menu, czyli trzy białe kreski w prawym górnym rogu, następnie "Dane konta i ustawienia", następnie kliknij "Ustawienia" i w prawym dolnym rogu "Resetuj dane nauki".
Tą metodą zaczynasz naukę od nowa. Słówka dodane poza lekcjami usuwamy wchodząc w menu, następnie "słówka" i u góry masz "Twoje słówka".
Tam masz możliwość usunięcia list słówek dodanych poza lekcjami.
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.