![]() | aleksandra.rosiek |
TS-11 - Dziękuję bardzo, znalazłem. Szkoda tylko że dziś otrzymałem od państwa propozycję przedłużenia kursu na kolejny rok z rabatem 30 %, z czego skorzystałem, zaś na podanej zakładce jest propozycja przedłuźenia z rabatem 35%. Różnica około 12 złotych, oczywiście niewiele, ale przyjemniej by mi było gdybym otrzymał tę bardziej korzystną ofertę od razu a nie znajdował jej dopiero tak nieco schowanej.
A o wchodzeniu na zakładkę Abonamenty będę pamiętał. :-) Dziękuję! - 8 lat temu |
|
aleksandra.rosiek - Wykupując dostęp do Platformy, nasi Użytkownicy obejmowani są programem lojalnościowym, który przewiduje zniżki na zakup kolejnych abonamentów na kurs. Wielkość rabatu uzależniona jest od wysokości dokonanych wpłat - z każdym kolejnym zakupem zniżka rośnie. Maksymalny rabat to 35%.
Wykupując abonament 27 stycznia, na Pana koncie aktywna była zniżka w wysokości 30%. Po dokonaniu tej płatności Pana zniżka wzrosła już do 35%. Tym samym, kiedy zdecyduje się Pan na zakup kolejnego rocznego abonamentu, jego zakup będzie możliwy już z 35% rabatem. Pozostaje mi zatem życzyć Panu dalszej owocnej nauki i zachęcić do przedłużenia dostępu w przyszłości :-). - 8 lat temu zmieniany: 8 lat temu |
+1 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.