![]() | Marcin48 |
![]() | Marcin48 |
![]() |
+4 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
![]() | agnieszka.kw Pracownik eTutor |
darkobo - O! mimo, że na co dzień jestem z etutorem najwyraźniej tę promocję przegapiłem :( .
-
5 miesięcy temu
|
+5 |
![]() |
+8 |
darkobo - Poproszę, na pewno co najmniej się z nią zapoznam - a później, zobaczymy - zależy na czym będzie ta promocja polegać :) .
-
5 miesięcy temu
|
+2 |
Z | zbazinsky |
SilFx - Ja z kolei chciałam zapytać czy ta promocja "na zawsze" ma szansę się jeszcze kiedyś powtórzyć w trochę dalszej przyszłości? Z racji ogromnej ilości wydatków w tym roku, nie będę się w stanie na nią szarpnąć w najbliższych miesiącach, a zamierzam się uczyć z eTutorem angielskiego, hiszpańskiego, francuskiego i niemieckiego, więc taki zakup to byłaby dla mnie nie lada gratka :)
-
5 miesięcy temu
zmieniany: 5 miesięcy temu
|
+3 |
![]() Niestety na ten moment nie jestem w stanie określić, kiedy w dalszej przyszłości taka akcja się pojawi. Kiedy poczujesz, że portfel zniesie nieco więcej, napisz na adres [...]@etutor.pl - nasze niezawodne Biuro Obsługi Klienta będzie w stanie Ci coś zaproponować. :) - 5 miesięcy temu |
+5 |
SilFx - Dziękuję za pomoc :) Na pewno się zgłoszę, gdy tylko mój portfel poczuje się nieco pewniej :)
-
5 miesięcy temu
|
+4 |
![]() | Marcin48 |
![]() | SilFx |
Marcin48 - Działąj i tyle! Jak Ci nie spasuje, to możesz potem zrezygnować. Na teraz korzystaj ze swoich zasobów @SilFx i życzę Ci powodzenia!
-
4 miesiące temu
|
+4 |
SilFx - Dzięki, Marcinie, mam nadzieję, że dobrze wykorzystam swój abonament :) Chciałabym sobie też zrobić rozeznanie, czy warto wydawać sporo większą kwotę na raz, by kupić pakiet dożywotni, jeśli się jeszcze kiedyś pojawi, gdyż obecnie jestem trochę... może lekko zaskoczona budową lekcji i wyborem słownictwa, które jest w nich przekazywane. Jednak to same początki, zarówno mojego hiszpańskiego jak i angielskiego tutaj, i pewnie byłam przyzwyczajona do innych metod nauczania, korzystając głównie z kursów książkowych. :)
-
4 miesiące temu
zmieniany: 4 miesiące temu
|
+4 |
londynwarszawianka - Potrzeba troche czasu na oswojenie sie z nauka jezyka online.
Dobre porady jak laczyc nauke dwoch jezykow obcych na pierwszej stronie watku motywacyjnego :) - 4 miesiące temu |
+4 |
SilFx - Czytałam posty z początku wątku i muszę przyznać, że były tam bardzo ciekawe pomysły :) W ogóle można się z tego forum (wliczam w to oczywiście również dział pytań) dowiedzieć wielu ciekawych rzeczy i rozwiać wątpliwości dotyczące różnorakich zagadnień. Pamiętam, że czytałam wiele tematów zanim jeszcze wykupiłam abonament :)
-
4 miesiące temu
|
+4 |
londynwarszawianka - Czytanie watkow tez jest tworcze :)
Inne spojrzenie na dany temat, czy to gramatyczny, czy zwiazany z procesem nauki jezyka moze byc dobra pomoca dydaktyczna dla innych. - 4 miesiące temu |
+5 |
SilFx - Jeśli chodzi o naukę online, to w zasadzie nie jest to dla mnie jakimś problemem, jest znacznie wygodniejsza niż nauka książkowa (przynajmniej dla mnie :)), raczej trochę dziwi mnie dobór słownictwa. Byłam przyzwyczajona, że zaczynam od słów typu "rodzice", "brat", "siostra", a nie "lornetka", "słuchawki nauszne" czy "odtwarzacz MP3", które wyskoczyły od razu w pierwszych lekcjach... Mam wrażenie, że dobór słów jest tu trochę losowy, ale próbuję sobie tłumaczyć, że to sam początek kursu i takie wprowadzenie przed właściwą nauką. O ile w angielskim mi to nie przeszkadza, bo znałam te słowa wcześniej, to w hiszpańskim może mnie trochę rozpraszać...
-
4 miesiące temu
|
+4 |
![]() | Marcin48 |
![]() | SilFx |
![]() | Marcin48 |
piotr.grela - Podoba mi się Marcin Twoja metoda nauki, że dodajesz do powtórek słówka z przeczytanych artykułów, są to słówka i zwroty z "życia wzięte" - relevant to your life.
-
3 miesiące temu
|
+3 |
![]() | SilFx |
piotr.grela - SilFx zamiast uczyć się to może lepiej wykorzystać ten angielski czynnie.
Z tego co pisałaś, interesujesz fantastyką, za parę złotych można mieć abonament na Amazon Ebooks czytać i słuchać jednocześnie książki po angielsku. Spróbuj poszukać, nabyć program AI do pisania powieści, napisz i wydaj na Amazonie (self-publishing). Rynek uczących się języka angielskiego jest ogromny i moim zdaniem brakuje np. książek dla dorosłych, które były by dedykowane dla osób na poziomach A1, A2, B1, B2... - 3 miesiące temu zmieniany: 3 miesiące temu |
+3 |
![]() | SilFx |
piotr.grela - Napisanie jednej książki to przynajmniej rok dwa lata pracy.
Do niedawna Ci najbardziej popularni pisarze, co "piszą" po 2-3 książki na rok, korzystali z usług "ghost writerów". Teraz nie muszą korzystają z AI. - 3 miesiące temu zmieniany: 3 miesiące temu |
+1 |
SilFx - Myślę, że najlepiej, żeby każdy kto pisze, pisał tak, jak mu najwygodniej. Są osoby, które zarabiają majątek dzięki zaledwie jednej powieści lub serii. Mnie wystarczy jeśli napiszę jedną książkę na pięć lat. Nie muszę też robić w tej branży zawrotnej kariery. Po to kończyłam moje studia, żeby mieć potem główne źródło utrzymania. A książki to hobby. Nie na każdym trzeba zarabiać :)
-
3 miesiące temu
|
+4 |
![]() | SilFx |
munk2 - Ja planuję skorzystać z tej opcji i mam tylko nadzieję, że dostęp dożywotni będzie dożywotni, a nie do najbliższej zmiany regulaminu :D
-
3 miesiące temu
|
+3 |
darkobo - Planuję, ale diabeł tkwi w szczegółach, czyli wszystko zależy od warunków.
-
3 miesiące temu
|
+3 |
![]() zachęcam do zapoznania się z regulaminem promocji. https://www.etutor.pl/regulamin/promocja-lifetime-june/ Staraliśmy się stworzyć jak najbardziej korzystne dla Uzytkownikow warunki, dlatego "na zawsze" oznacza "Dostęp, który wygasa wraz z końcem życia Użytkownika oraz zakończenia działalności przez Usługodawcę na skutek likwidacji lub upadłości". - 3 miesiące temu |
+4 |
munk2 - Czy mogę jeszcze prosić o wskazanie, czy powstające dopiero poziomy podstawowych kursów też będą należeć do tej promocji? Chodzi mi dokładnie o poziomy C1-C2 języka hiszpańskiego.
-
3 miesiące temu
|
+1 |
![]() |
+4 |
SilFx - Korzystając z tego, że ten temat wypłynął... Słyszałam, że jest w przygotowaniu poziom C z hiszpańskiego. W związku z tym chciałam zapytać, czy to będzie tylko C1 (tak jak w przypadku niemieckiego), czy jest jakaś szansa, że powstaną oba poziomy, C1 i C2?
-
3 miesiące temu
|
+1 |
![]() Na ten moment planujemy poziom C w kursie eTutor hiszpański (bez podziału na C1/C2). Prosiłabym jednak o cierpliwość - będziemy informować o tym oficjalnie za jakiś czas. - 3 miesiące temu |
+2 |
SilFx - Dziękuję za informację. Nie ma pośpiechu :) Chciałam sobie tylko zrobić rozeznanie. Zanim sama będę potrzebować poziomów C, minie jeszcze pewnie z 5 lat ^^'
-
3 miesiące temu
|
+3 |
"eTutor - warto poczekać" - chyba naprawdę warto.
Twój abonament na kurs wygasł 22 marca 2019.
Przedłużenie abonamentu eTutor na Grouponie.
Używamy cookies i podobnych technologii do analizy statystyk odwiedzalności i innych celów opisanych w Polityce prywatności. Możesz określić ustawienia przechowywania plików cookies w Twojej przeglądarce.