ZALOGUJ SIĘ

eTutor Lifetime vs Lifetime Basic

tydzień temuostatnia aktywność: wczoraj
Czym w zasadzie ma się różnić dotychczasowy Lifetime od Lifetime Basic? Informacja w aplikacji mówi tylko tym, ze:

- To nadal lifetime, uwzględniający jak dotychczas aktualizacje języków (no dlaczego miałby przestać być...; swoją droga co z zapowiadanym C1 hiszpańskiego, bł kiedyś w roadmapie na stornie oferty kursu, a potem zniknął)

- Że ewentualne dodatkowe języki będą wliczane (a są jakieś przewidywane, czy to takie "może za lat?)

- Pojawi się dopisek "Basic" - czy to sugeruje utratę części funkcji (mimo że miał być Lifetime) czy wbrew zapowiedzi uwzględniania aktualizacji brak takowych?

Informacja jest dość dezorientująca, mimo że eksponowana w aplikacji (co ciekawe na stornie już mniej).
W
wilkwilk
InCore - Niestety mam poczucie, ze zaplanowali zmiane cennika z naciskiem na doplaty za AI i sprzedawali lifetime'y z wiedza, ze stracą wartość. Kolezanka od lat co roku placila po 150pln - no i po co mi to było?
Mam poczucie, ze zostalem wyzyskany sprytnym marketingową zagrywka i moja wiara w uczciwe podejscie - poki co wlasnie to tak wyglada - niestety.
ehhh 😥
- 6 dni temu zmieniany: 6 dni temu
MyroslavaRozbytska18 - Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią - została przekazana do odpowiednich osób w naszym zespole. Cały czas rozwijamy platformę i nasze modele płatności - jesteście z nami od dłuższego czasu, więc jesteście tego świadkami. Nie ma tutaj trików marketingowych czy złych intencji - po prostu dostosowujemy nasz produkt do potrzeb rynku. Jeszcze 3 lata temu nikt nie słyszał o AI, a teraz jest to podstawa naszego planu Premium. Lifetime też był nie tak dawno nowością, jak również subskrypcja - przykro nam, że te zmiany wywołują niepokój i negatywne emocje. - 3 dni temu
Karolinak121 - Czy kursy dirty english i say it pozostana i bedzie mozna je nadal kupic za monety? - wczoraj
marta.kopa - Tak, w przypadku tych kursów nic się nie zmienia. - wczoraj

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 2

czy po aktualizacji nadal będzie w sprzedazy travel i business english?
K
Karolinak121
MyroslavaRozbytska18 - Niebawem te kursy nie będą dostępne w ogólnej sprzedaży, więc przewidujemy oferty specjalne dla naszych użytkowników. - 3 dni temu
lechatgris - To znaczy będzie na nie jakaś promocja? Do kiedy będzie możliwość zakupu abonamentu na te kursy jednorazową płatnością jak dotychczas? - 3 dni temu
lechatgris - Zastanowiłabym się nad Lifetime tych kursów, jeśli byłaby taka opcja. I, być może się mylę, ale chyba jest też kurs biznesowy dla niemieckiego? - 3 dni temu
lechatgris - Przy okazji mam jeszcze jedną propozycję specjalnych kursów. Czy jest szansa, że kiedyś powstaną kursy przygotowujące do egzaminów FCE, CAE itp.? To znaczy skupiające się na konkretnych typach ćwiczeń właśnie pod takie egzaminy, np. słowotwórstwo? - 3 dni temu

@wilkwilk od 19 sierpnia 2026 roku zostaną zmienione warunki opłaty oraz oferta na platformie eTutor. Od tego momentu nie będzie możliwości wykupienia planów subskrypcyjnych na dotychczasowych warunkach. Oprócz tego, zmienią się niektóre nazwy naszych usług.

Wcześniej pakiet z dostępem do kursu\kursów na zawsze można był nazwać LifeTime. Od 19 sierpnia 2026 r. przy logowaniu do serwisu eTutor wyświetli się komunikat z prośbą o akceptację nowego regulaminu platformy. Po jego zaakceptowaniu Twoje konto zostanie bezpłatnie przeniesione do planu Basic Lifetime który gwarantuje darmowy i dożywotni dostęp do wszystkich 5 języków flagowych, które już są aktywne na Twoim koncie.

Nie wykluczamy, że w przyszłości pojawią się inne języki, ale na ten moment skupiamy się na udoskonalaniu istniejących kursów. Dodamy, że niebawem na platformie eTutor będą dostępne kolejne poziomy języków romańskich.

Chcemy dodać, że Twój dożywotni dostęp (Lifetime) do kursów eTutor angielski, eTutor niemiecki, eTutor hiszpański, eTutor włoski oraz eTutor francuski jest całkowicie bezpieczny\nadal aktywny. Po przejście na plan Basic nie utracisz dostępu do zawartości tych kursów.
MyroslavaRozbytska18
Pracownik eTutor
wilkwilk - Proszę jasno: nie „czy jest bezpieczny”, tylko czym się to będzie różnić od obecnego planu.

Plus: rozumiem, że niemiecki biznes zostaje? Bo niepokoi mnie wzmianka o wycofywaniu angielskiego biznes (co prawda angielski biznes w lifetime nie jest obecny, ale niemiecki już tak).
- przedwczoraj