M | marzenaolejnik |
![]() | BlackAdder |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
![]() | jerzy_pozoga |
jerzy_pozoga - W tym drugim linku jak zobaczysz ekran to kliknij na play i zacznie odtwarzać.
-
13 lat temu
|
+1 |
M | marzenaolejnik |
M | marzenaolejnik |
DAD - Mnie tez uczyli. Ja tego nie żałuję... ja żałuje że nie chciałem się wtedy tego języka uczyć!!! :)
-
13 lat temu
|
+3 |
marzenaolejnik - Dad,zle mnie zrozumiałeś,ja nie żałuję,że uczyli ale ,że "tylko"rosyjskiego. No i ja chciałam się uczyć i uczyłam się :),w liceum brałam udzial w olimpiadach z tego jezyka.tylko dlaczego ten angielski taki trudny....a tak bardzo chciałabym sie go nauczyc chociaz na poziomie podstawowym.
-
13 lat temu
|
+1 |
DAD - Zrozumiałem, zrozumiałem :) Stad mój smile. Teraz dzieci mają angielski od 1 klasy podstawówki...
Tak samo jest na zachodzie. Nie ma się po co pózniej dziwić, że młodzi po prostu znają ten język i jest to całkowicie naturalne. Nam pozostaje się go niejako od nowa uczyć. Plus jest taki, że my chcemy, a nie dlatego że musimy ;) - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+2 |
![]() | quantum137 |
jerzy_pozoga - nieźle krakasz quantum-ie, ja na ten przykład poprzedniej wiosny płaciłem z VisaClassic na konto chińskiego banku w www.englishtown.com
Tylko patrzeć ślicznych kapeluszy chińskich na przystankach tramwajowych we Wrocławiu, ot co! - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+3 |
![]() | jerzy_pozoga |
BlackAdder - Czasami mam wrażenie, że Ci za to płacą :) Ale to taka tylko uwaga pół żartem, pół serio :)
-
13 lat temu
|
+1 |
jerzy_pozoga - Mnie TU się podoba ! Tu jest jeszcze POLSKA. Przeczytaj mój wpis wyżej przy Quantumie137. Pozdrawiam.
-
13 lat temu
zmieniany: 13 lat temu
|
|
M | marzenaolejnik |
![]() | jerzy_pozoga |
Jak wam idzie nauka? Wątek motywacyjny ;)