![]() | mceo |
A | ArchiCzerwin |
ArchiCzerwin - Książka nie zawiera płyty CD. Składa się z testów i klucza odpowiedzi. Jest wyjątkowo tania jak na książki do angielskiego więc szczególnie polecam :)
-
13 lat temu
|
|
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
![]() | quantum137 |
Hypnos - Witaj quantum , obecnie posiadam " Essential grammar in use "`
Mój poziom można określić na początki A2. Mógłbyś polecić jakąś ciekawą książkę jako uzupełnienie do Essential... ? - 13 lat temu |
|
quantum137 - Hejka Hypnos, oczywiście, że mogę coś polecić.
Doskonałym uzupełnieniem są dodatkowe ćwiczenia do pozycji którą posiadasz, zerknij tutaj: http://www.amazon.co.uk/Essential-Grammar-Supplementary-Exercises-Answers/dp/0521675421/ref=sr_1_3?s=books&ie=UTF8&qid=1339358571&sr=1-3 - 13 lat temu |
+1 |
Hypnos - Dzięki , na pewno skorzystam. Najpierw dokończę książkę i oswoję się z materiałem.
Pozdrawiam. - 13 lat temu |
|
mceo - Dzięki quantum za odpowiedź. Chodzi mi poziom zaawansowany. Przekrój przez B1-C2 byłby doskonały.
Pozdrawiam przy okazji :)) - 13 lat temu |
|
quantum137 - Dam znać jutro co tam wyszukałem:) Pozdro!
edit... Cholipa zapomniałem o tym... wrzucę temat do "ASAP":) Chcę się wyrobić z innym materiałem, który obiecałem wkleić jutro...:D - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+1 |
mceo - Spoko quantum137 , na razie przerabiam te polecone książki, jeszcze trochę mi zostało do przerobienia ;))
Jak już będzie u Ciebie spokojniej to napisz jednak, co warto jeszcze przerobić :) - 13 lat temu |
|
![]() | TommyTu |
mceo - Dzięki za odpowiedź. Jeżeli jest tak jak piszesz to ta Janina Smólska jest dla mnie strzałem w dziesiątkę.
Przejrzałam już The Linguistic Structure of Modern English, Laurel J. Brinton,Donna Brinton, ta książka wygląda jak podręcznik do chemii ;) Ciężka jest, ale może kiedyś uda mi się przez nią przebrnąć :)) Pozdrawiam serdecznie - 13 lat temu |
|
Jak wam idzie nauka? Wątek motywacyjny ;)