ZALOGUJ SIĘ

powadomienia o odpowiedziach na forum na @

13 lat temuostatnia aktywność: 13 lat temu
Mam pytanie bo chyba coś mi się wyłączyło i nie wiem gdzie to włączyć.
Wcześniej jak pisałam coś np. wypracowania to przychodziły mi @ jeśli ktoś na nie odpowiedział i tak samo było z forum. W tym momencie nic nie przychodzi jak ktoś odpisuje na forum na moje wątki. Czy ktoś wie gdzie można to włączyć??

Pisząc ten wątek widzę na dole żeby zaznaczyć "Powiadom mnie o nowych odpowiedziach" ale jeśli to nie ja zakładam wątek tylko odpowiadam to gdzie zaznaczyć żeby otrzymać wiadomość o tym że ktoś dalej odpowiada w danym wątku.

Chyba trochę zagmatwałam ale może ktoś umie mi pomóc w tej kwestii powiadomień na @ z forum.
DoRi_OlGaAA
DAD - Jeśli to nie Ty zakładasz wątek, to chyba nie dostajesz maili z informacją o nowych postach. - 13 lat temu
haw19 - Opcja ta jest tylko dla zakładających wątek, bo to oni są zainteresowani odpowiedzią na swoje pytanie :) - 13 lat temu
DoRi_OlGaAA - Kurcze szkoda :( jakoś mi się wydawało że w innych opcjach też tak jest ... no trudno
Dziękuję bardzo za odpowiedzi :)
- 13 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 1

[Pisałem już to, ale przypadkiem skasowałem własną odpowiedź ;)]
Zaznaczając gwiazdkę obok interesującego Cię wątku (dodanie wątku do listy ulubionych) dostajesz wtedy na maila informacje o dodaniu przez kogoś nowej odpowiedzi. U mnie to działa w pytaniach, na forum, przy nagraniach i tekstach. Wypróbuj ;)
K4M17
DoRi_OlGaAA - Kasując skasowałeś też moją odpowiedź :)
"OO dzięki będę musieć to wypróbować :)))"
- 13 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.