Pytanie do administracji e-tutor
zmodyfikowany: 13 lat temu
Kiedyś był poruszany temat nagrań na waszym portalu.
Pamiętam, że kilkukrotnie odpowiedziałem osobom, którym sprawdzałem prace, że (niektóre) pliki są nagrane za pomocą syntezatora mowy.
(Jak ktoś miał z tym styczność to są sposoby na identyfikację, które są nagrane przez człowieka a które stworzone przez maszynę.)
Odpowiedzieliście wtedy, co dobrze pamiętam, że nie ma nagrań z syntezatora mowy.
Dzisiaj zupełnie przypadkowo zobaczyłem taki oto komunikat:
"Opłać dostęp do kursu eTutor angielski, aby móc odtwarzać nagrania wypracowań z syntezatora mowy."
Uprzejmie proszę o sprostowanie.
Kiedyś był poruszany temat nagrań na waszym portalu.
Pamiętam, że kilkukrotnie odpowiedziałem osobom, którym sprawdzałem prace, że (niektóre) pliki są nagrane za pomocą syntezatora mowy.
(Jak ktoś miał z tym styczność to są sposoby na identyfikację, które są nagrane przez człowieka a które stworzone przez maszynę.)
Odpowiedzieliście wtedy, co dobrze pamiętam, że nie ma nagrań z syntezatora mowy.
Dzisiaj zupełnie przypadkowo zobaczyłem taki oto komunikat:
"Opłać dostęp do kursu eTutor angielski, aby móc odtwarzać nagrania wypracowań z syntezatora mowy."
Uprzejmie proszę o sprostowanie.
Jeżeli kliknę w link zamieszczony w mailu, mogę sprawdzić jak wygląda mój tekst po poprawkach (ale nie mogę zatwierdzić odpowiedzi). I wtedy zawsze mam ten komunikat. Jeżeli się zaloguję, to komunikatu nie ma. - 13 lat temu
Inną sprawą jest,że niektóre zdania dołączone do słówek ewidentnie nasuwają mi przypuszczenie, że to syntezator. Nie ma ich wiele, ale trafiają się. - 13 lat temu
Poza tym "czytanie z syntezatora" jest jednoznaczne.
> Synteza mowy – polega na mechanicznej zamianie tekstu zapisanego w postaci znakowej na wypowiedź
i oto pytam...
PS. Oczywiście, że się da inaczej, syntezator mowy nie jest potrzebny do odtwarzania plików mp3 a w takim formacie są nagrania użytkowników.
- 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.