ZALOGUJ SIĘ

Co jest przyczyną że nie mogę uruchomić moje czytanko na głos ?

13 lat temu
Nie wiem co jest grane...?Gdy ja przechodzę na uruchomienie stronę na czytanie na głos. Strona załaduje i klikam na "nagraj" i ono znika i za każdym razem muszę wylogować i zanim ponawiam moje nagranie to samo powtarza raz się uda a raz się nie uda.
Co to może być...?Przedtem nie miałem problemu a teraz jakoś dziwnie działa....?
mjosek
absolwentka - Mi się to zdarza, gdy używam Firefox. Muszę się wylogować i zalogować, bo inaczej się nie da, ale nie mam pojęcia, co to może być. W Chromie natomiast wszystko działa bez zastrzeżeń. Pozdrawiam! - 13 lat temu
mjosek - Witam, no wiesz bo ja używam Firefoxa ale logując na e-Tutora to mam bardzo dziwny objaw np jeśli wycofam do poprzedniej strony to pokazuje komunikat "Dokument wygasł" i muszę na nowo odświeżyć stronę. A uruchomienie "speaking" to jeszcze gorzej idzie ;/.Czy muszę przerzucić przeglądarkę na Chrome? Ale dzięki za odezw i spróbuję przejść na Chrome ze względu na e-Tutora żeby nie mieć zakłócenia :).Pozdrawiam :) - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu
absolwentka - Proszę! Spróbuj. Uważam, że spokojna nauka jest tego warta. Pozdrawiam;) - 13 lat temu
mjosek - Właśnie zainstalowałem Chrome i musiałem jeszcze zainstalować nowszą wersję Java i troszkę były małe wypociny :) i działa bez zarzutu na "speaking".Dzięki za pomoc :).
Szkoda że nie piszą o tym na e-tutorze jaka powinna być używana przeglądarka aby móc skorzytać na stronie e-tutorze.
W takim razie miłego wieczorq ;).
- 13 lat temu
absolwentka - Wiesz, ja przez pierwszy miesiąc używałam Firefoxa i działało idealnie, a potem coś się stało i mi blokowało, zawieszało się itd. Nie znam przyczyny. Obecnie też wchodzę tutaj przez Fire, gdyż jest to moja ulubione przeglądarka, ale gdy coś zaczyna się dziać to przeskakuje na Chroma. Owocnej i spokojnej nauki życzę;) - 13 lat temu
mjosek - Dokładnie mam tak samo jakie miałaś objawy.
Ale tym razem ja będę tylko skorzystał na Chroma na naukę w e-Tutorze.
A nadal będę używał moją ulubioną przeglądarkę na Firefoxa :).
Właśnie walczę żeby dokończyć moje czytanie na głos ale za każdym razem mylę słówka podczas czytania i plątam się okropnie.Namęczyłem się i jutro jeszcze raz spróbuję żeby przebrnąć :) dalej :).
- 13 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.