
✅ Cena regularna pakietu Basic to 39 zł za miesiąc lub 239 zł za rok. ✅✨ Cena regularna pakietu Premium to 49 zł za miesiąc lub 379 zł za rok. Użytkownicy z aktualnie aktywnym dostępem mogą skorzystać z wyjątkowej zniżki na nowe pakiety. System dopasowuje długość nowego planu na podstawie aktualnie posiadanych dostępów. Widzę, że posiadasz już dostęp Basic, to tylko dodam, że zaproponowaliśmy przesiadkę na roczny plan z powodu wykupionego wcześniej rocznego kursu eT hiszpański. :) Pozdrawiam! - 2 miesiące temu |
|
|
j_pawlowski - @agnieszka.kw: "5 kursów eTutor: angielski, niemiecki, hiszpański, włoski" - to tylko 4 języki, chyba zapomniała Pani wymienić francuski.
-
2 miesiące temu
|
+2 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
H | Hamilton |
|
|
+1 |
|
Hamilton - Myślę, że większość klientów, jak i mnie, bardziej interesuje pakiet na jeden język, podstawowy + AI, w dobrej cenie.
-
2 miesiące temu
|
+2 |
|
mag_80 - Ale dlaczego mam płacić za dostęp do 5 języków, kiedy interesuje mnie tylko 1?? Dwóch języków z tego pakietu nawet nie zamierzam nigdy się uczyć a jeden znam biegle i nie potrzebuję kursu...
-
2 miesiące temu
|
+4 |
|
darkobo - nie, nie, nie płacimy za pakiet 5 języków!
Płacimy za jeden, a pozostałe 4 dostajemy w gratisie 😜😇😁🤣 - 2 miesiące temu |
+1 |
|
j_pawlowski - @agnieszka.kw: Pozostać poliglotą może ktoś, kto JUŻ nim jest; ktoś, kto nie jest jeszcze poliglotą, może nim ZOSTAĆ.
-
2 miesiące temu
|
+3 |
![]() | Radek01265 |
|
|
|
Problem z przełaczaniem kursu z angielskiego na niemiecki
jestem trochę wsciekły na TE WOLNE TŁUMACZENIA różne tłumaczenia np:
Jak przejść z nauki języka angielskiego do niemieckiego?
Chcę zamówić test i zrobić przelew. W którym miejscu zaznaczam jaki poziom testu chcę zamówić?
- pakiet Basic -> 5 kursów eTutor: angielski, niemiecki, hiszpański, włoski z ograniczonym dostępem do funkcjonalności AI,
- pakiet Premium -> 5 kursów flagowych z pełnym dostępem do warstwy AI. - 2 miesiące temu zmieniany: 2 miesiące temu