ZALOGUJ SIĘ

Gramatyka języka włoskiego. Szybki dostęp

3 miesiące temuostatnia aktywność: 3 miesiące temu
Witam.
Czy można by zrobić zakładkę-szybki dostęp do całej gramatyki w języku Włoskim??
Podobnie jak jest to w języku angielskim.
Radek01265

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 1

Przesyłam link do opcji "Strony lekcji według typu" i zakładki "Notatka gramatyczna" dla języka włoskiego: https://www.etutor.pl/lessons/by-type?learningLevel=1&newLessonPageType=SCREEN_GRAMMAR :) Wspomnianą opcję można odnaleźć na stronie lekcji, klikając na symbol trzech szarych kropek po prawej stronie. Pozdrawiam!
aleksandra.rosiek
Pracownik eTutor
wiooz1 - dzien dobry mam pytanie jak sie zaloguje na pelna wersje
e tutor to odblokuja sie pozostale zablokowane lekcje? bo nwm czy to platne czy co prosze o odpowiedz plisss😔😔
- 3 miesiące temu
wiooz1 - bo jak mam np lekcje innego jezyka niz angielski to sa tam pod lekcjami kłudki i jak wchodze w lekcje np. hiszpanskiego to pokazuje mi zaloguj sie na pelna wersje by korzystac z pelnych lekcji (taki czarny kot z luneta i gwiazdy )taki obrazek 🐱📣✨✨wyskakuje prosze e tutor o pomoc:3😔👍 - 3 miesiące temu
j_pawlowski - Komentarz nie na temat. - 3 miesiące temu
Radek01265 - znam notatki gramatyczne. ale trzeba wtedy lekcje zmieniać. Mi chodzi aby byla zakladka gdzie cała gramatyka jest zebrana. bez zmian lekcji. Tak jak to jest w Angielskim. - 3 miesiące temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.