Jakie zmiany przynosi eTutor Basic Lifetime

4 tygodnie temuostatnia aktywność: 2 tygodnie temu
Dzień dobry. Mam wykupiony dostęp do wszystkich języków, także widzę że nie potrzebny mi ten eTutor Basic Lifetime, bo znając życie znowu są jakieś nielogiczne zmiany jak np. usunięcie kolorów ze znaku +/- dodaj/usuń z powtórek. Czy jest możliwość pozostania przy swoim pierwotnym planie?
B
Benny85

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

 

Odpowiedzi: 2

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią - przekazaliśmy ją do odpowiednich osób w naszym zespole.

Na wstępie chcemy poinformować, że Twój dożywotni dostęp do kursów (Lifetime) jest całkowicie bezpieczny. Oprócz tego, nie stracisz dostępu do swoich haseł dodanych do powtórek ani dotychczasowych postępów.

Od 19 sierpnia 2026 roku zostaną zmienione warunki opłaty oraz oferta na platformie eTutor. Tego dnia przy logowaniu Użytkownik zobaczy komunikat z prośbą o akceptację nowego regulaminu platformy. Po jego zaakceptowaniu Twoje konto zostanie bezpłatnie przeniesione do planu Basic Lifetime, więc będziesz mógł kontynuować naukę.
MyroslavaRozbytska18
Pracownik eTutor
wilkwilk - To nie jest odpowiedź „co się zmieni”, a dopisek „Basic” sugeruje, że czegoś ubędzie - 3 tygodnie temu
MyroslavaRozbytska18 - Chcemy poinformować, że słowo "Basic" nie sugeruje, że czegoś ubędzie. Jest to nazwa pakietu, który zawiera dostęp do kursów flagowych lecz nie do usługi Premium. Twój opłacony dostęp na zawsze do kursów flagowych jest bezpieczny. Więcej informacji przekazaliśmy w Twoim wątku: https://www.etutor.pl/forum/thread/2047489-Bardzo_unikacie_jasnej_informacji_na_temat_zmian.html?unread - 3 tygodnie temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Czy jest możliwość pozostania przy swoim pierwotnym planie?
B
Benny85
MyroslavaRozbytska18 - Od 19 sierpnia 2026 roku zostaną zmienione warunki opłaty oraz oferta na platformie eTutor. Od tego momentu nie będzie możliwości wykupienia planów subskrypcyjnych na dotychczasowych warunkach.

Natomiast w systemie widzimy, że masz dożywotni dostęp do 5 kursów flagowych. Jest on całkowicie bezpieczny oraz nadal aktywny na Twoim koncie.

Od 19 sierpnia 2026 r. przy logowaniu wyświetli się komunikat z prośbą o akceptację nowego regulaminu platformy. Po jego zaakceptowaniu Twoje konto zostanie bezpłatnie przeniesione do planu Basic Lifetime.
- 3 tygodnie temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Podobne wątki