ZALOGUJ SIĘ

Więcej ćwiczeń z odmiany czasowników

2 tygodnie temuostatnia aktywność: tydzień temu
Czy planujecie może wprowadzić jakieś interaktywne ćwiczenia gramatyczne?
Obecnie jestem na poziomie hiszpańskiego A2 i przerabiam zagadnienia gramatyczne – różne czasy i tryby. Niestety jest niewiele ćwiczeń, które pozwoliłyby rzeczywiście dobrze przyswoić te formy i przyzwyczaić się do nich.
Myślę, że najlepsza byłaby forma interaktywna, która angażowałaby w naukę poprzez praktykę.
Byłoby też świetnie, gdyby istniała możliwość pobrania ćwiczeń w formie pliku – to dodatkowo ułatwiłoby samodzielną pracę.
Czy jest możliwość wprowadzenia takich materiałów?
M
maeto

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 1

Potwierdzam, że Twoja sugestia została przekazana do odpowiednich osób w naszym zespole. Nie jestem w stanie zagwarantować wdrożenia zmian, ale na pewno pochylimy się na Twoimi pomysłami.
MyroslavaRozbytska18
Pracownik eTutor
kbanaszczyk1 - Miałem napisać również nowy post, ale zauważyłem ten temat. Również jestem na poziomie A2 i mam sporo wyjątków odmiany czasownika czasu przeszłego, ale zauważyłem, że żadna forma nie jest dodawana do powtórek, głównie polegam na etutorze w nauce języka, więc byłoby świetnie gdyby odmiany czasowników w czasie przeszłym, regularne i nieregularne pojawiały się w powtórkach, to bardzo pomogłoby mi je utrwalić - tydzień temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.