Olgierd_jedlina - Potwierdzam, u mnie to samo od jakiegoś czasu, a korzystam z platformy od lat.
Etutor prosimy o wyjaśnienie !
-
7 miesięcy temu
+6
zboru - potwierdzam: w trakcie lekcji przejście znacznie się wydłuża, aż pojawił się komunikat o niedostępności serwisu.
Amazon wam tak robi czy inna chmura ?
-
7 miesięcy temu
WiktoriaVWP - Potwierdzam, ładowanie kolejnych lekcji/ćwiczeń/powtórek w ostatnich dniach jest przedłużone. Dzisiaj na laptopie, na którym do tej pory zawsze się logowałam, strona w ogóle nie odpowiada bez względu na przeglądarkę (to samo jest w Edge i Firefox, połączenie internetowe jest stabilne i silne, inne strony internetowe działają bez zarzutu). Dopiero na innym komputerze (przeglądarka Edge) udało się w ogóle otworzyć wTutora.
-
7 miesięcy temu
+1
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
Odpowiedzi: 1
Dziękujemy za wiadomości oraz za cierpliwość.
Rzeczywiście, obecnie występują chwilowe problemy z działaniem platformy, które mogą powodować spowolnienie lub zawieszanie się powtórek oraz lekcji. Nasz zespół już nad tym pracuje i postaramy się przywrócić pełną funkcjonalność jak najszybciej.
Przepraszamy za utrudnienia i dziękujemy za wyrozumiałość! W przypadku pytań prosimy o kontakt z naszym zespołem: [...]@etutor.pl
Etutor prosimy o wyjaśnienie ! - 7 miesięcy temu
Amazon wam tak robi czy inna chmura ? - 7 miesięcy temu
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.