ZALOGUJ SIĘ

Jak usunąć pytanie na które nie ma się już ochoty na czytanie czyichś wywodów?

zmodyfikowany: 13 lat temuostatnia aktywność: 13 lat temu
jlangowski
jlangowski - Właśnie tak zrobiłem z jedną wydumaną odpowiedzią na zadane uprzednio pytanie.dziękuję za skuteczną informację. - 13 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 5

Z tego, co wiem nie można usunąć pytania. Można je tylko edytować. Usuwać można komentarze.

>edit:
Zgadzam się z wami, gdyby każdy usuwał pytania po otrzymaniu pożądanej odpowiedź nic by tutaj nie było. Dobrze jest jak jest. Można tutaj znaleźć wiele ciekawych i potrzebnych informacji na temat języka itd. Pozdrawiam!
absolwentka
13 lat temuzmieniany: 13 lat temu
jerzy_pozoga - I JA również zgadzam się z moimi przedmówcami, to jak WIEŚCI ET !
Ciekawe wypowiedzi są dla mnie cenne.
Niemniej jednak korekta słówek jest niezbędna a "bird" jest TU znakomita.
- 13 lat temu

Nie usuwać.
Nie czytać, jeśli nie masz ochoty.
Dać innym skorzystać z czyjejś sensownej odpowiedzi na Twoje sensowne pytanie. :)
askawska
quantum137 - Dokładnie, nie wiem jak inni ale ja później omijam takie osoby. - 13 lat temu
piter_c - Sam bym tego lepiej nie ujął. - 13 lat temu

W odpowiedzi do jlangowski- Przed chwilą zrobiłem TEST.
Po wprowadzeniu odpowiedzi pod spodem ramki miałem do dyspozycji dwa napisy- EDYTUJ, USUŃ.

Moją poprzednią odpowiedź --usunąłem ! (dla TEST-u)
TA odpowiedź jest już druga !

O ile mi wiadomo z praktyki na eT to można usunąć własny wpis/ zapytanie/ odpowiedź w ciągu jednego tygodnia. A potem już tylko dokonać korekty na EDYTUJ.

W EDYTUJ można zmienić tekst na inny krótszy lub podziękować w odpowiedzi.
Nie mam z tym kłopotów.

Pozdrawiam- jkp
jerzy_pozoga
jerzy_pozoga - Ja poprawiam swoją odpowiedź w przypadku kiedy uznam jako niewłasciwą lub mało czytelną w sensie odbioru. Zdarza się iż użyte słowo mogłoby być użyte w sposób dwuznaczny. Na łamach codziennej prasy również są dokonywane korekty a przecież pisane przez zawodowo czynnych dziennikarzy.
---------------------------
JA, nie jestem dziennikarzem !
- 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu

Cześć.
Możesz jeszcze zdaje się nacisnąć czerwone kółeczko przy osobie która odpowiada na Twoje pytanie. Poszukaj czerwonego kółeczka przy uczniu który odp. na Twoje pytanie lub uczestniczy w Twoim wątku. Wtedy zostanie zablokowany i nie będzie mógł odpowiadać na Twoje pytanie, nie będzie mogł pisać w wątku założonym przez Ciebie. Tak to zdaje się działa...

Pozdrawiam.
E
efogt

Skoro zadajesz jakieś pytanie to chyba chcesz wiedzieć, więc chyba każda odpowiedź Cię interesuje i wnosi coś nowego.

Fajnie jak dyskusja się rozwija, różne głosy padają, o to chodzi na forum:)

Teraz też odpowiadam na Twoje pytanie pomimo, że już wiele "wywodów" padło.

Naszczęście etutor jest wolny od cenzury założyciela tematu, gdyż oprócz niego z wypowiedzi korzyta cała rzesza ludzi:)
ankus7