ZALOGUJ SIĘ

Aplikacja na smartphone

15 lat temuostatnia aktywność: 13 lat temu
Tak jak w temacie, interesuje mnie to czy możemy się spodziewać jakiejś wersji np na iPhone albo inne urządzenie z ekranem dotykowym. Wersja m.etutor.pl jest tylko przeciętna.
sawyer

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Kto głosował

Odpowiedzi: 16

Dołączam się do pytania. Wersja na iPod albo iPhone pożądana :-)
A
anna.zachar

Jak wyżej, tyle że Android :)
M
mnmnc

a może jeszcze Symbian. aby działało na Nokii :D
Bilberry

Powyższe cztery posty dość dobrze nakreślają problem - niestety na rynku dostępnych jest wiele różnych platform mobilnych i na każdą trzeba napisać od nowa aplikację. Niemniej planujemy w przyszłym roku przygotować aplikację przynajmniej na 1-2 najpopularniejsze platformy.
pako
Pracownik eTutor

Czy można chociaz liczyć na wersję na iPod oraz iPad? Zwłaszcza iPad.
A
anna.zachar

Popieram.
sawyer

Android jest bardzo popularny i nie pogardziłbym
M
magnevox

Obecnie posiadamy aplikację mobilną Diki na platformę Android: [url]https://www.diki.pl/android/diki/.[/url] W planach jest wersja aplikacji na iPhone/iPad.
pako
Pracownik eTutor

A jakaś przewidywana data premiery?
sawyer

Po cóż pisać program od nowa, jeżeli jest już dostępny na wszystkie platformy (Anki). Jest idealny do nauki słówek jak również w pewnym zakresie do gramatyki.

Tak, czy inaczej. Jeżeli planujecie napisać program od zera to proponuję opcję w kategorii Q/A dodawania zdjęć ilustrujących tekst poprzez google grafika. Jak wiadomo nic tak nie przyspiesza nauki jak pobudzenie mózgu. Np: mamy tekst: "John je za dużo i jest coraz grubszy" - jedni wybiorą zdjęcie hamburgera w ustach inni grubasa itd.
Chodzi o to aby w bardzo prosty sposób program dołączał przeskalowane zdjęcie do naszej bazy. Mówiąc inaczej dostosowywał ją do naszych peferencji. Nikt jeszcze na to nie wpadł. Ja testowałem to na Anki i działa znakomicie!
?
Gość

Aplikacja aplikacją... Ale w pierwszej kolejności trzeba koniecznie zmienić odtwarzacz tak aby możnabyło oglądać lekcje na iPad czy iPhone. Chodzi o to, że nie ma na niiej aplikacji Adobe Flash. Aby odtworzyć lekcję to trzeba sporo kombinować.
M
mariusz-lomzynski

Dokładnie jak pisze przedmówca: koniecznie zmieńcie odtwarzacz multimedialny. Nie mogę korzystać z kursu na iPhone/iPad. I dołączam się do prośby o aplikację mobilną na iPhone/iPad.
?
Gość

czy jest aplikacja na nokie n8?
I
izek124

W chwili obecnej istnieje jedynie aplikacja na telefony i tablety z systemem Android oraz iPhone/iPad, która pozwala na korzystanie ze słownika Diki. Niestety, nie ma dedykowanej aplikacji dla telefonów z Symbianem. Istnieje natomiast mobilna wersja serwisu: http://m.etutor.pl
japonskiwachlarz

A czy ten głos po powtórce na androidzie będzie kiedyś zrobiony ;P Wiem, że się uczepiłem tego =D ale lepiej się uczy jak się widzi i słyszy =)
P
Poziomek
pako - Czy odtwarzanie dźwięku na Twoim telefonie nie działa w ogóle, czy chodzi tylko o automatyczne odtwarzanie nagrań podczas powtórek? - 13 lat temu
Poziomek - nie wiem czy ktoś tak ma,ale ja raz mam dźwięk raz nie mam, w tej chwili nie mam... - 13 lat temu
Gryf222 - Ja tak samo na swoim telefonie mam ... nie mówię już nic o Ipad ;/ Bo tam to już w ogóle nie działa .... - 13 lat temu

U mnie już jest wszystko w porządku, bardzo przepraszam za zawracanie głowy ;) Dopiero dzisiaj zobaczyłem przęglądarkę którą zalecacie. Ściągnąłem sobie z marketu dolphin browser mini i na tej przęglądarce wszystko hula świetnie. Nawet ten automatyczny głos w powtórkach na e.tutor.pl =D na mobilnej też jest dźwięk tyle,że po naciśnięciu głośniczka. Polecam wypróbowanie tej przeglądarki innym ;P
P
Poziomek