![]() | wladcablyskawic |
Z | zenstef |
zenstef - A nie pamiętasz jak kiedyś również Estiny nam tłumaczyła jak można też się
z tutorem uczyć innych języków? - 14 lat temu zmieniany: 14 lat temu |
+2 |
bird - Tak i nie :) Mamy łacinę (Alma Mater, Anno Domini) czy francuski (faux pas), itp. :) Oczywiście nie oczekujmy, że Diki będzie podawać łacińską nazwę dla niedyspozycji ziemniaka ;)
-
14 lat temu
zmieniany: 14 lat temu
|
|
zenstef - Do komentarza Tez_ja
O DIKI pisałem już na Forum już nie raz i zawsze ją bardzo chwaliłem. Tak, DIKI naprawdę potrafi związać z eTutor;) Ale jak się korzysta z Tutora, to spokojnie można go wykorzystać do swoich celów ;) Może i to jest perfidne działanie, ale takie jest po prostu Koleżanko życie ;) - 14 lat temu zmieniany: 14 lat temu |
+2 |
radmar2 - Podobno j.angielski to:
w 30% łacina, w 30% francuski, w 20% niemiecki, a pozostałe 20% to rodowita twórczość i wplyw innych nacji. Więc łacina to prawie jak angielski. ;) - 14 lat temu |
|
zenstef - I jakbyśmy dodali do nauki angielskiego w chociaż procencie naszą twórczość?
W ocenianiu prac innych jesteśmy raczej czasami nieobliczalni? a jakby nie było - może kilka tysięcy ludzi nas później czyta ;) ps.jak tak się rozkręca eTutor, to bardzo proszę dodać procent na naszą twórczość ;) - 14 lat temu zmieniany: 14 lat temu |
+2 |
radmar2 - E tam, chcesz żeby się Szekspir od tego 1% w grobie przekręcił? :)
I tak już się pewnie kręci, jak słucha "jankeskiego". - 14 lat temu |
|
zenstef - Hihihi :)
Od tego "jankeskiego" to już mnie boli brzuch ze śmiechu :) , a te nasze oceny... jakby czasami się Szekspir przekręcił? ps.ale chociaż walczymy z tym angielskim jak potrafimy najlepiej? Tak myślę, że jak ktoś aktywnie uczestniczy, to spokojnie w dwa lata się nieźle otrzaska z tym angielskim ;) - 14 lat temu zmieniany: 14 lat temu |
+2 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
R | radmar2 |
zenstef - Hahaha :)
Ty to potrafisz doprowadzić do śmiechu.:) Zdemaskowane przerywanie..:) - 14 lat temu |
+2 |
w -Moje Testy-. Tak, Radmar ma rację, należy
sobie kupić odpowiedni słownik i z pomocą eTutor jakoś wklepać do głowy te słówka ;)
pozdrawiam - 14 lat temu
Sprawdź sobie:
- floor switch
- safety limit switch
- 14 lat temu